Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sumy i Owutemy, Zapraszam!!
Pottermenka |
26.08.2004 21:15
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna |
Galio zastanow sie czy chcialabys umrzec (Lord Voldemort)
No ale ja bym i jego zniosla -------------------- |
Bellatriks |
31.08.2004 16:28
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta |
Sumy i Owutemy: zaklęcia, OPCM, eliksiry, ONMS, wroożbiarswo
Toorniej Troojmagiczny: Raczej tak, ale i tak wiem, że bym sie nie dostała :-) Dom: Slitherin (tak mi wyszło na warnerbrosie) i ogólnie tak chce Wesza: wolny weekend raz na miesiąc, ale nic poza tym Ulubiony nauczyciel: Smarkerusik, Flitwick Znienawidzony nauczyciel: Binns, Trelawney (czy jakkoś tak) Strona: co między good a bad |
Evana |
01.09.2004 13:18
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.02.2004 |
Sumy i Owutemy: wszystkie
Dom: Ravenclaw Nauczyciele: Snape, Dumbledore Turniej: pozostanę obserwatorem ;P WESZ: nie, po co uszczęśliwiać kogoś na siłę... -------------------- Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i głupota ludzka.
Einstein Albo znajdziemy drogę, albo ją wytyczymy. Hannibal |
Aylet |
03.09.2004 14:54
|
shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta |
Sumy i owumenty: eliksiry, zaklęcia, transmutacja
Dom: Slytherin Nauczyciele: Snape Turniej: wolę sobie jedynie na niego popatrzeć WESZ: odmawiam udziału... Strona: Chciałabym być prawą ręką Voldemorta -------------------- |
vigga |
03.09.2004 15:06
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn |
sumy - eee....no nie wiem chyba z
wiekszosci przedmiotow
owutemy - OPCM, eliksiry, transmutacja, zaklecia Turniej T. - no jasne, ze bym chciala dom - chyba jednak Gryffindor WSZA - a w zyciu! po co uszczesliwiac kogos na sile...? nauczyciele - Lupin, McGonagall, Dumbledor, Snape strona - dobro -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Marionetka |
03.09.2004 18:31
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa |
Ja bym zdawała ze wszystkiego . Chciałabym należeć do Gryfindoru. Najbardziej lubię prof. Srout i prof. Mcgonagal. Wstąpiłabym do WSZY. W zadaniu ze smokami zamieniłabym się w kota, a przy złotym jajku zamieniłabym się z powrotem w człowieka. Przy drugim zadaniu zjadłabym to ochydne skrzeloziele. Przy trzecim starałabym się buec jak najszybciej i strałabym się rozwiązać zagadkę sfinksa.
Ten post był edytowany przez Soli: 03.09.2004 18:35 -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
Piotrek |
06.12.2004 22:27
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna |
Dom - Gryffindor.
Nauczyciel - Lupin, Dumbledore, McGonagall TT - of course Egzaminy - transmutacja, opcm, zaklęcia. W.E.S.Z. - NIGDY!!!!!! Strona - dobra. |
Galia |
06.12.2004 23:05
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * |
Pottermenko nie chciałabym umrzeć, ale jak
powiedizał któryś z mędrców strarożytnej Geecji " Życie tchórzato nic
nie warte życie ".
-------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Konrad89 |
07.12.2004 07:43
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 06.11.2004 |
Sumy i Owutemy: wszystkie
Toorniej Troojmagiczny: Tak jeśli bym się dostał:P Dom: Gryffindor oczywiście... WSZA: Bez sensu..dajcie sobie z tym spokój... Ulubiony nauczyciel: McGonagall, Dumbledor, Znienawidzony nauczyciel: Trelawney Strona: dobra:P -------------------- |
Agnessa |
07.12.2004 16:51
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe |
Sumy i Owutemy:
OPCM,zaklęcia,transmutacja,eliksiry,ew. zielarstwo i latanie na miotle
Turniej Trójmagiczny: nie,to nie na moje nerwy Dom: Gryffindor ,Ravenclaw WESZ: CHYBA NIE... Ulubiony nauczyciel: MCGONNAGAL,SPROUT,SNAPE Znienawidzony nauczyciel: LOCKHART,UMBRIDGE,BINNS,HOOCH Strona: raz dobra raz zła.. -------------------- Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
żaba |
07.12.2004 17:41
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) |
Egzaminy : OPCM, transmutacja, zaklęcia,
eliksiry(ale gdyby Snape mnie nie przygotowywał)
