Bożonarodzeniowy Wierszyk
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bożonarodzeniowy Wierszyk
NimffadoraMalfoy |
26.12.2009 19:09
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 26.12.2009 |
MAGICZNE WIERSZE SZAKARONÓW
prezentują: (tytuł w produkcji) Pada Śnieg, suną sanki, Są testrale i bałwanki. Dumbledore czar rozsiewa, śnieżnym pyłem sypie z nieba. Hagrid już choinkę niesie, coś za cicho jest dziś w lesie. Każdy centaur smacznie kima, oj popili oni wina. Już Hardodziob się raduje, pazurami postukuje. Pani Sprout jemiołę wiesza, kto całuśny - ten zaciesza. Nawet Snape, co zawsze groźny dziś ozdoby wiesza z woźnym. Moody oko poleruje, kiedy Molly barszcz gotuje. Skrzaty w kuchni sie krzątają, razem z Molly barszcz mieszają. Hagrid w kuchni też grasuje, ah! Wyżerka się szykuje! Tiara kolędować chce, i Irytek też się rwie. Luna nargla wytrzepuje, gdy w choince przesiaduje. Śmierciożercy się skrzyknęli, twe prezenty ukraść chcieli. Jednak w porę się zjawiłam, i ich plan udaremniłam. Super zaklęcia rzucając i w żadnego nie chybiając. Teraz razem kolędują, aż strach słuchać - tak fałszują! Nawet Voldek z nimi tańczy, żując skórki z pomarańczy. Draco pod jemiołą stoi, głupie miny laskom stroi. One widzą już z daleka, że na Ciebie właśnie czeka. Wtem dyrektor w nowej tiarze, już do uczty siadać każe. Flegma włosy rozpuściła, Billa w szatę wystroiła. Pierwszej gwiazki wyglądają, do wigilii zasiadają. A ja w fusach grzebię sobie, przepowiednie snuję Tobie. A co widzę - opisuję, potem Tobie przekazuję. Twoje święta będą białe, rzec by można - doskonałe. Moc prezentów skonfiskujesz, śmierciożercom nie darujesz! Gdyby któryś chciał coś zwinąć, to nie pozwól mu zasłynąc : Sprytem, siłą ni zręcznością, tylko wal przez łeb z radością! Wyprodukowano w Blizmeade, przez Narcissę Sybillę Snape & Ninffadorę Tonks Malfoy na licencji MAGICZNYCH WIERSZY SZAKARONÓW. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:59 |