ZODIAK ANIMAGICZNY, (szukaj swego zwierzęcia)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
ZODIAK ANIMAGICZNY, (szukaj swego zwierzęcia)
solve |
24.01.2007 00:41
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 67 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: from middle of nowhere Płeć: Mężczyzna |
QUOTE Jednorożec - czerwiec - czarodzieje spod znaku jednorożca są odważni i wierni, ale mają zwykle bardzo wysokie wymagania wobec partnerów życiowych i rzadko zakładają rodziny; co tłumaczy jasno, dlaczego jednorożec jest symbolem dziewictwa. Szczęśliwa liczba: 9 Kamień: Opal - czyni dobrych lepszymi, u złych zaś potęguje zło. Przynosi szczęście we wszystkich poczynaniach, ale tylko człowiekowi szlachetnemu. Drzewo: oliwka Liczba się nie zgadza 9 to moja pechowa Poza tym reszta jak najbardziej ^^ -------------------- "...Widzisz to, czego nie ma, a nie widzisz tego, co jest..." |
Rosssa |
24.01.2007 01:57
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta |
Zwierzaczek może być bo kotek a reszta się zgadza w moim przypadku
Moja szczęśliwa liczba 14? Nie wydaje mi się, ale wiem na pewno że tego dnia się urodziłam Kamień - granat, w depresję może szybko nie wpadam, ale na moją nerwicę chyba nie bardzo mi pomoże a z resztą kto wie. Drzewo grab? Też mi to jakoś nie pasuje, ale tylko zodiak animagiczny, a ja w żaden horoskop nie wierzę -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
LilienSnape |
04.02.2007 22:15
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta |
QUOTE(Toroj @ 16.02.2004 20:04) Gumochłon – luty – czarodziej spod znaku gumochłona zwykle są bardzo spokojni i refleksyjni (w szkole trafiają najczęściej do Hufflepuffu), romantycy, łatwo się zakoch..ą (wielokrotnie); w życiu zawodowym wolą zajmować niższe stanowiska nie wymagające dużej odpowiedzialności; często wykazują zadziwiającą wrażliwość i wyobraźnię; znak sprzyjający poetom, literatom oraz jasnowidzom. Szczęśliwa liczba: 4 Kamień: Beryl - przynosi szczęście w sprawach sercowych. Ten, kto go posiada, może się nie obawiać, że serce ukochanej osoby zwróci się ku innej (innemu). Pozwala też dochować wierności. Chryzolit - wzmaga siły duchowe i dodaje zdolności przepowiadania przyszłości. Drzewo: dąb nie no t w ogóle do mnie nie pasuje . ja zakoch..e się bardzo rzadko . na pewno nie jestem spokojna o nie ! nie jestem też raczej romantyczką x D a 4 to nie jest raczej moją szczęśliwą liczbą . obstawiałabym raczej na 5 ; D ale co do tej wyobraźnie to rzeczywiście x D ale pomysł ciekawy ; D o tak x D Ten post był edytowany przez LilienSnape: 04.02.2007 22:21 -------------------- |
Annik Black |
26.02.2007 23:37
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 02.11.2005 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta |
Jestem... Dziobakiem xD A teraz ocenię jak tam ze zgodnością zodiaku do mojego charakterku...
