[d] Ulubiony Kolor Draco Malfoya, moje drugie drabble :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[d] Ulubiony Kolor Draco Malfoya, moje drugie drabble :)
MariettaGordon |
12.01.2013 00:03
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 37 Dołączył: 31.08.2012 Skąd: Lestrange Manor Płeć: Kobieta |
Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak zmotywowały mnie wasze pozytywne komentarze pod moim poprzednim drabble'em. Zmotywowały mnie na tyle, że włączyłam Worda i machnęłam drugi, tym razem Drarry
*** Tytuł: Ulubiony kolor Draco Malfoya Autor: MariettaGordon Rodzaj: Drabble Długość: 100 słów Parring: Drarry Beta: Brak Draco Malfoy lubił zielony. Prawdę mówiąc, to był jego ulubiony kolor. Zieleń była głównym kolorem Slytherinu, a Draco był Ślizgonem i był z tego dumny. Lubił patrzeć na swoje lustrzane odbicie, kiedy co rano wiązał starannie zielony krawat. Zawsze później wygładzał go wypielęgnowaną dłonią, by nie było na nim nawet najmniejszego zagniecenia. Wszystko musiało być perfekcyjnie. Zielony był jego strój do Quidditcha. Draco uwielbiał latać na miotle, tylko wtedy czuł się prawdziwie wolny. Zieleń kojarzyła mu się ze snem, bo zawsze zasypiał wpatrzony w zielony baldachim łóżka, dokładnie opatulony zieloną kołdrą. Zielone były też oczy Pottera. A Draco kochał Pottera. Ten post był edytowany przez MariettaGordon: 15.01.2013 18:05 -------------------- Wolność to nie stan, ani miejsce.
To nie poglądy ani prawa. To cholerny wrzask pełen nienawiści lub radości, w który wkładamy całe swoje serce i nie obchodzi nas, że wezmą nas za wariata. I'm from Slytherin, bitches. |
MathildaBoom |
12.01.2013 00:21
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 22.08.2012 Płeć: arbuz |
Drarry, chyba mój najukochańszy pairing z HP. Bardzo miło się to czytało :)
-------------------- I gotta get back to Hogwarts,
I gotta get back to school. Gotta get myself to Hogwarts, Where everybody knows I'm cool. (...)Did Somebody Say Ron Weasley? |
Hagrid |
16.01.2013 18:37
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Bardzo dobre i zabawne, coraz bardziej doceniam ten rodzaj ff
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:55 |