Siatkóweczka, Siatkówka, Siatkówa, Siata
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Siatkóweczka, Siatkówka, Siatkówa, Siata
Madame Rosmerta |
24.06.2005 22:29
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 |
ekh,,, nie było mnie tu całe stulecia, ale skoro juz jestem to wydaje mi się wysoce wskazane, zeby założyc temacik o siatkoweczce....
Jak wiadomo (przynajmniej wtajemniczonym) nasza druzynka sobie dobrze radzi, przynajmniej jeden sport, w którym nie jestesmy na szarym końcu......... A tak aktualnie - co sądzicie o dzisiejszym meczu???? Czyż Wlazły nie był cudowny??? pozdroofka 4 all ;** -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
Child |
24.06.2005 23:59
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
ale powinien być taki temacik - sporcik ;]
-------------------- |
voldius |
25.06.2005 10:37
|
Unregistered |
Child, spoko, niech będzie.
a chodzi o mężczyzn czy kobiet? bo mnie raczej ta druga część interesuje ;] |
Vilanda |
25.06.2005 15:44
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta |
ja tak sobie myśle, że Piotr Gruszka to moja rodzina. to tyle o siatków(ecz)ce.
voldius - kiedy masz zamiar wywalić tą babe z podpisu, bo ona zakłuca moją prywatną przestrzeń? -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! |
Myśka |
25.06.2005 17:01
|
nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta |
to baba?! :'DDD
moja mama piszczy, że Wlazły to tamto ohhh wlazłby! czasem podglądam tą siatkę, ale mnie nudzi i przysypiam. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
skicia |
26.06.2005 13:11
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... |
Ech, ja się zastanawiam co się dzieje w polskiej reprezentacji..
Niby wygrywamy 2:0, wszyscy są happy, przychodzi 10 min przerwy, i co? I zaczynają przegrywać.. to mi przypomina dawną reprezentację, jeszcze za Wspaniałego i Gościniaka. Myślałam, że Lozano sprawi, że nie będzie takich przestojów w grze, ale niestety to tylko marzenia =( Mam nadzieję, że chłopcy się zmobilizują i wygrają w Argentynie... -------------------- WE ARE ELITA LEAGUE OF SZYDERCY (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Madame Rosmerta |
26.06.2005 21:49
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 |
Jak widzę, na kilkanaście odp tylko jedna treściwa..
no faktycznie nie wyraziłam się jasno - miałam na myśli raczej siatkę w męskim wykonaniu, bo w tej wiem, co się dzieje; a zdrobnienie to już słabość... idąc dalej, pragŁAbym () zauważyć, ze ludzie tutaj zakładają setki bezsensownych tematów, a ze akurat nie wpadłam na pomysł, zeby wrzucić siatkę do jednego worka z całym sportem to już SORYYYY, ale tak mi sie właśnie podobało :PPP Vi --> Gruszka to serio Twoja rodzina??? A tak wracając do tematu, to faktycznie, zgadzam się ze Skicią, że nie dzieje się za dobrze, ale mam nadzieję, ze w Argentynie chłopcy sobie ładnie poradzą i finał będzie nasz )) a tak btw to zauważyliscie, ze jeden z komentatorów zawsze mówi PiotrYYgruszka (dokładnie tak jak napisałam ;P)??? -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
skicia |
26.06.2005 22:28
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... |
Hm, jak się w końcu wezmą do pracy to wygrają =)
Tak sobie patrzę na wynik meczu Gre vs Arg, jak na razie jest dobrze XD Argentyna prowadzi w Salonikach 2:1. Jeżeli wygra czwartą partię do na 90% będziemy w Final Four =) Mam nadzieję tylko,że ew. finał w Belgradzie nie wpłynie na jakość gry w Rzeszowie. Swoją drogą Lozano na początku pracy z kadrą mówił, że celem nr 1 na ten rok jest awans do MŚ, a ostanio powiedział, że chce awansować do F4. Hm, dziwne w sumie mogłoby to wpłynąć niekorzystnie na dyspozycję chłopców w Reszowie, w końcu to dodatkowe mecze, wyjazdy itd.itp. Jak na razie to czekam na pomyślne wieści z Salonik =) edit: Argentyna wygrała z Grecją 3:1 XDDDD Ten post był edytowany przez skicia: 26.06.2005 22:51 -------------------- WE ARE ELITA LEAGUE OF SZYDERCY (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Magya |
08.08.2005 14:48
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta |
Temacik niczego sobie, tylko mało wiary się wypowiada
-------------------- Motylem jestem.
Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Eva |
08.08.2005 14:52
|
nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta |
Nom, podnosisz srednia piszacych na temat.
