Soundtracki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Soundtracki
Potti |
25.12.2004 16:46
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
chyba kiedyś coś takiego było, albo
przynajmniej się o tym rozmawiało, ale sądzę, że przydałaby się reaktywacja.
piszcie o soundtrackach, które zapadły Wam w pamięć/ są wg. Was wyjątkowe/ często do nich wracacie. ja spróbuję godnie uczestniczyć w dyskusji ;pp ale narazie nie mam takiej możliwości, bo przez jakiś czas oglądam w kółko Dirty Dancing, także za sprawą muzyki, a jak film się skończy... równie często słucham soundtracku, z ''Hungry Eyes'' na czele ;] ten z dwójki też mi się podoba, jako jedyny element z całego filmu. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
daigb |
25.12.2004 16:53
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna |
co do soundtrackow to najbardziej zapadla
mi muzyka z filmu "Pan od muzyki". polecam dla ludzi ktorzy lubia
taka lekka, francuska muzyke. lecz nie polecam dla tych ktorzy po prostu nie
znosza muzyki choralnej ;P polecam tez film, lecz dla tych co sa bardziej
zwiazani z muzyka a nie ze sie tak wyraze dla ludzi z ulicy
pozdrowionka |
PEQU |
25.12.2004 16:56
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} |
Ja sie teraz upajam Meatloaf - I Would Do
Anything For Love. Wiem, ze to z jakiegos filmu, ale niestety tytulu nieznam
;]
Jakby ktos mogl pomoc to bede wdzieczny. -------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
nadzieja |
25.12.2004 17:11
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia |
Bjork & Selmasong. Można słuchać w
kółko, na okrągło, codziennie. W przeciwieństwie do samego 'Tańcząc w
ciemnościach'- dla mnie ciężko strawnego już za pierwszym razem. O
drugim i trzecim nie ma nawet co wspominać.
|
Norriśka |
25.12.2004 17:24
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning |
Harry Potter and Sorcerer's Stone
Matrix Dirty Dancing 2 -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Kira |
25.12.2004 17:57
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta |
ja kocham muzykę z filmu Bandyta... po
prostu coś cudownego.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
25.12.2004 18:07
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
aa, ja uwielbiam jeszcze soundtrack z
Requiem dla snu =)
może nie wracam do niego często, bo rzadko wpadam w taki specyficzny nastrój, ale jest dla mnie absolutnie wyjątkowy. bez tej muzyki klimat tego filmu byłby niepełny. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
BlackOmen |
25.12.2004 18:11
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
Dobra muzyka jest OST z Pulp Fiction. Ma
fajne kawalki i fajny klimat. No i oczywiscie Ezekiel 25.17 :]
-------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
kaola |
25.12.2004 18:54
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa |
QUOTE Dobra muzyka jest OST z Pulp Fiction.
Ma fajne kawalki i fajny klimat. No i oczywiscie Ezekiel 25.17
:] Tak, tak, TAK! Muzyka w Pulp Fiction jest świetna, w KillBill'u (vol. 1 głównie) z resztą też. Eee, prawie każdy z filmów Tarantino ma genialną muzykę! (: Poza tym, jako że Bjork uwielbiam musze wspomnieć o soundtracku do Tanczac w ciemnościach. Zgadzam się z Nadzieją - za pierwszym razem ciężkostrawne. Ale... można się nauczyć tego słuchać, i za piątym razem jest już dobrze...(; Coś o czym wspomniała Potti - Requiem dla snu - jedyne, niepowtarzalne, i robiące wrażanie. Mmm. Świetna muzyka była także w Amelii (nie, wcale nie piszę tego dlatego, że bardzo lubię Tiersena...)! Polecam. -------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
Child |
25.12.2004 23:28
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
Dracula 2000 ze Slayerem na przedzie.
Bloodline zdecydowanie najlepszy. Tylko po cholerę tam jest Linkin Park?
Wywaliliby to, albo wstawili coś zgoła odmiennego. Na przykład Vampiria
Moonspella.
-------------------- |
Walkiria na Armacie |
26.12.2004 02:08
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 26.12.2004 Skąd: Ministerstwo Magii |
Moja piątka:
- Dracula - Dziewczyna z perłą - Edward Nożycoręki - Rodzina Addamsów - Leon Zawodowiec & Piąty element Chociaż, właściwie, powinnam wymienić cały dorobek Kilara, Elfmana i Serry -------------------- "Życie w miasteczku i z miasteczkiem przypomina gwałtowny akt płciowy, trwający bez przerwy całą dobę, przy którym to, co robisz z żoną w skrzypiącym łóżku, przypomina zdawkowy uścisk dłoni"
Miasteczko Salem |
Laura_ |
26.12.2004 11:03
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk |
requiem dla snu, czesto i gesto =)
polecam
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
PEQU |
26.12.2004 11:54
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} |
QUOTE(Child of Bodom @ 25.12.2004
23:28) Dracula 2000 ze
Slayerem na przedzie. Bloodline zdecydowanie najlepszy. Tylko po cholerę tam
jest Linkin Park? Wywaliliby to, albo wstawili coś zgoła odmiennego. Na
przykład Vampiria Moonspella. Albo Beauty In Black Theriona ;b -------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
Neonai |
26.12.2004 15:59
|
Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta |
Najpiękniejszy soundtrack jest do filmu
Król Lew. Uwielbiam. Mam płytę z muzyką HP, też jest niezła.
a, no i Akademia Pana Kleksa ;p |
Child |
27.12.2004 10:51
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
Alone
in the Dark OST. Wygląda ciekawie nie powiem.