Dom : Gryffindor Turniej : raczej nie(wole popatrzeć ) W.E.S.Z. : nie Ulubiony nauczyciel : McGonnagal , Dumbledor(wiem, że nie uczy ale spoko jest ) Flitwick, Lupin. Nie lubiany nauczyciel : Lockhart, Umbridge i Snape(gostka w ogóle pojąć nie mogę czemu się tak znęca :/ ) Strona : dobra P.S. Wiecie co...jakoś nie chce mi sie wierzyć, że niektórzy chcieliby być po stronie zła. Znęcać się nad słabszymi i zabijać(nie bezpośrednio, ale np. przekazywać informację czy chociażby popierać tych po złej stronie)...dla mnie to troche takie no... dziwne... -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
mastablasta |
08.12.2004 18:14
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad |
QUOTE(Wizard @ 06.02.2004
22:34) hm... jqa zakladam
ten temat poniewaz chcialbym lepiej poznac ludzi z ktorymi przebywam na
codzien a
moze jestescie zlym towarzystwem
ale
mnie to nie obchodzi. Chcialbym sie dowiedziec które z was i z czego chciało
by zdawac sumy i owutemy, a takze czy jezeli byscie mieli szanse wzieli
byscie udzial w Turnieju Trójmagicznym i jak wykonalibyscie poszczególne
zadania
i jeszcze pare rzeczy: do jakiego domu chcielibyscie pójść jakich
nauczycieli wolicie czy wstapilibyscie do WSZY ( ) i czy
staniecie po stronie dobra czy zła OWUTEMY: OPC, transmutacja, eliksiry TURNIEJ: bardzo chetnie ZADANIA: tak zeby wygrac DOM: Gryffindor NAUCZYCIELE: Lupin, Snape WESZ: NIE!!!! STRONA: dobro of course MASTA -------------------- *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** *** |
Aque |
10.12.2004 23:21
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 10.12.2004 |
Sumy: najbardziej z ONMS i Zaklęcia oraz
Wróżbiarstwo
Owutemy: Eliksiry, Transmutacja, Zielarstwo, Zaklęcia, OPCM i co tam jeszcze było na uzdrowiciela Dom: Ravenclaw/Gryffindor Nauczyciele: Lupin i McGonagall TT: ee.... nie dzięki, nie skorzystam. Wolę ciepłe łóżko WESZ: No, thanks. Strona: Jak najbardziej Jasna strona Mocy. |
Janet |
26.12.2004 21:19
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 09.04.2003 |
Sumy & Owutemy: Eliksiry, Zielarstwo,
ONMS, Astronomia - inne w zależności jaki bym zawód wybrała
dom: Slytherin lub Ravenclow Nuczyciele: Snape i po piątej części troszke McGonagall T&T: Ja? zaleniwa jestem. A pozatym lepiej patrzeć jak inny zawodnik sie męczy (potencjalnie jest w śmiertelnym zagrożeniu lub umiera) niż narażać własną skórę. WESZ: W Zyciu! jak mozna mieć służbe to po co z niej rezygnować? strona mocy : neutralna. No bo co ryzykować albo dla jakiegoś maniakalnego starucha zażerajacego się dropsami i stawiającego życie miliona ludzi na szali dla jakiegoś posznytowanego chłopca, albo Czerwonookiego facia który dawno powinien nie żyć. Ale jak trzeba by było wybierać to zdecydowanie Voldemort bo on pozwala mordować a Dumbel się nad wszystkimi trzesie Ten post był edytowany przez Janet: 26.12.2004 21:20 -------------------- I'm servent of Lord Voldemort.
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=69594 |
Psia Gwiazda |
27.12.2004 18:41
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 26.12.2004 |
DOM: Ravenclave, bo mam cechy tego
domku i Luna to maja idolka
SUMy trzeba zdawa ze wszystkiego, a OWUTEMY zdecydowanie OPCM, transmutacja, eliksiry, zakecia i.... czarna magia NAUCZYCIELE: Lupinek i Flitwick (bo jest opiekunem mojego domciu ) TURNIEJ TRÓJMAGICZNY: no jasne, ze tak WESZ: hmm... raczej nie, bo Hermiona zmusza skrzaty do przyjecia wolnosci (choc jej to nie do konca wychodzi) STRONA" zdecydowania dobra, bo tam jest Syriusz i Remus Ten post był edytowany przez Psia Gwiazda: 27.12.2004 18:43 -------------------- [size=3]~~**Członek Stowarzyszenia THE FULL MOON -fanklubu R.Lupina**~~[/size
umarl... kto mi odda morze lez TOM MARVOLO RIDDLE - - I AM LORD VOLDEMORT ~~MÓJ BLOGASEK~~ |
Gofik |
27.12.2004 19:30
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 26.12.2004 |
Domy- chyba Gryffindor.
Sumy- OPCM, zaklęcia, eliksiry i ONMS Nauczyciele- Lupin Turniej- raczej nie:P WESZ- po co? Strona- dobra:D Ten post był edytowany przez Gofik: 27.12.2004 19:32 -------------------- |
Hermioncia13 |
27.12.2004 19:47
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 27.12.2004 Skąd: Z niestąd:P Płeć: Kobieta |
Jak już bym musiała wybierać to sumy i
owumety chciałabym zdawać z zaklęć i ..................obrony przed czarną
magią. A jeśli chodzi o turniej trójmagiczny to nie miałabym zielonego
pojęcia jak rozwiązać te zadania ale na pewno poprosiłambym kogoś o pomoc.
