Dworzec, tekst piosenki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dworzec, tekst piosenki
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałem zacząć od tego, że jest to tekst przeciętny, a został zainspirowany bieżącymi wydarzeniami z Polski (niekoniecznie z pierwszych stron gazet). Do tekstu wymyśliłem melodię, umiem ją zagrać na gitarze i czasem sobie podśpiewuję tę piosenkę, więc proszę mi nie wmawiać, że z powodu liczby sylab itp. itd. nie da się tego zaśpiewać. da się, próbowałem i próbuję co dzień. Zawsze wychodzi. Koniec nudnej przemowy
![]() DWORZEC Na dworcu centralnym w Warszawie posadzki zimne i mokre szwędają się wszędzie tragarze i panie żegnają się w oknie Pan Józef, co już nie ma domu bo żona go wyrzuciła nie ma wyżalić się komu więc gada z butelką piwa Nauczyciel, co już bez pracy bo nie dał się kiedyś pobić zbiera pieniądze na tacy syn mu się wczoraj urodził Biznesmen od wina taniego co miał być dzisiaj daleko napadli go na Słowackiego do końca zostanie kaleką Smutnymi tak historiami los ciągle nas straszy wybiegam więc z bagażami i wracam szybko do naszych |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:51 |