Z teki Hagrida, Teksty forumowe różnej treści
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Z teki Hagrida, Teksty forumowe różnej treści
Hagrid |
30.08.2003 14:29
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Jasne, że mam. A teksty planowałem kiedyś
dać. Już w październku były szokujące a teraz są jeszcze ciekawsze z
perspektywy czasu...
Chociaż też nie jest łatwo... - Pani_Norris Iluzjonista ja nie ogladalm ale troche slyszalam jak komentator krzyczal "lec, leeeec" czy cos takiego ^^ Brenda Lady of the night jestes pewna ze to było 'lec' , a nie 'przelec'? ;D -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Norriśka |
30.08.2003 14:35
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning |
buaha ^^ dzięki =)
hehe, to było o Małyszu ;D siedziałam wtedy na forum i coś czytałam, a tu nagle "leć, Adam, leeeeć!" z drugiego pokoju ah, jak miło -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Klaud ze Slytha |
30.08.2003 14:44
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta |
Hagrid, a ten wiersz, ten wiersz, nie - ta
rymowanka, jej nie kojarze nawet Wim ze jest moja, chwila cos mi swita, ale gdzie ja to
napisalam?
|
Myśka |
30.08.2003 15:01
|
nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta |
Wszyscy czekają na dalsze części, a Grid
się leni =P
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Hagrid |
30.08.2003 16:09
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
A więc dalszy ciąg tekstów z
Syrii
- Syriiuszka Potężny Mag och tak... Potterka & Malfoy! Key_ Prefekt Naczelny RZYG, RZYG, RZYG......... Syriiuszka Znany Czarodziej KEY NIE NA PODŁOGĘ! Syrii w Gryffindorze?! Taka prawda^^ - Syriiuszka Znany Czarodziej gryfonow nie wyzywam bo sama bylam gryfonka iedawno. Potterka Mugol Niby jakim sposobem byłaś Gryfonką?? I skąd taka przemiana??? Syriiuszka Znany Czarodziej bylam gryfonka bo moj tata to gryfon a on ma mocne geny, ktore zawazyly na tym ze poszlam dp ryfa choc chcialam byc slizgonka. Niedawno zaszantarzowalysmy tiare ktora wmowila dumblowi ze sie pomylila i ze ja mam byc w slytherinie - Brenda Prefekt Mówi ci coś słowo HTML... ? Syriiuszka Znany Czarodziej (dumnnie) absolutnie nic! - Draco Mag Stoi przed tobą zawodowy morerca...masz dla mnie zlecenie? ^^ Lilly Początkujący adept magii jestes ... zawodowym morderca? Nie wiedzialam ... ^^ bo dla to zawsze byles i narazie jesce jestes FILKIEM. ;D ;P Key_ Prefekt Naczelny Czyżby konkurent dla Syriiusz\ki....? Nie masz żadnych szans przyjacielu =P Przerywnik. Różne zdania o piśmie "Witch"... - szara_myszkaaa Mugol Ja uwielbiam Witch! Superanckie pisemko!! Gdy przeczytam już cały komiksik to chcę jeszcze i jeszcze! Extra! Bohaterki są niepowtarzalne! Konkursy, poradniki, ciekawostki...Wszystko jest takie fajne! Cynthia Auror lepiej dać na makulaturę... Hessus pomyśleć że właśnie na takie gówno jak WITCH wycina się lasy... - Draco Mag Co do Radka to zostawić chłopaka w spokoju... Męska solidarność! Syriiuszka Znany Czarodziej faceci to HIK! sfinie... Draco Początkujący Mag Kolejne pokolenie krwiożerczych feministek.... wychowały się na krwi elfów i mięsku orków...błee... O Ćpaniu - Minerva Początkujący adept magii Ale to chyba nie rodzice... Mrs. W. nie wygląda, a Mr. W. by wywalili z roboty. Syriiuszka Znany Czarodziej Kobieeto cpaja wszystcy! To som moi gluwni klijenci! Minerva Początkujący adept magii Uuuuu, to aż tak? No patrz, chiba bym ich o to nie podejrzewała... Chociaż... niby czemu Mr. W. tak łysieje??? Yeti Totalny mugol Sirii chyba nie sprzedajesz im landrynek "drugiej jakości"? Syriiuszka Znany Czarodziej nie no skad... landrynki 1 klasa Key_ Prefekt Naczelny Pozaklasowe nie są brane pod uwagę..? Syriiuszka Znany Czarodziej Sluchaj ja pozaklasowych nie produkuje. Ja mam tylko zdrowe, bez konserwanow i kalori =P -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Sihaja |
30.08.2003 16:21
|
Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta |
Buehehheeheheh! Tak, pamiętam te
landrynkowe i nutellowe klimaty. Często siedziałam na forum i nic nie
pisałam, tylko czytałam te posty (dlatego pewnie byście mnie nie pamiętali).
