Z teki Hagrida, Teksty forumowe różnej treści
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Z teki Hagrida, Teksty forumowe różnej treści
Hagrid |
29.08.2003 19:04
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Postarm się korzystając z dostępnych mi
informacji przedstawić rożne ciekawe teksty które pojawiły się na forum.
Jeśli ktoś był aktywny na forum pomiędzy 1 czerwca a 5 lipca 2002 i chce
poznać swój styl z tego okresu, niech poprosi a znajdę ich wypowiedzi i
przedstawie tutaj.
Może na początek poznacie Hagrida jakim nawet ja go nie znałem, zanim sam tego na własne oczęta nie zobaczyłem. - Hagrid Mugol Dołączył: 21 Maj 2002 Posty: 85 Miasto: Stumilowy las Wysłany: Sro Maj 29, 2002 9:41 pm To nie makijaż to operacja plastyczna i makijaż! _________________ Mugol to zapluty karzeł reakcji. Głosuj trzy razy BYĆ MOŻE! - Hagrid Mugol Moje wymiary : 5 metrów wysokości , 3 m szerokości i tylko 200kg - Hagrid Mugol eee.... To mój kuzyn napisał coś bezczelnie dorwał mi się do kompa, ale już jest załatwiony! - Hagrid Mugol Buu ! Buu! Chlip ! Cholibka! W pewnym wiku ... Chlip ... włosy ... chlip... WYPADAJĄ! A tag wokule dlaczeko mylicie Półolbrzyma z ogrem?! Krótka rozmowa - Hagrid Mugol Skandal! Już prawie byłem początkującym adeptem magii! Cynthia Auror Hagrid, przestań, bo jesteś żałosny. Inna rozmowa z Cynthią - Hagrid Początkujący adept magii Mi nagle znikneło kilkanaście postów! Cynthia Auror Ach, straszne, okropeczne wprost. Ludu Dullock, ależ ty wielką wagę przywiązujesz do licznika "Sentencja" - Hagrid Początku jący adept magii "Mugolem jesteś i w mugola się obrócisz" - Hagrid Początkujący adept magii Już chyba mówiłem o moich operacjach plstycznych? ..::LiLy::.. Początkujący adept magii Hagrid już chyba na 2 lub 3 topicu czytam coś o twoich operacjach, ale gdzie tu sens to nie rozumiem _________________ Hagrid Początkujący adept magii Pszepraszam , to znowu mój kuzyn ,on jest taki wnerwiający... - Hagrid Początkujący adept magii A ja wiem! Landrynki to afgańska marhiuana. Płacą tym za zabójstwa w albańskiej mafii! - Hagrid Początkujący adept magii Draco pożyjesz jezcze trochę! Zostałeś wpisany na listę gatunków chronionych! - Hagrid Początkujący adept magii Gumisia zjemy dziiiś! Gumisia zjemy dziiiś! - Hagrid Początkujący adept magii Tele- tubies tele- tubies,mówią wam :A paszli won! - Hagrid Początkujący adept magii Jak Syrii zobaczy ,że jej zjedzono 700 postów to pewnie dopisze admina! Cynthia Auror Siri ma normalniejsze podejście do licznika pstów niż ty więc wątpię żeby to zrobiła. - Cynthia o Hagridzie Cynthia Auror akurat z tym się zgodzę. Hagrid wciąż się rzuca i sam przyznał że 3 godz. siedział na forum żeby nabić licznik - Hagrid Początkujący adept magii No , ale czasmi to się już właściwie ma dosyć..... Np. ja miałem 12 operacji plastycznych a z twarzą ciągle źle..... ..::LiLy::.. Początkujący adept magii czy mi się zdaje czy operacje już gdzieś byly Visala Początkujący adept magii były były. one nas prześladują Z cyklu krótkich tekstów - Hagrid Początkujący adept magii Oto skutki picia wódki - Hagrid Początkujący adept magii Błe , Błe , Błe! - Hagrid Początkujący adept magii A co sądzicie o obojniakach? nadya Początkujący adept magii sodze ze so szalenie pociogajocy... Hmmm, czy ja aby napewno to wszystko pisałem?! No fakt wyprzeć się nie da... W końcu daleko mi do ideału- Jak powiedziano o mnie - Girl of Gryffindor Czarodziej a jaki on zasłużony? Nie to, że coś do niego mam, to nie jest żadna żaluzja, ale dlaczego on niby jest zasłużony? Potteromanka Magik Bo się na żółto