Newsy, gosh ale mnie wqurzyliscie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Newsy, gosh ale mnie wqurzyliscie...
Karolcia |
02.12.2003 19:47
|
||
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Stalowa Wola |
Przemyślenia Fedziasa cz. I
wqurzylam sie... albo piszcie ze news zdradza cos z V ksiazki albo wcale nic nie piszcie!!! Ja np nie chcialam wiedziec ze w tej ksiazce bedzie konfrontacja z Voldemortem... Bo przeciez nie w kazdej musi byc... Chce zeby tresc V tomu pozostala calkowita tajemnica dla mnie i chce sama do wsyztkiego dojsc... Swietni jestescie, naparwde... -------------------- http://www.walktoremember.prv.pl <--- polska nieoficjalna strona mojego ulubionego filmu
|
||
Draco |
02.12.2003 22:04
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
Takich przykładów jest jeszcze więcej. Zajmiemy się nimi, nie bój się. :-)
|
Hagrid |
03.12.2003 21:18
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Tyle, że z treści 4 tomu tak jednoznacznie
wynika że dojdzie do konfrontacji. Ztakiej wypowiedzi nawet nie można być
pewnym czy nie jest to zwykłe stwierdzenie ogólne...
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Karolcia |
04.12.2003 19:33
|
||
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Stalowa Wola |
Ok ale ja nie chce WOGOLE nic wiedziec tego typu. Pozatym Draco powiedzal:
Chcialabym zebyscie to uszanowali -------------------- http://www.walktoremember.prv.pl <--- polska nieoficjalna strona mojego ulubionego filmu
|
||
Marta |
06.12.2003 16:40
|
XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 |
juz powiadomilam hipopotamusa aby wiecej
tego nie robil. nic nie bedzie ujawniane.
|
Khamul |
03.02.2004 18:51
|
||
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 198 Dołączył: 27.11.2003 Skąd: Skwierzyna (13267 mieszkańców) |
Nie wcale. News, który teraz jest na głównej jest z II albo z III tomu, nie? -------------------- |
||
kubik |
03.02.2004 19:32
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna |
Ale po premierze BTW cos taki nadwrazliwy
-------------------- ...
|
Pawelord2 |
03.02.2004 20:41
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna |
lolku jeden, co z tego ze po? nie kazdy potrafi przeczytac V tom w dwa dni, a moze nawet jeszcze tej ksiazki nie kupil --> zreszta topick nizej o tym napisalem ( w sumie tez moja wina --> ten temat jest w sumie bardzo analogiczny)
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
marek |
04.02.2004 11:26
|
||
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Slytherin Płeć: Mężczyzna |
mnie też trochę wkurzył ten news. od soboty można już ujawniać treść książki, ale przecież nie każdy chce ją poznać przed jej przeczytaniem. zresztą - to nie moja sprawa. w redakcji już przecież nie jestem |
||
Marta |
05.02.2004 20:31
|
to szybciej czytajcie i nie bedziecie miec
problemu .
|
Pawelord2 |
05.02.2004 22:35
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna |
Heh, teraz widac jak na dloni poziom serwisu
i forum ( a wlasciwie userow) N, powodzenia :] u mnie sie stoczyliscie na
samiuiskie dno :]
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Marta |
05.02.2004 23:27
|
ej no stary a co mam sie tlumaczyc i
przepraszac? juz hipowi powiedzialam zeby wiecej nie ujawnial tresci ksiazki
w tytule newsa.
aha... dno klania sie panu z gory . i przepraszam cie Pawelord2 ale nie zycze sobie uwag pt niskiego pozniomu intelektualnego. jesli masz jakis problem to zapraszam na gg (2727487) i mozemy sobie wszystko spokojnie wyjasnic. |
Olka xcom |
10.07.2004 13:49
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 10.02.2004 |
Wiecie, mnie też drażni jeślinowości co do
filmu lub książki zdradzane są w treści newsa, ale skoro zgodzili się, że
już nie będą tego robić, to nie ma problemu. To jest strona o Harrym i
trudno, żeby redaktorzy czekali 2 tygodnie na to, żeby jakiś tam fan w swoim
tępie/czasie przeczytał, obejrzał film. Jest oczywiste, że będą o tym pisać
natychmiast i nie trudno się tego domyślic. Najlepsze wyjście z sytuacji to
poprostu chwilowe odpoczecie od serwisu na czas przyswajania sobie treści
nowego tomu! Newsy nie zające i nie uciekną. Archiwum jest i zawsze
można do niech wrócić. To tyle, co tyczy się tych uwag. A teraz przejdę, to
tego, co chciałam powiedzieć, a ten temat chyba najbardziej spasował do
moich słów
Tak sobie myślę: niby przybyło tych redaktorów na stronie, a newsów jak na lekarstwo. I nie tłumaczcie się tym, że teraz w świecie Harry'ego panuje cisza, jak makiem zasiał, bo zawsze da się coś dobrego wymyślić (wiem, bo sama prowadzę stronę o serialu, który ho, ho temu się skończył, a jednak najdłuższa przerwa między newsami to 3-4 dni i to w dodatku w wyjątkowych okolicznościach). Kiedyś pojawiały się tu błyskotliwe felietony (zapomniałam, kto był autorem). Dlaczego od nich odeszliście? Przecież można z tego było zrobić bardzo interesujący cotygodniowy cykl... |
Hefaj |
10.07.2004 14:17
|
||
Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna |
a co można zdradzać przy filmie ? chyba każdy zainteresowany książkę przeczytał , a kto kogo gra możesz przeczytać na każdym portalu filmowym. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
mayi |
10.07.2004 15:34
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan |
pozatym jak ktos o czyms nie chce
wiedziec to niech wogole tak dla bezpieczenstwa nie czyta
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Olka xcom |
10.07.2004 15:50
|
No to właśnie przeciez o tym piszę! Ja
tu redakcję bronię, a tu takie komenty. Daaa...
|
mayi |
10.07.2004 17:03
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan |
a ja sie z redakcja zgadzam
napisalam podobnie ale zdecydowanie krocej zeby wolniejsi fani szybciej przeczytali i nie zmeczyli oczek -------------------- szkoła :( :( :(
|
Hefaj |
10.07.2004 20:30
|
||
Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna |
daaaa , tragedia. chlip. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Olka xcom |
10.07.2004 21:46
|
Ty "elita" nie wymądrzaj się.
W końcu forum służy do wypowiedzi własnych poglądów. Dwie linijki nie czynią
z ciebie ważniaka. Nie pusz się jak ci się tłumaczy "dużymi
literami", bo po polsku to chyba nie rozumiesz, skoro takie pytania
stawiasz.
Ten post był edytowany przez Olka xcom: 10.07.2004 21:47 |
Hefaj |
10.07.2004 21:54
|
||
nie mów , uraziłem cię , przykro mi.. weź , dzięki takim userom jak ty mam zabawę jak diabli _^_ -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Olka xcom |
11.07.2004 01:40
|
Wzajemnie. Cholera drugi piter się znalazł.
Jak nie urok to... przeczyszczenie
|
Hefaj |
11.07.2004 19:24
|
szczerze mówiąc , to dobrze że takie osoby nie siedzą na TSie i Bziumie _^_
bez urazy , bez pardonu ;-p -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:50 |