W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Mlekolak |
13.08.2004 16:31
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 12.08.2004 |
a i jeszcze gran w Taxi Chalenge
|
vigga |
13.08.2004 18:04
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn |
mlekolak --> wiesz jak takie cos sie
nazywa...? nabijanie postow...
a ja pogrywam w GTA 3 i Vice City, Heroes'ow, Age of Empires 2, Worms, Taxi Chalenge rowniez lubie. tak ogolnie to teraz zadziej gram, a nawet prawie w ogole. tylko od czasu do czasu jak mnie najdzie chcec. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Empire |
13.08.2004 19:56
|
Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna |
co Wy ludzie widzicie w tej arkadii
O_o"
zeroambitny mud O_o" ja robię pryzmiarki do Barsawii ale muszę mieć tam kogoś kto mnie chodx trochę objaśni, chodźby w ten prosty sposób na czym tu można zarabiać kasę =P bo jak sie zaczyna z 0 kasy i nie ma noża nawet no to kurcze... ciężka sprawa. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Atina |
13.08.2004 20:16
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta |
Czuje się troche głupio na tym temacie, ale
jakby nie patrzeć na kompie gram.
Tylko i wyłącznie w sapera, ale to juz coś prawda? ;] Genialna gierka ;p -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Anarchistka |
13.08.2004 21:06
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 11.08.2004 |
A ja jestem orginalna i lasuję sobie mózg
PASJANSEM
-------------------- ... bo czasami słowa to zbyt wiele
|
Zanthia |
13.08.2004 22:52
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 |
Zapomniałabym o Kurniku i jego
genialnych Kalamburach i Szkrablach [ dwie kultowe dla mnie gry ^^ ,
zwłaszcza ta pierwsza ]
-------------------- ;D
|
Secner |
14.08.2004 00:31
|
||
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 05.07.2004 Skąd: Z Nienacka. |
Straszne. I co się stanie, że nabije? Może chodzi o to, że będzie miał więcej od ciebie? Bo jak nie to w czym problem, że tak cię to dotyka? Final Fantasy - bardzo podoba mi się muzyka z części VII i VIII. O fabule nie ma sensu się rozpisywać, bo jest poprostu bardzo ciekawa. Z częsci na snesa najbardziej podoba mi sie V, VI i III. Ale i tak Chrono Trigger lepsze. A przez to, że napisałem o Monkey Islandzie - właśnie odpalam część pierwszą i coś mi mówi, że będę przechodził po raz kolejny wszystkie po kolei. :] -------------------- Khamulec dał głos.
Syn do ojca: - tato jestem gejem! Ojciec spokojnie: - Synu czy jezdzisz dobrym samochodem? - No raczej nie, tato - A czy ubierasz sie w eksluzywne ciuchy od Armaniego? - No tez nie, tato - A czy masz dom z wielkim ogrodem w Los Angeles? - No nie tato a czemu pytasz? - No widzisz to ty zwykly pedal jestes! |
||
voldius |
14.08.2004 00:43
|
||
Unregistered |
khy khy, kocham monkey island 1kę ;> piękne były pojedynki i teksty i w ogóle. ale mało grałem, młody byłem, nie za bardzo rozumiałem. bo ja w to na amige grałem. khy khy, ale świetna była akcja w cyskru. pamiętam, że śmieszne teksty były. ogółem lubię przygodówki. hmm broken sword 2 [tylko], teenagent, świrus, no i reszta spod znaku lucas artu bodajże. a fabuła w ffVII jest świetna. nie wiem czy graliście w rozszerzoną werscję? ja właśnie w tą gram. świetne było dostanie się do domu Dona. w sumie blisko bardzo chyba jestem. |
||
Mlekolak |
14.08.2004 12:27
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 12.08.2004 |
Ostatnio zaczołem grać w Quake III Arena i Bid For Power
|
pITe |
14.08.2004 12:38
|
||
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 14.08.2004 |
giera ci się nie cieła na 512Mb Ramu? buhahah jaja sobie robisz? toś chyba grał na 640x480 low detail -------------------- Antybarca
|
||
MisieK |
14.08.2004 12:51
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
Mlekolak moglbys chciarz powiedziec jak ci sie podoba albo cus...