wyświetla! Tak...wszyscy się zmieniają. A na koniec pierwszej części wierszyk o forumowiczach autorstwa Klaud ze SLYTHA^^ "My jesteśmy tacy Potteromaniacy kochamy Pottera, bo nadeszla jego era! Voldim gardzimy więc go utopimy! Śmierciożerców do Azkabanu damy wtedy nie będą szczęśliwe ich mamy! Pójdziemy z Harrym Hermioną i Ronem, tym Ronem który ma czapkę z kasztanowym pomponem! A Harry Potter czyli HP (czytaj HaPe) śmieje razem z nami się. My jesteśmy Forumowicze przez duże F. Syri landrynki sprzedaje i wszystkim ciosy zadaje. Alchemiczka ze Snape'm ślub bierze już jutro się z nim pobierze! " Stare dzieje...a to dopiero cząstka -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Egwadien |
29.08.2003 19:14
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta |
Aaaaa!! Boskie to to jest!
Swietne! Niezle sie posmiac mozna! XD
Hagrid... wiesh co? moze lepiej, zebym nie prosila... ale co tam ^^ Mozesz poszukac Legolaski? Nie pamietam kiedy doszlam na foroom, ale moshe bede XD -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Draco |
29.08.2003 19:18
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
Wymiekam ^^
Hagrid, byles naprawde okropny. Az sobie Ciebie takiego nie przypominam... oO |
Triad |
29.08.2003 19:23
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta |
Ojejku^^ ale bosko! podoba mi
sie!! Triadzia tesh chce XD a rejestracja chyba 9 wrzesień==
-------------------- wybawca much.
|
Sentretka |
29.08.2003 19:23
|
nie mam pomysłu na status Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mińsk Mazowiecki |
ja doszłam akurat 5 lipca 2002 ^^ ale może
masz ktoryś z moich pierwszych postów? XD
-------------------- Nie... Ja tylko...
Jestem cały czas zmęczona. Jestem naprawdę zmęczona. |
Idusia |
29.08.2003 19:27
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 30.07.2003 |
ja doszlam już jak się zmieniłeś i mocno
sie teraz zdzowilam
-------------------- - No, przypatrz się temu, po prostu przypatrz się temu. Dolne warstwy społeczeństwa żyją po to, aby rząd i różni sku****** mogli je eksplatować. Człowieeeku, ludzka bestia to kanibal. Sami jesteśmy swoim bydłem.
Gorzka świadomość, że jego towarzysze byli martwi, a on zadowolony - CHOLERNIE ZADOWOLONY - bo udało mu się uciec. Sekret polega na kontwoli. Albo ty zjadasz świat, albo świat zjada ciebie. To nie była manipulacja. Natura tak właśnie działa. Wszystlie cytaty pochodzą z "Debrouiller" Ryck'a Neube |
Hagrid |
29.08.2003 19:29
|
Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1222 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna |
Egwadien, coś się znalazło. Ale większość
jest na fioletowej elisce więc ciężko coś znaleźć. Ale już pierwszy lepszy jest całkiem niezły - Hagrid Prefekt Czy komuś się niepodoba ,że mieszkam w stumilowym lesie? Legolaska Ścigający bardzo lubiłam Kubusia puchatka, a ptam się z ciekawości... Irytka Adept Magii Legolasko ile masz lat? Potterka Iluzjonista Legolasko - czytałaś WP? Legolaska Ścigający jasne że czytałam... a skąd mój nick?? Irytka Adept Magii to prawie jak golaska^^ Irytka Adept Magii oj sorcia tak sie wymsknęło... Legolaska Ścigający ja się nie gniewam...ja się prawie nigdy nie obrażam... już byłam posądzona o to że mój nick jest od klocków lego... już nie wiem co gorsze... PS. Draco- Ja naprawdę sam nie mogłem w to uwierzyć, gdy pierwszy raz zobaczyłem... Ten post był edytowany przez Hagrid: 21.09.2005 22:45 -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Egwadien |
29.08.2003 19:36
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta |
XD <szczena> ale
jazda!
