.:: Temat Urodzinowy ::.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
.:: Temat Urodzinowy ::.
avalanche |
07.10.2004 15:21
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta |
Dzisiaj pragnę złożyć wszystkiego najlepszego mojemu najdroższemu bolkowi Yav z powodu osiągnięcia przez nią tak niebywale poważnego wieku, jakim jest 15 lat =P Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia, o których kiedykolwiek myślałaś. Pamiętaj, że na twarzy zawsze należy nosić uśmiech /o taki: =D/ i nie przejmować się bzdurkami. Dziękuję Ci za to, że jesteś =)
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Atina |
07.10.2004 16:41
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta |
Yavanna, sadysto =] Złożyłabym Ci zyczenia na FSie, ale forum pada - pewnie transfer siada, bo tyle osób sie zwaliło na imprezę ;] W każdym razie: spełnienia marzeń, prawdziwych przyjaciół |''|, i samospełnienia - nie mylić z samospaleniem :p
Standardowe życzenie, co nie umniejsza tego, że szczere: Wszystkiego najlepszego. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Ellie |
07.10.2004 17:24
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. |
Yav, kochanie, czego by ci życzyć? Radości, miłości, szczęscia, spełnienia marzeń, jak najlepszych wyników na egzaminie gimnazjalnym w maju, niech ci zawsze świeci słonko, któe będzie rozświetlać najmutniejsze dni. Bądź radosna!
-------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Potti |
07.10.2004 20:24
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
Yav- wszystkiego naj =)
ładnej jesieni, białej zimy, optymistycznej wiosny i ciepłego lata. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Yavanna |
07.10.2004 20:43
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta |
Dziękuję za wszystkie życzenia. Ubogie czy nie ubogie - zawsze to dużo (:
-------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
voldius |
07.10.2004 21:27
|
Unregistered |
o pani Yav ma urodziny. fajni, że dopiero 15ste :]
najlepszego wszystkiego, zdrowia szczęścia. |
Yavanna |
08.10.2004 15:13
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta |
Dzięki jeszcze raz ;P
A dzisiaj chciałabym złożyć najlepsze życzenia Mroo tudzież Mroowce (na jedno wychodzi). Najlepszego i wszystkiego standardowego. Oby skończenie trzynastki nie okazało się pechowe (; -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
MisieK |
08.10.2004 18:57
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
Życze wszystkiego najlepszego wszytkim, ale ludzie ja to bym stu lat dozyć nie chciał;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
09.10.2004 13:07
|
Unregistered |
Natalii G., której nie zdołałem wczoraj życzeń złożyć, więc zdrowia szczęścia pomyślności i żeby Ci tam w Puszczykowie dobrze było.
|
Potti |
13.10.2004 10:28
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
Girl ;p
tak mi sie rozne dziwne rzeczy przypominaja przy patrzeniu na Twoj nick, z czasow naszego pobytu na fg. i sie dziwie tak jakos, jak widze te Twoje dlugie posty, bo do tamtych kiedys nie ma porownania. i lol, pamietam ta panike jak powiedzialas ''ide na ts'' ;ddd no, ale w kazdym razie zycze przyjemnego korzystania z powrotu do kraju (przynajmniej mi sie wydaje, ze juz wrocilas), przyjaciol, a szczegolnie zachowania kontaktu z ta Twoja najlepsza, powodzenia w polskiej szkole, milosci, malo klotni z bratem i rodzicami... etc. no i mam nadzieje, ze sie kiedys spotkamy w tej wawie! -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
18.10.2004 16:32
|
(okupuję ten temat ;>)
Hermi, po pierwsze fajnie, że nasza znajomość się jakoś potoczyła, mimo... różnicy poglądów nt. różnych osób ;]] po drugie i ważniejsze- wszystkiego naj, powodzenia w szkole, miłości i przyjaciół, bla bla bla, postępów z koniami i w szkolnej drużynie koszykarskiej ;ddd, owocnego złodziejstwa (rozszerz horyzonty poza dyrcia i lsm'owców!) etc. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Yavanna |
20.10.2004 00:08
|
Ava!