Śmiałam się jak głupia... A Syrii miała w podpisie całą listę ludziuff do
zabicia... Pamiętam...
Offtopic: Hagrid, jak ty to przechowujesz na dysku? Co z tym robiłeś, że to jeszcze masz? Jako normalny plik? :? -------------------- |
Hagrid |
30.08.2003 16:30
|
W opcji wyszukiwania pliki te figurują jako
Dokumenty HTML
Odkryłem to przypadkiem w październiku gdy ręcznie chciałem się pozbyć zdębdnych plików. Jakąś tam część tekstów to teksty skopiowane z forum do notatnika ale wiele tego niema. A nie mam zielonego pojęcia jakim cudem tamte dokumenty się zapisały. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Norriśka |
30.08.2003 16:31
|
||
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning |
zauważyłam, że po ostatnim poscie Syrii juz miała inny status XD -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
||
Hagrid |
30.08.2003 16:34
|
To dlatego, że jak mówiłem to jest chaos. Np. Dokument zapisał się 30 maja a są tam posty z 11 maja, chaos. Na stronie jest czasem pare postów. Pierwszy post Syrii ma na stronie z innego dnia niż drugi.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Norriśka |
30.08.2003 16:55
|
Gridzie, mam pytanie. Czy teraz zapisujesz
nasze rozmowy? ;)
-------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Sayaka |
30.08.2003 17:12
|
||
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta |
srzątasz, ale porządnie..Przygotowanie do zawodu?:] Mi nie chodzilo o fiolet, tylko dokladniej- o strasza eliske:) |
||
Hagrid |
30.08.2003 18:17
|
Niedługo to co teraz piszemy też będzie stare...
Nie ma czasów lepszych i gorszych, są po prostu inne. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Lilly |
30.08.2003 19:09
|
||
Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna |
Oo, z tym się zgadzam w pełni =) Zawsze są jakies dobre i złe rzeczy w danych 'czasach;, poprostu zalezy czy docenimy te dobre strony ... -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
|
||
Hagrid |
30.08.2003 19:12
|
Może nie ma co się nad tym rozwodzić, ale
pod koniec listopada forum miało swój "kryzys" i wszyscy
narzekali, i wspominali o landrynkach...
Teraz wszyscy wspominają bziuma i fiolet, wtedy też był i nikomu jakiejś wielkiej radości nie sprawiał. P.S Troche się samo zapisuje ale wiele tego niema. Po prostu kiedyś przez pewien czas na kompie zostawało niemal wszystko i dlatego zebrał się spory materiał z tamtego okresu. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Norriśka |
30.08.2003 21:03
|
pamiętam to. i pamietam jak Empire załozył
topic "Wspomnienia Forumowicza" gdzie mówił jak mu brakuje tamtego
klimatu, ludzi, którzy odeszli. Z tego co tam czytałam, wnioskowałam, że był
po prostu okrutnie zdesperowany i nie wiedział co z tym fantem zrobić
(łagodnie mówiąc ;)). Pamiętam jak powiedział: "Może na jakiś czas się
przenieść na czat czy coś w tym stylu. Żeby się znów zblizyć."
Oczywiście nie tak dokładnie, ale tak to zapamiętałam. Pozdro Emp
;*
Zapamiętałam też inny tekst: "Zobaczycie, kiedyś będziemy to wspominać. Jeszcze na tym forum" by who? oczywiscie by Hagrid ;) też pozdro ;* -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Hagrid |
30.08.2003 22:11
|
Patrzę z optymizmem na prszyłość forum a optymizm w moim przypadku pojawia się przecież nieczęsto.
