Teledyski
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Teledyski
voldius |
11.11.2004 18:08
|
Unregistered |
kozackie teldyski - no własnie, nie chodzi
mi pod względem muzyki, ale pod względem treściowym.
świetny jest dmx - who will [we?] be oczywiscie moge też polecić wszystkiego teledyski Eminema, też dobrze zrobione. |
Myśka |
11.11.2004 20:46
|
nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta |
franz ferdinand - take me out
incubus - megalomaniac aerosmith - girls of summer dj tomila - freaky girl anna maria jopek - tam, gdzie nie siega wzrok placebo - special needs jest ich wiecej, ale nie przypomne sobie w danej chwili. Ten post był edytowany przez Myśka: 11.11.2004 20:54 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Pawelord2 |
12.11.2004 11:13
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna |
Weird Al Yankovic - Amish paradise :]]]] i
caaała masa innych chociazby Smells like Nirvana
Ogolnie, to co ten człowieczyna wyczynia zasługuje na oskara ;p Koniecznie ściągnąć, ubaw gwarantowany :] Jak jacyś chętni są (no nie mówcie nawet że nie widzieliście tych teledysków ;]) To klikać : Amish Paradise Smells Like Nirvana "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 12.11.2004 11:21 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
BlackOmen |
12.11.2004 11:25
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
Ludzie pora na klasyczny i genialny
teledysk!
Genesis - Jesus He Knows Me <- Chyba moj ulubiony teledysk -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
13.11.2004 01:15
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
prodigy - smack my bitch up (nie bede
komentowal)
afrika bambaataa & the soulsonic force - planet rock < klasyk i jusz aphex twin - come to daddy - ech ta slodka psychodela beastie boys - sabotage - bo jest klasa sama dla siebie, a pomysl z przerobieniem seriali policijnych byl kapitalny w sumie wszystkie teledyski bjork to dla mnie naprawde ciekawy kawalek montazu i muzyki ("all is full of love" i "it's oh, so quiet" mi najbardziej w pamiec zapadly) lubie tez animowane teledyski...tu panuje u mnie pearj jam i ich "do the evolution", no i ofkoz wamude project "king of my castle" (w sumie z ghosta dali obrazy, wiec jak dla mnie mogly by to byc nawet mongolskie przyspiewki), linkin park costam mi sie nie podobal...widzialem tez kiedys teledysk kapeli green jelly "three little piggies" czy jakos tak, w kazdymbadz razie byl to remake bajki o trzech malych swinkach i wielkim zlym wilku.poszukajcie i obejrzyjcie , warto! -------------------- |
Kira |
14.11.2004 16:01
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta |
mi się zawsze podobał teledysk Robbiego
Williams'a do piosenki o tytule... zapomniałam =D nie no, zaraz... Come
undone bodajże. oo, jak mi się strasznie podobał. i w dalszym ciągu go lubię
zresztą.
poza tym Rain of a Thousand Flames Rhapsody ;DDDDDDDDDDDD buehehe. i błysnął plastikowy miecz mmmm! kul. a tak poważnie. Happy shinny people, What's the frequency, kenneth? i E-bow the letter REm. chociaż REM to prawie wszystkie lubię. są niby proste, niemniej mają w sobie coś fajnego. wszystko Tool'a [Parabola,Prison Sex!!!], Everything invaded Moonspell'a. Lubię mówić z tobą Akuratów. i helledyski kredek. he he. i jeszcze duzo więcej , o których teraz nie pamiętam. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
voldius |
14.11.2004 16:21
|
Unregistered |
tak Akurat ma fajne teledyski.
no i trzeba przyznać, że cos w sobie ma Joss Stone. świetny jest Kylie Minogue z Nickiem Cavem. piosenka też jest świetna. mua, powiedziałbym, że cała ta płyta jest świetna. Murder Ballads. |
Norriśka |
14.11.2004 16:47
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning |
the white stripes - the hardest button to
button
-------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Katon |
15.11.2004 15:57
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
- wszystko Eminema (szczególnie ostatni)
- The White Stripes - Seven Nation Army - Pearl Jam - Jeremy - Nirvana - SLTS - Franz Ferdinand - Take me out - Fatboy Slim - absolutnie wszystko!!!! Napewno coś mi się jeszcze przypomni. |
Dajmond |
15.11.2004 17:13
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem |
QUOTE(Norriśka @ 14.11.2004
16:47) a mnie tak niezbyt w sumie, bo nie ma treści tylko rytm ten teledysk -------------------- .