Abyś przeżyła szczęśliwie ostatni rok oficjalnego dzieciństwa, abyś zawsze widziała w ludziach dobre cechy, szczęścia, zdrowia, powodzenia w szkole. Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia. I żeby nasza znajomość ciągle się pogłębiała, bo jesteś super Avencjuszem, moim Impem ;D ;* -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
avalanche |
20.10.2004 06:55
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta |
Wiedziałam ty mój żulu, że coś
wymajsterkujesz, skoro po raz pierwszy okupowałaś dłużej ode mnie gg =P
dzięki ;* -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Lilla |
20.10.2004 07:30
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 18.01.2004 Płeć: Kobieta |
Wszytkiego naj Ava, dużo szczęścia, wiele
przyjaźni, prawdziwej miłości, sukcesów w szkole, by usmiech nigdy nie
znikał z twojej twarzy. Żebyś znalazła swoje miejsce na ziemi, umiała
cieszyć się ze szczęśca, byś nie była nigdy sama. Poprostu, żebyś była sobą
i z głową do góry szła przez życie.
Jeszcze raz wszytkiego naj :* -------------------- |
MisieK |
20.10.2004 07:46
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
Ava, wszystkiego najlepszego ci życzę. ;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
kkate |
20.10.2004 14:06
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
No, ode mnie też
Więc: wszystkiego najlepszego, Ava, spełnienia marzeń i czego tam jeszcze sobie chcesz Oprócz tego cieplutkie życzonka dla Mamusi Zbiorówki HP+HG - KaFeCkO!!! Wszystkiego najlepszego!!!! -------------------- just keep dreaming.
|
fumsek |
20.10.2004 14:54
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta |
avencjuszu, sister ty wiesz czego mogę ci
życzyć XP wymieniłam już chyba wszystko więc tu zostaje mi tylko krótko,
zwięźle , tradycyjnie i nie specjalnie oryginalnie wszystkiego najlepszego
grubasie XD nie żebym sugerowała wzięcie się za siebie, to tak
pieszczotliwie XD
|
Child |
20.10.2004 15:13
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
Ava ty stara dupo ;]
Coby ci los ten starczy wiek w dzieciach/mężach/kochankach wynagrodził, imperatorskie zapędy skrócił i fokle same takie pierdoły szczęścia zdrowia i radości, połamanych kości, pomarańczy - niech ci chomik nago tańczy =P -------------------- |
avalanche |
20.10.2004 15:30
|
ty mi zatańcz =P
kocham was stwory, chce żeby urodzinki trwały cały rok ^^" -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Yavanna |
20.10.2004 15:48
|
QUOTE(avalanche @ 20.10.2004
15:30) Nie ma tego dobrego =P A widzisz, zawsze idę pierwsza z gg, a teraz czekałam aż wybije północ, żeby pierwsza złożyć Ci życzenia. Ha. -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Dajmond |
20.10.2004 15:54
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem |
Ava... Hmmm tak dużo kochanków to napewno
udanie życzenie XD.
Władzy nad światem XD , spełnienia wszystkich zboczonych i niezboczonych marzeń o których w towarzystwie nie można mówić, pluszowych królików aby pieprzyły się co noc no i ogólnie. Wszystkiego najlepszego. -------------------- .
|
MisieK |
20.10.2004 16:07
|
Diamond ty chcesz żeby ludzkośc przestała
istnieć... avę do władzy dopuścić, ojejej...
Zusia =) |
20.10.2004 16:12
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici |
Avie wszystkiego najlepszego
tego, o czym marzysz. zdrowia, szczęścia, powodzenia w kolejnym roku życia .... i dalszego IMPeratorowania =) -------------------- borufki
|
Tova Brink |
20.10.2004 18:09
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D |
Wszystkiego najlepszego, KaFeCkO,
wielka MAMUSIU ZBIORÓWKI! Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
spełnienia marzeń, żeby wszystkich wrogów i Roniastego piekło
pochłonęło , dużo kasy , fajnego mena, zdania testów, matury, samych piątek
i szóstek w szkole, zero problemów w domu i szkole, duuuuużo miłości
, dalszej przynależności do H/Hr shippersów , duuuużo
winka , super życia , fajnego torta , dużo luzu , dużo radości i
WSZYSTKIEGO, CZEGO SOBIE JESZCZE ZAPRAGNIESZ!!!! NIECH ŻYJE
MAMUSIA ZBIORÓWKI!!!
dla Ciebie! -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
Eva |
20.10.2004 18:34
|
nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta |
Ava, siostro moja milosierdzia zakonnego ;d
Sto laaaat! I tyle bom niezdolna jesli chodzi o skladanie zyczen. -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:14 |