Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
Aylet |
23.01.2008 21:05
|
shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta |
najlepsze ^^
-------------------- |
Miss-Malfoy |
14.02.2008 23:15
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.11.2007 Skąd: Z otchlani opetania na samym dnie paranoi. Płeć: Kobieta |
Harry do Ron'a:
- Od przyszlego tygodnia przestane pic... - Akurat ci wierze... Moge sie zalozyc, ze bedziesz dalej pic. - A o co sie zalozymy? - O pol litra wyborowej. Przychodzi Dudley do domu i mowi do mamy: - Mamo, mamo, mam dwie wiadomosci: jedna dobra i jedna zla. - To poprosze dobra - mowi mama. - Dostalem piatke z matmy! - No a ta zla? - Tylko zartowalem. Na lekcji plastyki nauczycielka mowi do uczniow: - Dzieci do wykonania tego rysunku potrzebny jest miekki olowek. Takie ołówki oznaczone są napisem HB. Sprawdźcie czy takie posiadacie... Dudley, co ty masz napisane na ołówku? Dudley: - Made in China Goyle pyta sie Dracona: - Co robisz w Sylwestra? - Idę do więzienia. - Znów wpadłeś? - Nie, ale Nowy Rok należy spędzić z rodziną. -------------------- SLYTHERIN... And PROUD.
|
Miętówka |
15.02.2008 14:09
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz |
ostatni świetny
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Hannah_Wilson |
16.02.2008 04:43
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 186 Dołączył: 26.10.2007 Skąd: Z Antykwariatu ze starymi mapami. Płeć: Kobieta |
Hahaha xd Ostatni jest świetny ^^
Nawalony Ron wraca po nocy do dormitorium. W pewnym momencie fiknął i zasnął. W międzyczasie znaleźli go Crabbe i Goyle i nie mogąc dojść do zgody pobili się aż do utraty przytomności. Rano Ron się budzi, rozgląda się po pobojowisku i mówi: - Ja to kiedyś po pijaku cały Hogwart rozwale... Ron, Neville, Seamus i Harry grają w karty. Ron oszukuje. Po pewnym czasie Seamus wstaje i mówi: - Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy pysk... Wsadzili 70 letniego Neville`a do Azkabanu. Neville wchodzi do celi pełnej przestępców: - Za co cię posadzili dziadygo? - Za figle. - Za jakie figle?! Co ty będziesz kit wciskał, gadaj za co, bo po tobie! - To ja to mogę pokazać - mówi Neville. - Ta? No to pokaż! - mówi zaintrygowany więzień. Neville przeżegnawszy się bierze wiadro służące w celi za ubikację i puka w drzwi. Kiedy uchylił się judasz, Neville chlust zawartością wiadra przez judasz, odstawił wiadro na miejsce i stanął obok drzwi na baczność. Po chwili drzwi się otwierają, staje w nich gromada wnerwionych dementorów, i mówią: - Dziadek, ty się odsuń na bok, żeby ci się przypadkiem nie oberwało. Ten post był edytowany przez Hannah_Wilson: 16.02.2008 04:46 -------------------- |
Miętówka |
17.02.2008 17:50
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz |
Dużo dementorów zna alfabet Morsa (pisać poprawnie mi się dzisiaj niechce) najwidoczniej
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
asiatal |
17.02.2008 18:01
|
? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta |
większość w/w dowcipów nie ma nic wspólnego z HP. Gdyby zamiast nazwisk z HP podstawić Jasia lub Kowalskiego to byłyby tak samo śmieszne. Myślę, że założycielowi tego tematu chodziło o dowcipy, do których zrozumienia potrzebna jest znajomość HP. Dziękuję.
|
Hannah_Wilson |
18.02.2008 02:04
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 186 Dołączył: 26.10.2007 Skąd: Z Antykwariatu ze starymi mapami. Płeć: Kobieta |
Masz racje, ale sądze iż gdybysmy zamieszczali tu tylko dowcipy naprawde Potterowskie, stalibysmy w miejscu z tematem xD Jest ich naprawde niewiele...
-------------------- |
em |
18.02.2008 10:09
|
ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka |
czasem nie chodzi tylko o to, żeby temat się kręcił za wszelką cenę.
-------------------- |
asiatal |
18.02.2008 19:25
|
? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta |
o, ktoś mnie poparł. Dzięki, em
|
em |
18.02.2008 19:34
|
ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka |
przepis na dowcip
podstawianie: blondynka / Dudley Jaś / Ron ew. Harry tadam. -------------------- |
harolcia |
18.02.2008 19:38
|
przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta |
reakcja publiczność: <zrywa boki ze śmiechu>,<podziwia oryginalność dowcipu>
em, zapomniałaś gdzieś jeszcze wcisnąć Hermiony -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
QbaNowy |
18.02.2008 19:57
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna |
Hermiona --> Brunetka? zawsze inteligentniejsza od Dudleya/blondynki
-------------------- "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
Kit_fan |
18.02.2008 20:03
|
Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta |
Ok, wedle waszego przepisu :
Jedzie Hermiona z Dursleyem Juniorem pociągiem. Nagle Granger krzyczy: Zobacz jakie piękne drzewa! Dudley odpowiada: Nic nie widzę, drzewa mi zasłaniają... -------------------- KONIEC... Dnia 17 lutego o godz. 22.45 zakończyłam moją literacką przygodę z Harrym Potterem. To były wspaniałe lata i jestem szczęśliwa, że na mojej drodze stanęło owe siedmiotomowe dzieło Joanne K. Rowling. :)
członkini Klubu Luny Lovegood |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:35 |