|
Norriśka |
15.11.2004 18:59
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning |
QUOTE(Diamond @ 15.11.2004
17:13) QUOTE(Norriśka @ 14.11.2004
16:47) a mnie tak niezbyt w sumie, bo nie ma treści tylko rytm ten teledysk wybierając ten teledysk kierowałam się wkładem w zrobienie go i końcowy efekt. a ten jest fenomenalny. -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Dajmond |
16.11.2004 14:36
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem |
oczywiście tego nie podważam, myślałam, że
chodzi Ci o treść ^^'
edit: ci z małej... JASNE ==' Ten post był edytowany przez Diamond: 16.11.2004 14:37 -------------------- .
|
Aniacoolerka |
02.12.2004 23:21
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Katowice |
To są teledyski odpowiadające mi pod
względem treści a nie muzyki (chociaz niektóre piosenki bardzo lubię):
1) Linkin Park - Numb - świetna historia, wiele osób się z nią utożsamia; 2) Junior Senior - Move Your Feet - hehe, podoba mi się to w jaki sposób jest zrobiony i wogóle, zdaje mi się że robili go po prostu w paincie; 3) Blink 182 - All The Small Things - parodia bekstritów :D; 4) Jay-Z - 99 Problems - Nie wiem czemu ale podoba mi sie ; 5) Rammstein - Amerika - po prostu fajne 6) The Darkness - I Belive In The Thing Called Love - nie mam słów 7) Eminem - Mosh - fajne, szczególnie tekst piosenki!!!!! P.S. : Jak ja tu dawno na forum nie byłam i ile sie zmieniło -------------------- "This is my December
This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone" Linkin Park - My December |
Norriśka |
03.12.2004 16:25
|
QUOTE(Aniacoolerka @ 02.12.2004
23:21) 2) Junior Senior -
Move Your Feet - hehe, podoba mi się to w jaki sposób jest zrobiony i
wogóle, zdaje mi się że robili go po prostu w
paincie; no, w paincie raczej trudno byłoby to zrobić ten teledysk został zrobiony na bazie starych gier komputerowych z czasów początków ery komputerowej -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Neonai |
03.12.2004 19:22
|
Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta |
Metallica - One
to jest teledysk naprawdę godny polecenia. oglądając go czułam jakiś taki wewnętrzny niepokój, współczucie. poza tym świetnie współgra z treścią utworu. Nirvana - Smells like teen spirit za superaśne pogo i klimat Incubus - Megalomaniac bardzo ciekawy, taki...alternatywny? nie wiem jak to okreslićXP Cher, Beavis and Butthead - I got you babe ta ta, ta ta, ta ta, ta ta ;D śmieszna kreskówka Pink Floyd - High hopes bajkowy. Ten post był edytowany przez Neonai: 03.12.2004 19:23 |
GrimmY |
04.12.2004 02:47
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
QUOTE za
superaśne pogo i tam. pogo nawet fajne, ale lepsze bylo na teledysq rage aginst the machine - sleep now in the fire w wersji live z koncertu w meksyku. a ostatnio obejrzane: dezerter - zabojca czasu eric prydz - call on me (glupiutkie to, ale prosty facet sie cieszy...hihi) bjork - joga (raczej dopiero) ale kroluje u mnie ostatnio to: marilyn manson - the lest we forget video collection, czyli caly dvd z teledyskami dziwnego jak dla mnie czlowieka, (ktorego to muzyki nie specjalnie lubialem sluchac, aczkolwiek teledyski zawsze mial niebanalne), a wszystko wlozone w zgrabne menu, posegregowane wzgledem albumow - jednym slowem samo zaprojektowanie tego wszystko podoba mi sie. co na plytce? no video (do pytki z muza) . kilka burakow - np. nie wiem jednak z jakich powodow (?) nie ma na tam teledysku do tainted love, grzech. do zassania na suprnovej, pewnie i gdzie indziej natkniecie sie na torrenta. -------------------- |
Magya |
04.12.2004 15:21
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta |
Mi osobiście bardzo podobają się teledyski
:
Within Temptation - Stand my ground Usher feat Alicia Keys - My boo Robbie Wiliams - Feel Christrina Aguilera - Beautyfull Jest ich oczywiście dużo ale to są moje ulubione -------------------- Motylem jestem.
Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Child |
04.12.2004 18:08
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
QUOTE 6)
The Darkness - I Belive In The Thing Called Love - nie mam
słów ja też - dlatego zawsze zmieniam
kanał jak to widzę :] -------------------- |
Neonai |
05.12.2004 00:49
|
Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta |
QUOTE eric prydz - call on me (glupiutkie
to, ale prosty facet sie cieszy...hihi) to już lepsze są teledyski bojsbendu BLUE XP |
GrimmY |
05.12.2004 14:26
|
to tez moze byc ;d
-------------------- |
irycio |
05.12.2004 20:14
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 26.05.2003 |
az dziw, ze nikt jeszcze nie wspomnial o
Unforgiven-Metallica. Teledysk kilka minut dluzszy, ale robi wrazenie Poza tym fajny jest tez show must go on -queen a takze cos z black sun-soundgarden i jeszcze run to the hills-iron miaden a do tego unholy warcry-rhapsody... no, to moje ulubione |
ogniomiotka |
08.12.2004 09:47
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 08.12.2004 |
niektóre teledyski to są tak idiotyczne,
przesycone seksem i w oóle tymi wszystkimi amerykańskimi gównami, że mi
niedobrze...
Mi się osobiście podobają teledyski Eminema - są śmieszne :] |
Dajmond |
10.12.2004 15:55
|
Śmieszne? No cóż o gustach się nie
dyskutuje.
-------------------- .
|
Mellisa |
10.12.2004 21:32
|
Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna |
mnie też bawią teledyski eminema...
czasami proste az do przesady ale wlasnie to jest w tym takie zabawne swietna parodia (to tak btw tematu na bziumie) Christina Aguilera - Fighter takie teledyski bardzo mi sie podobają ze względu na specyficzną zawiłość. nie ma tam prostej historii powtarzającej sie w co drugim klipie tylko ciekawy dobor scen. interesujący nie podobają mi się natomiast teledyski ktore sie nie ruszają ;P znaczy takie gdzie tylko fotki migają teraz to takie modne chyba Tina Turner ma taki Bajm, Anastacia i nawet piasek o ile sie nie myle nie podoba mi się to strasznie tak ogolnie bardzo -------------------- |
PEQU |
11.12.2004 11:09
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} |
Ja sie jaram teledysiam A Ha, taka grupa
z wczesnych lat 80. Jeden z bardziej znanych to Take On Me, jest on
poczatkiem serii teledyskow; opowaida o tym jak z komiksu wyszedl jeden
koles i zaczyna zyc w swiecie ludzi ;] Ten teledys jest majstersztykiem,
zastosowano tam takie fajne przejscia z grafiki rysowanej olowkiem na
normalne video. Polecam kazdemu, na emulu napewno jest.
Pozatym Ariane - Komm Susser Todd, Enigma - Return to the Innocence, Grammatik - Friko, OSTR - Kochana Polsko, Goo Goo Dols - Iris, Metallica -Wisky in the Jar, Limahl - The Neverending Story, Enya - May It Be, 3 Wymiar - Skamieniali, Owal - Pelen Pokus, Pet Shop Boys - Always On My Mind i It's a Sin, Paktofonika - Jestem Bogiem ale remix Kippera, Daft Punk - Interstella 5555, ale w sumie to nie teledysk tylko godzinny film z muzyka ;], no i na koncu byl taki teledysk DJ Qubert'a kwasny bardzo o wielkiej korporacji dentystycznej, ale za chuja nie pamietam tytulu ;] -------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:16 |