Chciałabym należeć do Gryffindoru lub Ravenclawu. Z nauczycieli najbardziej
lubię prof. Mcgonagall i prof.Flitwicka.
............................................ Nie
wstąpiłabym do Wszy ale moze po długim zastanowieniu.........i oczywiście
zostałabym po stonie dobra.!! pozdrawiam wszystkich ludzi na forum
I oczywiście ciebie wizard!!
-------------------- |
ANASTAZJA BLACK |
27.12.2004 19:50
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 |
dom: Gryffindor
nauczyciel: oh, napewno nie Snape i Umbridge (ktorej juz nie ma) strona: dobra ? ((((..... )))) owutemy: obrona... i może...transmutacja...... nie wiem! turniej: to chyba ponad moej siły.... ale może bym sprobowała? zależy... od samopoczucia typ: moody (czyt. humorzasty) <lol<> edit: WSZA!!!! NIGDY!!!!!!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!!!!!! 33;!!!!!!!!!!!!!! 3; !!!!!!!!!!!!!!! ;!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!!!!!! 33;!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! ;!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!!!!!! 33;!!!!!!!!!!!!! tu sie pokazało moje okrutne do bólu serce <lol> Ten post był edytowany przez ANASTAZJA BLACK: 27.12.2004 19:51 -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Joana van Hellsing |
20.06.2005 17:00
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 20.06.2005 Skąd: z Kwatery Głównej Aurorów |
Ekhem... Byłabym w Gryffindorze. Nie bardzo tam pasuję, ale nigdzie indziej bym się nie załapala.
Po stronie dobra. Zdecydowanie i z pełną stanowczoscią. Może nawet byłabym aurorką. Nie nalezę do ludzi, którzy się podporzodkowują (chodzi o tych, co ze strachu przeszli na stronę Voldiego), zawsze muszę być na przekór. Do WSZY? Po moim trupie! Mogłabym wziąć udział w Turnieju, ukonczyłabym go, ale raczej z ostatnim miejscem. Sumy i owutemy chciałabym zdawać z; eliksirów, obrony przed czarną magią, transmutacji i zaklęć. Poradziłabym sobie. A nie chciałabym ich zdawać z: wróżbiartswa (fuj!), zielarstwa, numerologii, opieki nad magicznymi stworzeniami. Mogiła. Ulubieni nauczyciele? Lupin, Moody, McGonagall, Snape. Nielubiani? Trelawney, Umbridge, Lockhart, Quirrel, Binns. -------------------- ''While my heart is a shield and I won't let it down
While I am so afraid to fail so I won't even try Well how can I say I'm alive?'' Dido ''Life for Rent'' |
HUNCWOTKA |
21.06.2005 13:34
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] |
dom:sama nie wiem,może Ravenclaw?mam cechy pasujące do kazdego domu,więc mi to obojętne,no może poza Hufflepuff
nauczyciel:Lupin i Hagrid sumy:OPCM i ONMS,zaklęcia eliksiry odpadają bo ja nie mam cierpliwosci,a numerologia to cos podobnego do matematyki więc także odpada strona:zależy jakie bym miała z tego kozyści(zabrzmiało jak samolub,hehe) turniej:eeeee... to nie na moje nerwy wesz:nie,sama nie wiem jak to uzasadnic,pewnie dlatego ze to wszystko zorganizowala Hermiona(nie lubię jej ) -------------------- |
pottereczka |
23.06.2005 20:13
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 23.06.2005 |
Dom:Griffindor
Sumy i Owetumy:OPCM , Eliksiry , Zaklęcia , Wróżbiarstwo strona:dobra |
Łapka |
27.06.2005 11:15
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 06.06.2005 |
taak a JA chce miec testrala:) a tak przy okazji to ja owómenty mam tam gdzie bliźniacy:P
-------------------- Seryjny morderca szczurów:)
|
Black Syriusz |
04.07.2005 18:36
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 26.05.2005 Skąd: Hogwart Płeć: Mężczyzna |
DOM GRYFFINDOR
SUM OPCM ELIKSIRY OWUTEMY -''- NAUCZYCIEL SNAPE |
hiob27 |
04.07.2005 20:10
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna |
Dom-> Slytherin
SUMy OWUTEMy -> Transmutacja, Uroki, Eliksiry Nauczyciele> M. McGonagall, S. Snape, F. Flitwick Nielubiani Belfrowie-> Lockhart, Binns Turniej-> jak najbardziej Strona Mocy-> Dobra WESZ ->nie dziękuję... Pozycja w Quidditchu-> Ścigający (nie mylić z szukającym!) -------------------- Prefekt Hufflepuff
...... |
Black Syriusz |
04.07.2005 20:47
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 26.05.2005 Skąd: Hogwart Płeć: Mężczyzna |
acha
turniej tak quiditch szukajacy wesz nie strona dobra Ten post był edytowany przez Black Syriusz: 04.07.2005 20:47 |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:31 |