Spacer
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Spacer
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wędrując wieczorem przez miasto srebrzyste
Gdzieś zgubiłem cały smutek, który wziąłem z domu Powypadały mi gdzieś po drodze te wszystkie myśli, szare i ciężkie jak ołów Wszędzie dookoła widzę tyle dziewcząt I czuję się jakby jutro miała skończyć się zima Taki ruch, takie piękno otacza mnie zewsząd... ... całe zło świata to nie moja wina O, ta która mnie teraz minęła Jest chyba nawet ładniejsza od ciebie Potwierdza to mrukiem pijak co zbiera na wino, i wszystkie gwiazdy na niebie Zamknąłem się, sam, z własnej woli, w więzieniu Myśli o tobie, i złudzeń, i marzeń... I rozumiem, nie możesz mi pomóc w ich spełnieniu Lecz czemu tak chcesz by gnębiły mnie dalej? Wszędzie dookoła widzę tyle dziewcząt Może jest wśród nich ta, która mnie wybawi Od smoków twoich i czarów, zła wiedźmo I od wieży, którą-m sam sobie postawił. Ten post był edytowany przez Katon: 07.03.2006 09:27 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:03 |