QUOTE Dziobak – kwiecień – dziobaki to osoby o chwiejnym charakterze, równie dziwaczne i pomieszane jak ich patron, nigdy nie możesz się spodziewać po dziobaku zachowań racjonalnych; I tu się zgadzam w 100% Po mnie nie można się spodziewać nic racjonalnego... QUOTE jednak wśród dziobaków jest równie wielu psychopatów, jak i osób spontanicznych, które potrafią z dnia na dzień rzucić wszystko i z jedną torbą podróżną złapać najbliższy świstoklik do Australii; jedno jest pewne – z dziobakiem nie sposób się nudzić. Z tym też się zgodze, choć do psychopaty troszkę mi jeszcze brakuje (niewiele co prawda, ale zawsze coś ) QUOTE Szczęśliwa liczba: 17 Kamień: Szafir - daje on czystość myśli, polot, zdolność intuicji, bezinteresowność, głębię w rozważaniu zagadnień, wytrwałość, pokorę i pogodę ducha. Z tego powodu jest talizmanem mędrców Drzewo: jaśmin No to tak... mi się zawsze wydawało, że moją szczęśliwą liczbą jest 9, albo 7, ale w sumie w 17 siódemka się zawiera, więc to prawie to samo (tak wiem że prawie robi wielką różnicę ) Co do szafira to przydałby mi się taki talizman... czekaj xD Przecież ja mam naszyjnik z szafirów (dostałam od cioci astomaniaczki w prezencie ) Do mędrca co prawda mi dużo brakuje, ale mogę uznać, że cały horoskopik się zgadza xD No i sam pomysł świetny... gratuluję (czytałam to chyba już wcześniej... trochę dawno temu, ale chyba dopiero teraz komentuję ) -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
"Died rather than betray your friends." "Voldemort... is my past, present and future... Nieruchomości - znam się na tym :) |
Zeti |
02.03.2007 15:04
|
Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
QUOTE Thestral – listopad – znak tajemnicy i sentymentalizmu; koniec jesieni skłania do rozmyślań nad sensem istnienia, thestrale są z natury pesymistami. Wrażliwe, smutnawe i słabego zdrowia, rzadko angażują się w życie polityczne i społeczne. Znak sprzyjający artystom oraz naukowcom. Sławne thestrale: Albert Camus, Paracelsus. Szczęśliwa liczba: 11 Kamień: Selenit - ma silne właściwości tajemne, przyciągając oczy i przemawiając do wyobraźni. Potrafi bowiem osłonic nas przed złem a dobro przyciągnąć. Rozbudza głęboką intuicję, porównywalną z jasnowidzeniem i pomaga rozwiązać trudne problemy. Drzewo: wierzba płacząca Testral fajne zwierze... ale ja jestem optymistą, zdrowie słabe mam zawsze podczas sprawdzianów półrocznych jestem chory Liczba jak najbardziej trafiona urodziłem się 11.11 Chociaż do moich mistycznych liczb moznaby dodać też 6,7,9 no i 11 A wierzbe płaczącą mieliśmy koło szkoły, ale ją piorun trzasł Selenit, kamień księżycowy (zdjątko12) ... lubie patrzeć w księżyc -------------------- ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Luna Lovegood |
05.04.2007 18:41
|
Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta |
jestem feniksem;p jech! co napisane 100% prawda tylko szczęśliwa liczba to 11;d
-------------------- ...
|
Zakohana w książkach |
06.04.2007 11:04
|
Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta |
QUOTE(Toroj @ 16.02.2004 20:04) Jastrząb – lipiec – drapieżny ptak patronuje najgorętszemu miesiącowi roku; ludzie urodzeni pod znakiem jastrzębia są niespokojnymi duchami, lubią podejmować się trudnych zadań, kochają dalekie podróże. Inteligentni i ambitni, nie zagrzeją miejsca w domu czy na ciepłej posadce. Spośród jastrzębi wywodzi się wielu znanych polityków, aurorów, podróżników i naukowców. Szczęśliwa liczba: 5 Kamień: Cyrkon - wywiera dodatni wpływ na zdolności umysłowe, budzi pragnienie władzy i poznania prawdy. Idealny dla podróżników (odstrasza dzikie zwierzęta i chroni przed ukąszeniami węży). Drzewo: klon Jedyne co się zgadza to to, że jestem inteligentna. Ale pomysł niezły. -------------------- |
harolcia |
04.05.2007 21:24
|
przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta |
QUOTE(Toroj @ 16.02.2004 21:04) Pantera – wrzesień – ludzie spod znaku pantery są nerwowi i nostalgiczni, gdyż urodzili się w niepewnym czasie przejścia lata ku jesieni; nie należy jednak lekceważyć panter, gdyż postawione w sytuacji stresowej umieją się odgryźć; znak sprzyjający zdolnościom animagicznym i talentom do zaklęć. Szczęśliwa liczba: 14 Kamień: Granat - dla ludzi, którzy łatwo wpadają w depresję jest niezastąpionym towarzyszem. Zawieszony na piersiach przynosi dobre myśli. Drzewo: grab He, he, he...co by nie powiedzieć, coś tam się zgadza Jestem nerwowaa- choc nie daję po sobie tego poznać. Nostalgiczna? chyba też... A już na 100% nie można mnie lekceważyć PS> jak na tą chwilę, to doliczyłam się chyba tylko 4 panter Łączmy się -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
4!3x |
17.05.2007 17:07
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 16.04.2006 |
No tak. Thestral. Co do opisu to nawet pasuje. Nawet bardzo pasuje.