Hihihi! Tyo na prafde ja? Ale debil bylam XD z reszta nadal jestem ^^ Jedno mi jeszcze zostalo- glupie literoofki -------------------- z podpisów pod postami:
Triad |
29.08.2003 19:39
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta |
Elfi piękne XD super tesh,tesh chce!
<do czego ja sie pcham XD
|
Myśka |
29.08.2003 19:39
|
nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta |
Nie nooo...rozwalające są te
fragmenty='DDDD
Brechtałki dostałam ^__^ Hagrid, na pocieszenie powiem Ci, że każdy z nas jakoś zaczynał... ...jedni lepiej drudzy gorzej XD -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Cornelia |
29.08.2003 19:47
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta |
Buheheh, Hagrid-jakiego-nie-znałam
No dobra, ludzie, jeśli chcecie się pośmiać to poproście
Hagrida o coś o mnie XD <Ja się boję XD>
-------------------- brak interesującej sygnaturki
|
Hagrid |
29.08.2003 19:48
|
No i właaśnie z tymi postami po 5 lipca nie
jest za dobrze....maało tego strasznie. Mam tylko dwie strony z Tobą
Sentretko...za to Draco występuje na 500 stronach.
Teksty miały być różne. To teraz dział NAUKOWY- tekst autorstwa profesor Triad "Napiszę tak Galaktykę zwaną Układem Drogi Mlecznej nie może zamieszkiwać tylko 1 rassa to jest niemożliwe.!! Czytałam wiele książek oglądałam wiele filmów, .... I zawsze będe twierdzić, że UFO istnieje, chociarz czasami jestem wyśmiewana z tego powodu... Gdziekolwiek pójdziesz, tam będziesz. Z tablicy na statku Excelsior. Star Trek VI :Nieznany Kraj. PRAWDA LEŻY DALEKO ...Ten temat zmusił mnie do myślenia, tak naprawdę to kiedyś <może jeszcze rok temu>chciałam zostać ufologiem ^ ^ .Dlatego też siegnełam po moją ulubioną książke" UPROWADZENI PRZEZ OBCYCH-przewodnik po nie wyjaśnionym" Na forum piszę się, że nie którzy wierzą ,że inne istoty to np:bakterie, ale UFO <wedłóg j.pol: NOL> występuje pod wieloma postaciami np: stworznie o 4 rękach i 4 nogach, bez nosa i z wielkimi czerwonymi ślepiami to storzenie widziało 2 chłopców w Kaliforni 1955r. -białe stworzenie w goglach i pelerynie, bez rąk <farmer zobaczył to białe stworzenie w winicy w Hiszpani w 1979r. -zielone długie storznie, 2 rąk i 4 łapy< w 1959r. kierowca ujrzał w USA 2 istoty z 6 odużami wylatujące ze statku UFO -istota z wielkimi oczmi jest najczęściej spotykanym kosmitą -Tego obcego, pokrytego słoniową skórą i z głowa otoczoną kolcami widziano w Missisipi USA w 1973r. -Wysoki jasnowłosy kosmita zwany "nordyskiem" należy do często opisywanych istot. -Prawnik w Maryland USA, spotkał owada mierżącego 1.80 m wzrostu. Ja przeonywać nikogo nie chce mi chodzi tylko o ...... Gdziekolwiek pójdziesz, tam będziesz. Z tablicy na statku Excelsior. Star Trek VI :Nieznany Kraj. PRAWDA LEŻY DALEKO ... Jak wynika z badań przeprowadzonych w USA, 26% Amerykanów sądzi,że widziało niezidentyfikowany obiekt latający.Jest to zatem 90 mil. ludzi. Co więcej, tysiące ludzi twierdzi, że zostało uprowadzone przez obce istoty. Czy wobec tego możemy być pewni, że nas nie spotka to samo? -zostawię to bez komentarz .... Gdziekolwiek pójdziesz, tam bedziesz. Z tablicy na statku Excelsior. Star Trek VI :Nieznany Kraj. PRAWDA LEZY DALEKO ..." Komentarze po wykładzie - Empire Prefekt TRIAD LUBISZ STAR TREKA? WITAJ W KLUBIE!! ^^ Triad Ścigający No widzisz Emp taka głupia nie jestem na jaką mogę wyglądać^^ -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Triad |
