Część polskiego panelu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Część polskiego panelu
dementorek |
04.04.2003 20:43
|
Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer |
Wczoraj wrzuciłem małą część tłumaczenia
panelu użytkownika. Dzisiaj dorzucę jescze trochę, żebyście mogli się
łatwiej poruszać. Dzięki za cierpliwość.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Empire |
04.04.2003 22:52
|
Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna |
Dementi zostaniesz normalnie tłumaczem
=)
a na serio - radzisz sobie sam z robotą? nie potrzebujesz help? -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
dementorek |
04.04.2003 23:09
|
Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer |
Tak, za tydzień mam egzamin na tłumacza
przysięgłego
A tak na serio, to czasu mam tak niewiele, bo uczę się w tygodniu poza moją miejscowością. w domu (przy kompie) jestem okazjonalnie, zwykle w weekendy, a teraz już nawet nie bedzie mnie w weekendy. Zaczyna się robić ciepło, zaczynają się wyjazdy -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
murof |
05.04.2003 09:46
|
||
Unregistered |
Wyślij mi jakiś plik do tłumaczenia.. może się przydam? |
||
dementorek |
05.04.2003 09:48
|
ale w niedziele, bo tu nie mam poczty, a
już musze wychodzić i nie bardzo mam czas przeładować system. do jutra
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:00 |