Ale że Dymne Borki się dostały? Niszczą swój tru wizerunek ;p -------------------- |
Cat |
27.12.2004 12:21
|
Unregistered |
Iha, wreszcie jakiś temat co mi się
podoba!
Dziwi mnie, że nikt jeszcze nie wymienił, ale arcygenialny jest soundtrack z filmu "Gladiator", tylko słuchać raczej trzeba z zamkniętymi oczami. RFAD- piękny soundtrack, nawiedzony odrobinę, a jednak wspaniały. I niesamowity (na pewno nikt nie zna) z "Jackal". Jak ktoś mi znajdzie tę piosenkę, która puścił tytułowy bohater, ukrywając się pod schodami, to ozłocę. |
Zusia =) |
27.12.2004 18:19
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici |
soundtrack z "Czekolady" i
"Fridy". dodając do tego "Amelię" robi się boska
mieszanka... == ogólnie
muzyka z francuskich filmów, bo w większości przypadków coś mnie do niej
ciągnie....
-------------------- borufki
|
Kira |
28.12.2004 16:35
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta |
QUOTE(Child of Bodom @ 26.12.2004
00:28) Dracula 2000 ze
Slayerem na przedzie. Bloodline zdecydowanie najlepszy. Tylko po cholerę tam
jest Linkin Park? Wywaliliby to, albo wstawili coś zgoła odmiennego. Na
przykład Vampiria Moonspella. uwielbiam ten akcent! ;) i ja jeszcze bym mogła dopisać ścieżkę z Dziecka Rosmary i Nieustraszonych pogromców wampirów. [Komeda!!!!!!!!!!!!!! ;!!!!!!!!!!!!!!! !!] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Hermiona13 |
28.12.2004 17:28
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec |
Soundtrack ze SpongeBoba jest zarąbisty
A tak na poważnie to...soundtrack z Dirty Dancing 2 mi się podobał i wiele innych tylko muszę sobie przypomnieć -------------------- Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Katon |
28.12.2004 17:37
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka |
Wszystkie StarWarsy, IndainyJonese,
JurassicParki, LOTRy, Pottery..... Kocham te soundtracki.
Braveheart, Gladiator, Pasja, Quo Vadis (a tak!), Potop, Pulp Fiction, Kill Bill obydwa vole.... |
Puszczyk |
28.12.2004 18:31
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna |
Fajny jest ten z Niekończącejsię opowieści,
z Króla Lwa też była super...
-------------------- .. Moje kuly zararzom wasz ptasiatą grypom
|
Silda |
28.12.2004 18:39
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 05.04.2003 |
Soundtrack dobra rzecz. LOTR 1, LOTR 2,
obedwa Matrixy i trzeci pewnie też, OSTy do Cowboya, GITSa, Escaflowna,
Macrossa, WHR, NGE, hmmm zaś szczególnie polecam muzyke do Dziewiątych wrót,
wsprowadza genialny nastrój oraz muzykę Lisy Gerrard
-------------------- sekai no hatemade
|
Galia |
28.12.2004 22:15
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * |
Wszystkie HP - wiadomo Williams
LOTR - jak mam doła tylko to -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
BlackOmen |
28.12.2004 23:13
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
No OSTy z anime tez sa calkiem fajne.
Przynajmniej niektore jak np. z Hellsinha i Bebopa. Moi faworyci pod
wzgledem wykonania i klimatu :]
-------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Syriusz_Black |
29.12.2004 10:37
|
Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju |
QUOTE(Katon @ 28.12.2004 17:37) Wszystkie StarWarsy, IndainyJonese,
JurassicParki, LOTRy, Pottery..... Kocham te soundtracki. Braveheart, Gladiator, Pasja, Quo Vadis (a tak!), Potop, Pulp Fiction, Kill Bill obydwa vole.... No i znowu Katn muszę Ci powiedzieć, że mamy podobnu gust Tylko z Quo Vadis jakś nieszczególnie mi się podobał.... Ja ogólnie słucham soundtrtacków... Do tej listy dorzuciłbym jeszcze kilka: Desperado, Ostatni Mohikanin (szczególnie Elk Hunt), Twierdza, Rycerz Króla Artura, Misja (Ennio Moriccone w ogóle świetną muzykę tworzy), Requiem dla snu. Poza tym kilka motywów przewodnich np z: Kate i Leopold (Sting - Until), Lovestory, The Hours, Chicago, Skrzypek na dachu (kilka utworów), Leon zawodowiec (Sting - Shape of my heart), Bandyta (Taniec Eleny).... Oj dużo by tego można wymienić.... -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:34 |