Magiczne Obrazy-pomysł Na Ożywienie Syriusza, Kwestia nader dla mnie interesująca:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magiczne Obrazy-pomysł Na Ożywienie Syriusza, Kwestia nader dla mnie interesująca:)
Vel Drops |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 19.11.2005 Skąd: tam gdzie niedźwiedzie chodzą po ulicach ![]() |
Hmm...hmm..tak sobie dumam i dumam i wydumałam...
![]() Nie jestem ekspertew w dziedzinie potterologii,więc musicie rozwiać moje watpliwości ![]() Tak...W gabinecie Dumbledora(tak jak i w całym Hogwarcie)możemy znaleźć mówiące i poruszające sie portrety.Mają one własne cechy osobowości,myśli,pamięć,swoje zachcianki i kaprysy.W gabinecie Dumbiego mamy portrety dawnych dykrektorów,które,jak mniemam,mają cechy swoich "modeli",mają ich wspomnienia i zachowują sie jak ich żywe(albo już niezywe)odpowiedniki!Nie mają wprawdzie mocy magicznej,ale możemy powiedzieć,że ŻYJĄ! Nie wiem czy to co mówię jes zgodne z prawdą ![]() Ale jeśli to wszystko prawda,to,skoro Harry tak teskni za Syriuszem(ja również tesknie ![]() A może jest potrzebana jakas specjalna moc,ktora moze ozywiac obrazy... ![]() Co o tym myslicie? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:26 |