-------------------- Ty także bądź takim młodym wilkiem...
|
sinner |
02.09.2007 20:12
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 29.08.2007 Skąd: hell Płeć: Kobieta |
Jednorożec - czerwiec... No... W sumie to prawda, ale nie całkiem... Z tym, że wiele wymagam od partnera... Może I moją ulubiona liczbą wcale nie jest 9!
-------------------- "Pretending that we see doesn't give us the sight
Pretending that we live doesn't make us alive." ~ SOAD <33 |
Irmelin |
12.01.2008 19:41
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 03.01.2008 Skąd: Jelenia Góra Płeć: Kobieta |
Jestem dziobakiem Cóż, zgadza się, ale tylko po części
Moją szczęśliwą liczbą nie jest 17, no i psychopatą też chyba nie jestem. Chyba... -------------------- "Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło, jest tylko władza i potęga, i mnóstwo ludzi zbyt słabych, by to osiągnąć"
[Tom Marvolo Riddle] |
Miss-Malfoy |
12.01.2008 20:32
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.11.2007 Skąd: Z otchlani opetania na samym dnie paranoi. Płeć: Kobieta |
Nietoperz.
Snape mi sie z tym kojarzy. Nawet pasuje ale az tak bardzo od towarzystwa nie stronie, ale rzeczywiscie interesuje sie czarna magia i astrologia.. . A 13 to normalnie kocham ta liczbe. Ciekawy pomysl ^^. Ten post był edytowany przez Miss-Malfoy: 12.01.2008 20:34 -------------------- SLYTHERIN... And PROUD.
|
Nothing_ |
16.01.2008 11:41
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.01.2008 Skąd: Otchłań piekieł. Płeć: Kobieta |
Testral? Hmm... No nie wiem....
Nie pasuje do mnie.... Wolałabym smoka. O tak... -------------------- "And when I'm about to fall Somehow you're always waiting with Your open arms to catch me You're gonna save me from myself"
|
puszka_po_konserwie |
16.01.2008 17:51
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 02.01.2008 Skąd: W trzcinie w przebrzeszynie Płeć: Kobieta |
Hm, dziobak, ciekawie od razu skojarzył mi się z moją ulubioną postacią z kreskówki - ,,Harcerz Lazlo'' . A opis w 99 % się zgadza. Ale moją ulubioną liczbą nie jest 17, tylko 6. Kamień i drzewo jednak jak najbardziej mi odpowiadają ; ). A pomysł b.fajny, lubię tego typu rzeczy ;p.
-------------------- |
Deletrix Mordvered |
02.03.2008 18:29
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Z Królestwa Zołz Płeć: Kobieta |
Feniks... tak średnio pasuje. Już bardziej thestral. Jestem osobą aspołeczną. Nie lubię ludzi, którzy mnie otaczają. Żadnego z nimi kontaktu nie mam, wspólnych zainteresowań też nie, po prostu są nie warci mojej uwagi, co powoduje, że się od nich izoluję. Pesymistką byłam kiedyś i zapewniam was, iż naprawdę można to wyleczyć. Znak sprzyjający artystom...
*zamyka swoją nieskromność na kłódkę, gdyż chciała powiedzieć coś bardzo narcystycznego* Dodam jeszcze, że uwielbiam nierozwiązane tajemnice, a sentymentalna zdaję się być. Zdecydowanie powinnam się urodzić w listopadzie, a nie październiku. Nawet należałoby, abym się wtedy urodziła (wcześniak). -------------------- Analizy Spółki z Ograniczoną Odpowiedzialnością - SZOO
,,Prawdziwego Krukona można rozpoznać na pierwszy rzut oka. Nie po naszywce na szacie, o nie! Wystarczy sprawdzić, czy podejrzany o krukoństwo osobnik ma podkrążone oczy. To jeden z symptomów. Cóż, żaden godny następca światłej Roweny nie oprze się urokowi ksiąg, a czymże przy płonącej lampie wiedzy niknące w woskowej kałuży płomyki świec?'' Bezsenność, Este |
klakla999 |
08.04.2008 14:19
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: Śrem Płeć: Kobieta |
Fajny pomysł,jestem świstakiem xD
-------------------- Harry Potter 4ever!
|
Mistey |
09.04.2008 14:01
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 08.04.2008 Płeć: Kobieta |
Okazało się, że jestem dziobakiem. No nie spodziewałam się. Uśmiałam się trochę czytając opis. No i muszę stwierdzić, że prawie wszystko pasuje do mnie.
|
hermionak |
07.01.2009 08:43
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 175 Dołączył: 04.01.2008 Skąd: z Rudy Śląskiej Płeć: Kobieta |
Jednorożec - czerwiec - czarodzieje spod znaku jednorożca są odważni i wierni, ale mają zwykle bardzo wysokie wymagania wobec partnerów życiowych i rzadko zakładają rodziny; co tłumaczy jasno, dlaczego jednorożec jest symbolem dziewictwa.
