Odległość Od Ziemi, "Coś" napisane pod wpływem impulsu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Odległość Od Ziemi, "Coś" napisane pod wpływem impulsu
Szeherezada |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 09.01.2006 ![]() |
Odległość od ziemi
Znów wyrzuciłeś telefon Skała nigdy nie czuła potrzeby mówienia Jak ptak szybuję na wietrze widząc tylko chmury Przywiązana do ziemi ozdobną tasiemką Zastanawiałeś się kiedyś czy to wszystko musi być dla Ciebie? Świat, który kocham, pociągi do których wskakuję Może ktoś zza ściany chce oddać za nie życie? Uśmiechasz się Bawisz się papierowym kubkiem do którego przelałeś moje życie A ja ciągle siędzę na małej walizce Wskazujesz mi kierunek w którym widać ziemię A idąc spychasz chmury na mą drogę Znów dałeś mi lustro do słońca Spolt blizn daje znać o sobie Słyszę Twój głos...z fotografi Z ptakami dzielę samotny widok ziemi Święte piekło windy do nieba Ptaki, które zmieniają znaczenie w bezsens Jestem zmęczona byciem nietykalną "Dajmy sobie miłość ... mimo wszystko" -tak, to piękne __________________________________________________________________ Ja chcę się tylko wytłumaczyć ,że to koleżakna kazała mi to tu umieścić (post z mojego blogu) ;p |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 02:34 |