Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
Projektowanie stron internetowych General Informatics, oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krotka pilka z mojej strony. Nie bede tego
obieral w piekne slwoa jak to zrobilem wczesniej.
Co sadzicie o tym forum i jakie jest wasze nastawienie wzgledem niego? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
pisałam już:
forum to tylko forum i niebezpiecznie wręcz jest je traktować jak coś-więcej-niż-forum. i ja tego nie robię. ot tyle. -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 15.11.2004
20:51) forum to tylko forum
i niebezpiecznie wręcz jest je traktować jak coś-więcej-niż-forum. Óczcie się że od Wielkiej Sumiko, albowiem wie, co mówi. Sie przekonałam na własnej skórze. Potem tylko rozczarowanie pozostaje. Więc teraz dosc olewczo do niego podchodzę, ale zdenerwować to mnie co niektórzy potrafią =) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myszeńko jakie rozczarowanie?
-------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
A bo za swego czasu był okres jakis taki,
że ludzie zaczęli odchodzić i forum się sypało, ja się przejęłam i to był
duży błąd. Potem tylko pewna osoba zawyrokowała, że forum to tylko forum i
było mi jeszcze gorzej. A teraz już sama tak uważam, moje ulubione czasy
młodosci przeminęły, niech się inni teraz forum cieszą.
edit: heh, aż mnie samą moja historia urzekła =) Ten post był edytowany przez Myśka: 15.11.2004 22:07 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
oh widzisz jaka mądra wyrosłaś, to mój
wpływ napewno.
-------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
jak zwykle nieomylna, Sumiko-san. =)
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
ja stara dupa jestem więc prawde Ci
powiem.
w ogóle co ja tu jeszcze robie? w takim wieku to troche obciach. -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
Trochę duży, szczerze powiedziawszy, ale
zawsze możesz zobaczyć, że jest z tobą Matoos i pare innych, więc nie
upadłas jeszcze tak nisko.
Własciwie to nie wiem co takie dziadostwo tu jeszcze robi. Chyba demoralizuje młodzież tylko... -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1877 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myśka trafiłaś w dychę. Ale teraz za dużo
wiesz. Spodziewaj się panów w czarnych garniturach pod drzwiami w
najbliższym czasie.
-------------------- |
Sumiko |
![]()
|
magiczne forum psia jego mać.
powinnam się do matury uczyć, albo chociaż żeby zdać klase, o. /zawsze to coś/ tylko, że ja zawsze lubiłam nieletnich /chłopców szczególnie/ to chyba to mnie tu trzyma. -------------------- dupa.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Magiczne Forum ;d muahahha. jak to brzmi.
gee dobrze, że koledzy nie wiedzą ;d
|
Myśka |
![]()
|
jej no, gdzie się nie ruszę, czego nie
powiem, to mi grożą... i ja mam sie w Polsce bezpiecznie czuć? he?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
no raczej, że dobrze.
Ty to jeszcze mały pikuś, ale ja jestem już duża, nosze stanik i w ogóle. a tu takie magiczne forum. popsuło by mi reputacje. że niby wiesz ...dziecinna jestem czy coś. -------------------- dupa.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja bym tam reputejszon tez stracił. ;d joł,
ale póki co jestem jeszcze fajny.
|
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
mua! dokładnie taki sam topic założyłam
JA kiedyś, kiedyś dawno temu
![]() a tak wracając na ontemat: ostatnio mi się nawróciło i coraz częściej tu bywam. a stosunek mam narazie pozytywny, fajnie było tu wrócić. -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1877 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sumiko, żartujesz chyba... A ja jak na
ćwiczeniach włażę na magiczne to robię to z przeglądarki linuksowej Links bo
ona nie wyświetla grafiki, więc nie widać tego obrzydliwego loga na górze
strony
![]() -------------------- |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Forum to tylko forum. Ok, poznałam dzięki
niemu kilka naprawdę kochanych osób, i to wszystko. Wchodzę jak mam ochotę,
jak nie mam to nie. Piszę jak mam coś do powiedzenia, jak nie to nie.
Proste.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
matoos- jaki wstyyyydziooooch XD
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja to wogóle zmieniam kafejkę za każdym razem
(nie mam w domu internetu i mam prawicowe poglądy, kim ja wogóle
jestem!!! AAAAAAA!!!!!!!), żeby mnie
nie zaczęli z tym forum kojarzyć. Chryste, ja studiuję prawo na prestiżowym
uniwersytecie!!!! Jestem pełnoletnie!!!!
Pije alkohol (aczkolwiek nie noszę stanika) i rośnie mi broda. Magiczne
Forum.........
|
Sumiko |
![]()
|
no właśnie przerąbane mamy.
musimy się nieźle nagimnastykować, żeby tu postować, doceńcie to! -------------------- dupa.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Ja
to wogóle zmieniam kafejkę za każdym razem (nie mam w domu internetu i mam
prawicowe poglądy, kim ja wogóle jestem!!!
AAAAAAA!!!!!!!), żeby mnie nie zaczęli z tym
forum kojarzyć. Chryste, ja studiuję prawo na prestiżowym
uniwersytecie!!!! Jestem pełnoletnie!!!!
Pije alkohol (aczkolwiek nie noszę stanika) i rośnie mi broda. Magiczne
Forum......... A zamienisz to co wczesniej napisales na niezbyt prawicowe poglady, lysa glowe, mala brodke, studia na pedagogice i na Mangaforum? Reszta sie tam w wiekszosci zgadza. ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 16.11.2004 16:51 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 671 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
re topic:
Nu forum jak forum, ma sie smoda to sie czasem lognie powyzywac na kims ;p w sumie forum to sie interesuje tylko po LSM/SP =p Potem odchodzi w zapomnienie ![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja tam lubię to forum. Co prawda, jakby
się coponiektórzy dowiedzieli, że ja na jakieś Magiczne Forum wchodzę, to
uznaliby mnie za jeszcze większą dziwaczkę, którą i tak bez wątpienia jestem
![]() ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja czasem podchodze do tego wszystkiego
zbyt emocjonalnie. ale madry polak po szkodzie, a polka to juz wogole.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.09.2023 12:56 |