Sen
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sen
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
może się wydać dziecinne...
Sen Codziennie późnym wieczorem leżę w łóżku na progu snu mam czas na przemyślenia... co się dziś wydarzyło co zrobiłam a czego nie jakie sprawy załatwiłam o czym gadałyśmy co wywnioskowałyśmy i dlaczego tak? po co, kiedy i jak? z tymi myślami zasypiam śni mi się co by było gdybym powiedziała tak a nie inaczej spojrzała w tę stronę w tym czasie teraz,a nie później się uśmiechnęła itd... i o cudzie pokoju wśród skłóconych ludzi. gdybym mogła cofnąć czas... no właśnie, co wtedy? czy świat byłby inny? człek człekowi nie byłby wrogi? w tym momencie budzę się... nic nie pamiętam tylko gdzieś w podświadomości jest wspomnienie snu maszyny pozwalającej zmienić przeszłość (choć tylko w wyobraźni) spojrzeć poważnie na teraźniejszość (choć żartobliwie) i przewidzieć przyszłość (która nigdy się nie wydarzy ale przynajmniej pozwala o niej pomarzyć)... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:21 |