Myslalam ze to bedzie temat o zdrowiu galek ocznych no ale trudno. Tez moze byc. Jak to ogladam to tylko przeklinam i staje sie gorszym czlowiekiem, wiec unikam siatkowki polskiej. A reszta to nudna taka. Za to snooker jest fajorski <ide temat zalozyc> -------------------- |
missgranger |
31.08.2005 13:42
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: z tąd Płeć: Kobieta |
hehe.. może Winiarski to jakaś daleka rodzina moja ale chyba tylko nazwisko mamy takie same.. nie jestem jakąś tam straszną fanką siatki (jak moja kolezanka ) ale czasem oglądne sobie jakis meczyk i nawet nie jest źle.
Ostatnio jak grałyśmy z kolezankami na podworku w siatke z nudow... to kazda była jakimś siatkarzem, i ja oczywiście winiarskim byłam -------------------- ~Miss Granger
|
grlouiee |
16.09.2005 16:08
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta |
Wiem, ze dawno tu już nikt nie pisał, ale takie "wydarzenie" chyba trzeba napisac
[*] [*] [*] [*] QUOTE Arkadiusz Gołaś nie żyje Reprezentant Polski w siatkówce Arkadiusz Gołaś zginął w wypadku samochodowym na autostradzie A2 w Griffen koło Klagenfurtu. 24-letni Gołaś, który od kilku lat grał w reprezentacji kraju, jechał do włoskiego klubu Lube Banca Macerata, z którym miał podpisany trzyletni kontrakt. Jak poinformował kierownik Wydziału Konsularnego Ambasady RP w Wiedniu Tadeusz Oliwiński "samochód, którym jechał Arkadiusz Gołaś z żoną niespodziewanie zjechał na prawo i uderzył w betonową podstawę ściany dźwiękochłonnej." Żona przebywa w szpitalu w Klagenfurcie. Według wstępnych ocen lekarzy pozostanie tam trzy- cztery dni. Na początku czerwca środkowy reprezentacji Arkadiusz Gołaś podpisał trzyletni kontrakt z czołowym zespołem włoskiej Serie A Lube Banca Macerata. "Szefowie Maceraty już dawno zwrócili uwagę na Arkadiusza Gołasia - mówił menadżer tego zawodnika Ryszard Bosek. - Miał on jeszcze kontrakt na dwa lata z Edilbasso&Partners Padwa, ale oba kluby dogadały się w sprawie przejścia". W reprezentacji Polski rozegrał ponad osiemdziesiąt meczów. Jej trener Raul Lozano odwołał wylot do Argentyny, dokąd miał się udać na urlop po zakończeniu sezonu. Do reprezentacji Polski trafił w 2001 roku, gdy jej trenerem był Ryszard Bosek. "Talent miał ogromny i już wtedy dużo potrafił - powiedział wstrząśnięty Ryszard Bosek. - Powołałem go również ze względu na charakter - nie był konfliktowy. Od nowego sezonu miał grać w znanym klubie. Cieszył się z tego kontraktu. Wszystko było przed nim." W zawiązku ze śmiercią Arkadiusza Gołasia, Polski Związek Piłki Siatkowej zwrócił się z prośbą do wszystkich organizatorów imprez siatkarskich, jakie odbywają się obecnie w naszym kraju, o uczczenie minutą ciszy Jego pamięci. *** Arkadiusz Gołaś urodził się 10 maja 1981 roku. Pochodził z Ostrołęki. Był żonaty od 21 lipca 2005 roku. Wzrost: 201 cm Zasięg w bloku: 338 cm Zasięg w ataku: 362 cm Sukcesy: brązowy medalista mistrzostw świata kadetów (1999), srebrny medalista mistrzostw Polski kadetów (1998), srebrny medalista mistrzostw Polski juniorów (1999), mistrz Polski juniorów (2000), trzykrotny wicemistrz Polski z AZS Częstochowa, z AZS Częstochowa zajął trzecie miejsce w Pucharze Top Teams (2002). Kluby: MKS MOS Wola Warszawa (1996-2000), AZS Częstochowa (2000-2004), Sempre Volley Padwa (2004/2005). W czerwcu 2005 roku podpisał trzyletni kontrakt z czołowym klubem włoskiej Serie A Lube Banca Macerata. W reprezentacji Polski rozegrał ponad osiemdziesiąt meczów. Ten post był edytowany przez grlouiee: 16.09.2005 16:12 -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** |
anagda |
16.09.2005 17:26
|
Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta |
niestety... chociaż jakoś nie jestem fanką siatkówki, to wiedziałam kto to jest... i niemogłam w to uwieżyć ze zginął...
-------------------- |
skicia |
16.09.2005 17:31
|
Gołaś był jednym z moich ulubionych siatkarzy.. Był młody, utalentowany, a teraz go zabrakło Pamiętam jak zawsze śmiałam się, że kogoś zablokował.. (bo blok miał szczerze mówiąc beznadziejny...) Jeszcze tydzień temu oglądałam jak gra... a tera go nie ma... Reprezentacja bez niego ucierpi...
Ekh,... czasami świat jest taki niesprawiedliwy... ['][']['] -------------------- WE ARE ELITA LEAGUE OF SZYDERCY (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
kkate |
16.09.2005 17:44
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
Jest niesprawiedliwy, i to bardzo.