Mówić krótko- Zarówno pod personalnym jak i technicznymi względami forum trzyma się świetnie a FF wręcz wzniosło się na wyżyny pod wpływem rozumnych władz fikcyjnie głodnych. FG trzyma się nie gorzej niż to było z rok temu. Wystarczy uwierzyć a dobijemy niedługo do pierwszego dziesięciolecia No dobra, teraz czas na kolejną porcje tekstów z Syrii, póki co utknąłem na dokumencie utworzonym 2 czerwca 2002 roku... - Syriiuszka Znany Czarodziej wiesz... jakby ci to powiedziec. czy przypuszczsles ze aktorce nakleja pieciometrowa proteze na zeby zeby pasowala do ksaizki? Elfblondyn Mugol kobieto nawet w Valinorze znają co takiego jak technika komputerowa. Syriiuszka Znany Czarodziej Ale Collumbus to glupia blondynka... - Levini Początkujący adept magii Zatkało was cxzy ki diabeł???????? Key_ Prefekt Naczelny A jeśli powiem, że mnie talitubisie zaatakowały, to nie wyjdę na głupka? =D Syriiuszka Znany Czarodziej nie skad... wszak to prafda. - Syriiuszka Znany Czarodziej Harry byl po prostu do chrzanu. sayaka Mugol dokładnie tak Syriiuszka Znany Czarodziej albo i gorzej...>< Trynity Mugol minal sie z powolaniem... Syriiuszka Znany Czarodziej powienien byc smieciarzem =D Przerywnik. Pierwszy post z tematu "Odchodze" Levini Początkujący adept magii Nie, nie ja odchodze, nie miejcie tej nadzieji... - Key_ Prefekt Naczelny Zdążyłąm się przezwyczaić. chcesz pastylkę pudrową? Syriiuszka Znany Czarodziej nie dzieki. Co za duzo to zdrowo =D Key_ Prefekt Naczelny I kto to mówi..... Syriiuszka Znany Czarodziej no teoretycznie ja. Key_ Prefekt Naczelny A mogę spytać, praktycznie? moshe to talitubisie? Syriiuszka Znany Czarodziej praktycznie to cpunka =D Czeko Mugol ...najgorszym uzaleznieniem jest Zycie Syriiuszka Znany Czarodziej labadadrynki lepsze (O) - Hagrid Początkujący adept magii Nie zabijać nieżywego! Syriiuszka Potężny Mag jak to nie zabijac? Zabijac kogo sie da hej! Cynthia Auror Hessus, comeback miłosnych topiców?! Syriiuszka Potężny Mag teraz to konkretnie jest o mordowaniu =D - Yuri Mugol O ty!!!!!! Bo cie poszczuje Bułą z serem i moja bronia chemiczną jako pomidorem!!!!! Hagrid Początkujący adept magii Mój oddech też jest niezłą bronią biologiczną......... Draco Początkujący Mag Hagrid tylko nam tu nie dmuchaj, ani nie ziewaj Syriiuszka Potężny Mag jestem taka nacpana ze nic nie czuje... - Key_ Prefekt Naczelny ODDAĆ NAM POSTY! (robimy akcję strajkową =P) Elfblondyn Mugol Strajk- jestem za odjeli mi 10 postów jak nie więcej. Syriiuszka Potężny Mag 10 postow! A mi 500 =P Cynthia to miała gadane...Dementi zresztą też. - Draco Początkujący Mag Nie chodzi mi o to, że straciłem kilka cyferek na liczniku tylko o to, że kiedyś to co napisałem odeszło w zapomnienie...