A swego czasu gralem w CS z kumplami u jednego z nich w kafei nocami... male plansze, same pistolety... to mi sie podoba... ale taraz jakos nie mam czasu na to. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
14.08.2004 13:08
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
pite - minimum dla dooma ]|[ to 384 Ramu,
wiec na 512 za ChRL nie bedzie się haczył ;>
-------------------- |
Eowina |
14.08.2004 15:02
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin |
Ja lubie platformówiki.Ma sentyment do
starych gier(seria KENNÓW1-7) jest swietna.
Ostatnio grałam w strategiczną "Zeus Pan Olimpu".Świetna.Zakładasz miasto w starozytnej Grecji.Prowadzisz handel z innymi miastami,sprawadzasz herosów aby pokonali demony.Świetna gra i wszystkim ją polecam. -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
voldius |
14.08.2004 16:10
|
||||
Unregistered |
na 256. nie pisze, że mi się nie cieła tylko nie było tak źle. a poza tym, nie były to chyba low detail. poza tym, napisałem, że mi wyskoczył komunikat, że mam za mało... nie? |
||||
alexa0900 |
14.08.2004 19:57
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: wroclaw Płeć: Kobieta |
Od x czasu gram w the sims.Co jakis czas
mam napad veny i projektuje sobie domki,chociaz nie powiem zebym byla jakos
wielka artystka.Jednak przyzwyczailam sie do tej gry i tyle,a zreszta 17
wrzesnia ma wyjsc o niebo lepsza gra-the sims2
|
MisieK |
15.08.2004 10:12
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
<rzyg> Simsy? Toż to dobre dla 5
latkow, nudne, ciagle robisz to samo...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Secner |
15.08.2004 10:20
|
||
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 05.07.2004 Skąd: Z Nienacka. |
CS? Toż to dobre dla idiotów. Latasz z m4, ciągle robisz to samo... -------------------- Khamulec dał głos.
Syn do ojca: - tato jestem gejem! Ojciec spokojnie: - Synu czy jezdzisz dobrym samochodem? - No raczej nie, tato - A czy ubierasz sie w eksluzywne ciuchy od Armaniego? - No tez nie, tato - A czy masz dom z wielkim ogrodem w Los Angeles? - No nie tato a czemu pytasz? - No widzisz to ty zwykly pedal jestes! |
||
MisieK |
15.08.2004 10:25
|
Wiesz na takiej zasadzie mozyemy wywalic
polowe dzisiejszych gier w ktore mozna grac przez neta, z reszta w takich
grach chodzi wlasnie o wspolzawdnictwo, a w simsach chyba o nic. Chalute
sobie wybudwac i miec marionetke...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Secner |
15.08.2004 10:30
|
||
No - to mówi osoba, która pyta się "co my widzimy w serii FF". Czyli co? Na simsy za mądry na FF za głupi i się wyżywasz? Bo nie wiem jak to można inaczej określić. -------------------- Khamulec dał głos.
||
MisieK |
15.08.2004 10:37
|
Zrozum czlowieku, nie podoba mi sie FF, tu nie ma nic do madrosci, poprostu mnie to nie pociaga... wywyzszam sie, ciekawe kiedy
Secner |
15.08.2004 10:43
|
||
A simsy mają coś do mądrości? -------------------- Khamulec dał głos.
||
MisieK |
15.08.2004 10:46
|
A gdzie cos takiego powiedzialem?
Secner |
15.08.2004 10:48
|
||
"Simsy? Toż to dobre dla 5 latkow" Jeśli dobre tylko dla pięciolatków to znaczy, że starszy grający w nie jest na poziomie pięciolatka. -------------------- Khamulec dał głos.
||
MisieK |
15.08.2004 10:54
|
Wiesz mojego kumpla 5 letni brat gra non
stop w strongholda wiec to zalezy....
Poza tym nie o to mi chodzilo... widzisz simsy sa nudne, bo schematyczne, non stop wyonuje sie te same czynnosci... a z budowaniem domow jest jak z klockami lego, ogolnie meluchy lubia sie bawic w takie rzeczy wiec mowie ze to gra dla 5 latkow. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Secner |
15.08.2004 10:56
|
||
RTSy to gry dla pięciolatków. FPSy to gry dla pięciolatków. TPPy to gry dla pięciolatków.... -------------------- Khamulec dał głos.
||
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:19 |