Szczęśliwa liczba: 9 Kamień: Opal - czyni dobrych lepszymi, u złych zaś potęguje zło. Przynosi szczęście we wszystkich poczynaniach, ale tylko człowiekowi szlachetnemu. Drzewo: oliwka nio to mi niepasuje moja ulubiona cyfra jest7 ale dzięki za horoskop -------------------- Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
praktykant |
25.01.2009 16:16
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 17.12.2008 Płeć: Mężczyzna |
-------------------- SPAMER - WHAT'S MY NAME
|
Muchomorek |
22.03.2009 16:42
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 24.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Kobieta |
Jak zobaczyłam, że jestem... Smokiem padłam.
"(...)ekstrawertyczni, inteligentni i twórczy, jednocześnie są bardzo drażliwi i źle znoszą krytykę. Znak sprzyjający talentom literackim, sportowym (...)" Ojj po części zgadza się o dziwo. Ale sport i ja to tak jakby... jakby... Jakby metalowiec ubrany w rży czyli stanowczo... nie xD A tak to wszystko się zgadza. U moich znajomych też To było nawet... dziwne uczucie xd P Pozdrawiam -------------------- Głęboko wierzyć...w swoje racje.
Mądrze wątpić...w sens popełnianych czynów. Dążyć do celu...w życiu. |
Luna <33 |
29.03.2009 20:17
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 10.03.2009 Skąd: Hogsmeade. Płeć: Kobieta |
Hmm
Jastrząb. Niespokojny duch.. -------------------- --------------------
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami". -Ernest Hemingway |
Maniaczka Lil' Kim |
02.06.2009 23:18
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 03.05.2009 Skąd: z zabitej dechami dziury czyt. Puław Płeć: Kobieta |
QUOTE Jastrząb – lipiec – drapieżny ptak patronuje najgorętszemu miesiącowi roku; ludzie urodzeni pod znakiem jastrzębia są niespokojnymi duchami, lubią podejmować się trudnych zadań, kochają dalekie podróże. Inteligentni i ambitni, nie zagrzeją miejsca w domu czy na ciepłej posadce. Spośród jastrzębi wywodzi się wielu znanych polityków, aurorów, podróżników i naukowców. Szczęśliwa liczba: 5 Kamień: Cyrkon - wywiera dodatni wpływ na zdolności umysłowe, budzi pragnienie władzy i poznania prawdy. Idealny dla podróżników (odstrasza dzikie zwierzęta i chroni przed ukąszeniami węży). Drzewo: klon Wszysto mi się zgadza. -------------------- "Bo życie to nie tylko atak, ale i uniki..."
KALIBER44 |
karmela93 |
28.06.2009 18:46
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 28.06.2009 |
nie ma to jak pufek xD zgadza mi się nawet większość rzeczy..
|
hermionak |
04.01.2010 15:55
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 175 Dołączył: 04.01.2008 Skąd: z Rudy Śląskiej Płeć: Kobieta |
Jednorożec - czerwiec - czarodzieje spod znaku jednorożca są odważni i wierni, ale mają zwykle bardzo wysokie wymagania wobec partnerów życiowych i rzadko zakładają rodziny; co tłumaczy jasno, dlaczego jednorożec jest symbolem dziewictwa.
Szczęśliwa liczba: 9 Kamień: Opal - czyni dobrych lepszymi, u złych zaś potęguje zło. Przynosi szczęście we wszystkich poczynaniach, ale tylko człowiekowi szlachetnemu. Drzewo: oliwka Huraa To ja mam jednorożca -------------------- Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
Hainate |
04.01.2010 23:48
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 05.02.2009 Skąd: Strzebielino Płeć: Kobieta |
Gumochłon – to nawet do mnie pasuje |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:55 |