^^ Cynthia Auror i tak wątpię, żeby ktokolwiek to pamiętał. Hagrid Początkujący adept magii Znikły efekty mojego trzy godzinnego trudu! Dementorek Wielki Brat To nie tak. Ludzie. Zrozumcie. Jeśli piszecie durne posty, któe nadają się tylko do CENZURA, to są one usuwane. To ewidentne nabijanie liczników. Nie dziwciwe się. Posty były usuwane od początku istnienia forum. Tylko, że wtedy NIKT nie powiedział, że nie podoba mu się to, czy tamto. Teraz, gdy zmieniłem TYLKO zaległe wartości na licznikach, to zaczęła się wojna. Jesteście żałośni. Cynthia Auror akurat z tym się zgodzę. Hagrid wciąż się rzuca i sam przyznał że 3 godz. siedział na forum żeby nabić licznik... Hagrid Początkujący adept magii Ej , jeszcze przed chwilą był tu mój post na temat( tuż pod wypowiedzią dementorka)............ Cynthia Auror trzymajcie mnie, bo inaczej Hagrid będzie jeszcze rentę dostawać Hagrid Początkujący adept magii Spokojnie! Wdech ,wydech ,wdeeech ,wydeeeech. Jestem spokojny, jeeestem spokojny, przyżekam już nie będę.Cynthia nie bij ,proszę nie bij! Cynthia Auror płaszczący się samiec, nie ma lepszego widoku - Hagrid Początkujący adept magii Czemu draco zrobił z mojej chatki taki burdel? Syriiuszka Potężny Mag Hagrid... jak to ładnie ujac w slowa - Cynthia pomozesz mi? CO TY ZNOWU CHCESZ OD DZIALU CHATKA HAGRIDA? ON JEST BARDZO DOBRY! TRZEBA BYLO SAMEMU ZROBIC LEPSZY A NIE TERAZ kobieta lekkich obyczajów KRYTYKOWAC! Cynthia Auror to zawsze było gniazdo perwersji i rozpusty, a na dodatek paleta zboczeń Hagrid Początkujący adept magii Ej ! Ładnie to tak podglądywać?! -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Yavanna |
30.08.2003 22:14
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta |
Ale Wy sobie tam nieźle poczynaliście na
starym forum Jak o czytam, to nie mogę się powstrzymać od śmiechu. I
pomyślec, że gdyby mi założyli stałe łącze w lutym 2002, to też bym w tym
uczestniczyła XD No ale cóż, założyli mi w lutym tego roku. Jestem
forumowiczką tego forum i chętnie czytam Wasze teksty. I jeszcze poczytam XD
-------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
Herma Lestrange |
30.08.2003 22:26
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: taka jedna wielka dziura, co się zwie Jelenia Góra |
Czytam te teksty i brechtam się tak, że rodzice załatwiają mi właśnie miejsce w Narrenturmie...
-------------------- zGryźliwa Menda - Kosiarz Złudzeń - Krytyk
--------- I'm snaper. No mercy, no potters, no pink colour. --------- "Nie po to się w tu leczymy, by być zdrowi" - złota myśl pacjenta z Gabinetu Siostry Ratched (psychiatryka literackiego) --------- Nie ma to, jak optymizm... "- Popatrzmy na to w ten sposób - oświadczył B'nurrin, uśmiechając się od ucha do ucha: - Zostało nam mniej więcej 6649 Opadów, zanim będziemy mieć je z głowy za następne dwieście lat." Z serii Jeźdźcy Smoków z Pern, "Smocze oko" by Anne McCaffrey |
Hagrid |
30.08.2003 22:30
|
Zaprawde, zaprawde powiadam wam- Tak jak nasze kości zostaną kiedyś odkopane przez archeologów i umieszczone w muzeach tak i wy kiedyś przejdziecie do historii.
|
Lilly |
31.08.2003 12:02
|
||
Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna |
i ... pomyślą "Dobrze że nie zyliśmy wśród tych po ry pa nych ( =P ) ludzi" -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
|
||
Hagrid |
31.08.2003 13:12
|
Cieszmy się tym co mamy. Bo i za tym będziemy tęsknić.
