Filmy Hp
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Filmy Hp
murof |
05.07.2015 18:19
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna |
Tak sobie oglądam te filmy od pierwszego do ostatniego ostatnio i muszę powiedzieć, że z perspektywy czasu to mi się nawet bardziej podobają niż na początku. Ktoś jeszcze ma podobnie?
-------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
Zeti |
21.07.2015 23:46
|
Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
Też zacząłem ostatnio oglądać filmy, z tą różnica, że zacząłem od Insygniów Śmierci. I muszę powiedzieć, ze niezła zabawa
-------------------- ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Avalon |
31.08.2015 21:25
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk |
ja średnio raz do roku robie maraton po wszystkich częściach i za każdym razem podobają mi sie bardziej. Nostalgia robi swoje Trzeba czasem wrócić myślami do dzieciństwa, a z serią wiążę mnóstwo pozytywnych wspomnień.
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:09 |