Przyszłam dziś ze szkoły po ośmiu godzinach, w tym dwóch w-fach, zmordowana wchodze na gg, a tu mi kolega przysyła wiadomość, ze Arek Gołaś nie żyje... Boże... Szok. Jeden z moich ulubionych siatkarzy. Nie był perefekcyjny jako gracz, ale zawsze tak miło się go oglądało, i w ogóle... Miał tylko 24 lata... -------------------- just keep dreaming.
|
grlouiee |
16.09.2005 17:56
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta |
Tak 24 lata, za młody zeby umierac, jeszcze 21 lipca się ożenił. Wspołczuje jego żonie.
Ogladam jakis program o hipopotamach na tvp3 i tam na dole ekranu zawsze jakies informacje leca. Patrze, ze zginał w wypadku Akadiusz Gołaś... i dla mnie to też był szok. W pierwszej chwili myslałam, ze to jakiś żart, ze taki młody chłopak, ktorego ogladałam w TV tydzien temu, nie zyje ....Ale okazało sie prawda QUOTE Pamiętam jak zawsze śmiałam się, że kogoś zablokował.. (bo blok miał szczerze mówiąc beznadziejny.. Dokładnie.... (*) (*) (*) -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** |
Magya |
16.09.2005 18:49
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta |
[*]
-------------------- Motylem jestem.
Ahmed |
16.09.2005 20:09
|
The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna |
Panie świeć nad Jego duszą [*]
Szok...po prostu szok! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ronald |
16.09.2005 20:23
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna |
[*][*][*]
Jako osoba nie interesująca sie zbytnio sportem wiem doskonale kto to był. Zawsze sie śmiałem, że na koczulce ma napisane "GOLAS", a teraz go nie ma. To smutne kiedy odchodza ludzie utalentowani tak jak śp. Arek. Powinnismy go pamiętac w jego najlepszych chwilach. Panie miej go w swej opiece. [*][*][*] -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss |
kkate |
16.09.2005 20:31
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
Ech...
Łzy napłynęły mi do oczu, kiedy moja młodsza siostra spytała mamy: "Jak to umarł? A przecież żył..." Mama: "Tak, żył, ale tylko do dziś.... I już nie będzie Golasa..." Też śmiałyśmy się z tego, jak jego nazwisko brzmi bez polskich liter. Ale to wszystko w żartach, naprawdę przecież bardzo go lubiłyśmy, ja i mama... a teraz... dziewczyny z mojej klasy są w szoku, większość to wierne kibicki siatkówki. Ja nie chciałam w to uwierzyć. Nie mogłam uwierzyć, że akurat on. Arek. [*] -------------------- just keep dreaming.
|
skicia |
16.09.2005 21:13
|
Ech, od poczatku mojego zainteresowania siatkówką Arek był obecny w reprezentacji... a teraz go nie ma... na chwile obecną nie wyobrażąm sobie kadry bez niego... bez jego benznadziejnego bloku, wspaniałych, mocnych ataków, na :stratosferycznym" zasięgu i piekielnej zagrywki, która sprawiała wilekie problemy przeciwnkom, gdy tylko trafiał w pole... A teraz tego nie będzie... nie zobacze go więcej na żywo... na meczach LŚ w Łodzi...
['] -------------------- WE ARE ELITA LEAGUE OF SZYDERCY (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
moniczka |
17.09.2005 18:40
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta |
Uwielbiam meska siatkowke, przeciez ja tylko dla Arusia i Kniadziewicza ogladalam mecze!!! Reprezentacja nam sie rozpada!!!
-------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
BeBe |
17.09.2005 20:07
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta |
Bez przesady. Może jestem brutalna, ale to, że jeden z zawodników nie żyje, nie znaczy iż wszystko runie. Jak nie ten to następny...
-------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
Ahmed |
19.09.2005 20:22
|
The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna |
Zostawiając smutne kwestie za nami....
Nasze Panie walczą na ME w Chorwacji, może chociaz one wywalczą medal.Panom się we Włoszech nie udało. Złota z ME 2003 będzie ciężko bronić ale myślę że srebro, brąz są w naszym zasięgu. Dwa najtrudniejsze mecze mamy za sobą, czarny koń Azerbejdżan pokonany, Niemki po dramatycznym meczu też okazały się gorsze. Pozostaje nam liczyć na to, że nie przegramy z którąś z pozostałych drużyn, które są zdecydowanie słabsze od Polski. Półfinały to już loteria, miejmy nadzieję że nie trafimy na Włoszki Jestem dobrej myśli!!! Dziewczyny ruszają na podbój Europy -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Magya |
19.09.2005 21:35
|
No i wygrywamy 2:0 z Chorwatkami. Jak narazie stan 10:5 dla nas
Awansujemy, musimy awansować. Dla Arka. -------------------- Motylem jestem.
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:08 |