No dobra. A teraz kolejny odcinek z Syrii. W ostatniej części nie zdążyłem się ruszyć nawet o dobę^^ - Syriiuszka Potężny Mag ja conajmniej 15 osobom tlumacze co to jest SWJB! Minerva Początkujący adept magii A wy nie wiecie, ile ja przeżyłam przez forum... Musiałam 10 osobom (każdej z osobna!) tłumaczyć, co to jest forum... >< Syriiuszka Potężny Mag ... albo co powiesz czlowiekowi ktory cie pyta co to jest alchemiczka? - Syriiuszka Potężny Mag fysfiskami siem zuca? nadya Początkujący adept magii mozna zucac, tylko czasami sie nie trafia... Syriiuszka Potężny Mag achas. Ale nozami sie trafia olłejs =D Minerva Początkujący adept magii Ale to jak się ma wprawę, ja kiedyś próbowałam, i zamiast nauczycielkę, to trafiłam w tablicę... Ale miałam opieprz... Syriiuszka Potężny Mag nozem czy wyzwiskiem? - Syriiuszka Potężny Mag 5-cio latek zrozumie... moj braciszek juz dobrze wie co to morderstwo >< Hermiona__12 Totalny mugol I ja się mu nie dziwię... Jak ma za siostrę płatną morderczynię... Syriiuszka Potężny Mag i dilerke... ale jakie to niekumate! Nie da mu sie wytlumaczyc ideologi bycia Slizgonem... tej chwały itd... za to moj pol roczny kuzyn jest o wiele lepszy Idzie w moje slady - dobre dziecko ^^ Przerywnik. Czyli kolejny odcinek "Powiedziano o Hagridzie" - Cynthia Auror Może ork? Draco Początkujący Mag Ogry są bardziej świńskie....ORG! ^^ Lilly Początkujący adept magii taaaak ... mi tez przypomina ogra ... chociaz hagrida troche tez ... Hagrid Początkujący adept magii Buu ! Buu! Chlip ! Cholibka! W pewnym wiku ... Chlip ... włosy ... chlip... WYPADAJĄ! A tag wokule dlaczeko mylicie Półolbrzyma z ogrem?! Draco Początkujący Mag Zwracam honor panie półolbrzymie..Popełniłem niewybaczalny błąd! =;p Lilly Początkujący adept magii o to sorry - poprostu na fotce wygladasz jak bys mial zielonkawa skore ... (to wina swiatla 8P ) Draco Początkujący Mag Coś w stylu Shreka ^^ Potterka Początkujący adept magii PROSZĘ MI NIE OBRAŻAĆ SHREKA!!!!!!!!!! - Syriiuszka Potężny Mag Key podaj mi landynki! Key_ Prefekt Naczelny TAJES! (Key z wyjątkowym zrezygnowaniem zaniechała odkurzania półek i wyciągnęła z woreczka landrynkę) Syriiuszka Potężny Mag Co ty robisz w moim dormitorium co??? TE! NIE RUSZAJ TEGO NIEBIEKIEGO NA PODLODZE! TO KREW ELFA! Key_ Prefekt Naczelny (chlaps, chlaps - odgłosy zlizywania =) Sorki, ale nie mogłam się powstrzymać =P Syriiuszka Potężny Mag KEY!!!! WON!!!!!!!!!!!!! JUZ CIE TU NIE MA!!!!!!!!!!! GZDIE JEST ALCHEMICZKA????????? Key_ Prefekt Naczelny Nie krzycz..... Jush będę grzeczna....... Syriiuszka Potężny Mag teraz musisz zalatwic nowa plame z krwi elfa... Key_ Prefekt Naczelny CASSIE? WERE ARE U???? Jasno i dobitnie - Syriiuszka Potężny Mag A TERAZ CHCE COS POWIEDZIEC. OTOZ ZALOZYCIELKA TEGO TOPICU - LEVINI POSTANOWILA ODEJSC. MYSLE ZE POWINNISMY JEJ PRZYPOMNIEC TO CO SAMA TU NAPISALA. NIE LUBIE SIE ROZPISYWAC I TO WIECIE ALE POWIEM JESZCZE RAZ: LEVINI ODBILO I ODCHODZI... MAILA ZNACIE? ZNACIE. WIEC NAPISZCIE DO NIEJ ZE JAK ZARA NIE WROCI TO JA ZABIJE Przerwynik 2. - Yena Totalny mugol Emma to sliczna dziewuszka (tylko ja schrupac). A ta Cho... w makijazu wyglada jak lalka Barbie, no a bez hyhm... Cynthia Auror Jak małpa na landrynkach którą ktos wytarmosił za uszy w przypływie tzw. sympatio-litości... O facetach - Syriiuszka Potężny Mag ta dyskusja nie ma sensu - wiadomo ze kobity sa lepsze... w ogole co to za tekst ze faceci sa ladniejsi? Bez przesady ale nawet najbrzydsza kobieta znajdzie co najmnej 100 facetow ktorzy beda brzydsi od niej! Elfblondyn Mugol KOBIETY GÓRĄ faceci umią tylko siedzieć przed telewizorem i pić piwo, nie licząc tych ze Śródziemia oni są całkiem pożądni. nadya Początkujący adept magii my sie od menshczyzn roznimy tym ze jak jest gol, to zaczynamy piszczec, oni zaczynajo skakac(muj ojciec na ostatnich mistrzostfach polamal kanape..) my nie chodzimy przybite do nastepnej wygranej polakuf, tylko sie pocieshamy ze moglo byc gorzej no i nie trzymamy reki w gaciach jak siedzimy przed tv(tzn ja nie zanotowalam jeshcze takiej asymilacji...) Przerywnik 3. - Shinji Totalny mugol Dzisiaj mój kolega *blade zadał mi pytanie,cytuje:"Co jest lepsze Harry Potter czy Evangelion???" catkało mnie jak h***** i się głowie i głowie pomóżcie mi! Temat "W jakich godzinach jesteście na forum?", cała Syrii^^ - Syriiuszka Potężny Mag od 6.30 do 7.05 (przerwa na szkole) potem pare godiznek.... moze parenascie "Harry-Voldemort. Kto wygra w ostatnim starciu?" - Empire Totalny mugol nikt nie wygra bo nei będzie żadnego starcie tylko nadejdzie armia chaosu pod dowództwem Archaona i podbije tą nędzną planetę. A tera czas na mały Kwiz: pyt: O jakiej do $%^%$^& armii chaosu ględzi Empire? nagroda: paczka kanapek z nutellą nagroda pocieszenia: darmowa śmierć z ręki syrii (sirii? syryy?jak się to pisze, niech mi ktoś wyjaśni!) Przerywnik 4. "Czy voldi sie poprawi???" - Ischian Początkujący adept magii Tak jest !!! Waldek - kible szorować!!! Syriiuszka Potężny Mag Pociag. W przedziale siedzą: matka, jej córka, pracownik i jego szef. Pociąg wjeżdża do tunelu i słychać "cmok" i "wal" (dla nie wtajemniczonych to wal to odłos spoliczkowania) Oto mysli poszczególnych pasarzerow: corka - no nie moja matka taka stara a jeszcze ja caluja! matka - dobrze wychowalam corke... nie da sobie popalic! szef - no super. Pracownik ma przyjemnosci a ja za niego obrywam? pracownik - jeszcze raz sobie cmokne i moge znowu szefowi przy - pier - dolić -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Nadine |
31.08.2003 15:14
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta |
[QUOTE]Z cyklu krótkich tekstów
- Hagrid Początkujący adept magii Oto skutki picia wódki - Hagrid Początkujący adept magii Błe , Błe , Błe! - Hagrid Początkujący adept magii A co sądzicie o obojniakach? [QUOTE] To mnie po prostu rozwaliło. Wiesz Hagrid, nie znałam cie od tej strony -------------------- Carry me back to Old Virginny
There's where the cotton and the corn and tatoes grow There's where the birds warble sweet in the spring time Carry me back where my heart longs to go |
Hagrid |
31.08.2003 16:05
|
Wolałem to przejść odrazu...bo potem i na
mniebyście haka znaleźi a tak, sam to sobie załatwiłem
|
Syriiuszka |
31.08.2003 16:41
|
Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta |
haha, ja to miałam gadanie... nie no ^^" To jest boskie =D
-------------------- yeah. |
Norriśka |
31.08.2003 22:02
|
||
HarryPotter.ork.pl ^^' -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
||
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:09 |