29.08.2003 19:50
|
Jestem jeszcze bardziej głupia nish na jaką
wyglądam XP Triad po naukowemu^^'
|
Empire |
29.08.2003 19:52
|
Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna |
Hehe... Hagrid skąd te teksty
wytrzasnąłeś? Albo nie, lepiej wolę nei wiedziec =P
Do dziś pamiętam jak się wyklucaliśmy na FG =P (taak, jak kiedyś byłem na FG =P) -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Cornelia |
29.08.2003 19:54
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta |
Bueh, tak, skądś znam ta Triad ^__^
A o mnie coś powinno być bo się zaogwałam w maju2oo2... chyba, ze sysko mi wykasowali XD -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
Hagrid |
29.08.2003 20:21
|
No nie było to takie proste ale też coś
mam.
- Cytat: ------------------------------------------------------------------------ -------- Napisał(a) Draco: Cytat: ------------------------------------------------------------------------ -------- Napisał(a) sayaka: Cytat: ------------------------------------------------------------------------ -------- Napisał(a) Draco: Zasada pierwsza. Ja się nie kąpie. Kąpiele są niehigieniczne. Siedzisz w wodzie z własnym syfem! P Prysznice ponad wszystko plum! P A nieprawda.... Ja uwielbiam kąpać się w wanience, a przy okazji- nie uważam sie za "osyfiałą"^^ ---------------------------------------------- ---------------------------------- Przeczytaj sobie opinie lekarzy itd. Kąpiel jest ze względów higienicznych bez większego sensu. Myjesz się, to wszystko spływa do wody w której siedzisz, potem brud z Ciebie znowu przenosi się na Twoje ciało itd... yyhhh plum! P Cornelia Iluzjonista Draco przestań z tym plumem bo mi siem przypomina mój kolega który za mną chodził i ciągle do mnie "plum!". Do dziś nie wiem o co mu chodziło ==' A co do tej wanny to ja zawsze jak już sie wymoczę to się spłukuję z prysznica żeby tę całą pianę spłukać. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Sentretka |
29.08.2003 20:37
|
nie mam pomysłu na status Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mińsk Mazowiecki |
a ja znalazłam trochę cytatów
^^
Draco: "Człowiek rodzi się mądry, a potem idzie do szkoły" "Wszyscy myślą tylko o sobie, tylko ja myślę o mnie" "Starzy są jak nietoperze: głuche, ślepe i się czepiają" "Temat zakłada się na to, żeby pisać nie na temat" Empire: "Pisał Emp bzdur kilka, zbanowali Empirka" "Gdzie posty nabijają, tam bany lecą" Hefajstos: "Adminów dzielimy na: mięsożernych, roślinożernych i postożernych" Cornelia: "Trzy zwierzęta polujące nocą: sowa, nietoperz i internauta" Spiderka: "Trzy zwierzątka kobiety: norki w szafie, jaguar w garażu i osioł, który na to zarabia" Syriiuszka Black: "bosh, aleś ty domyślna" "SWJB- Zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie!" Villemo: "Kłamstwo jest jak królik- Będzie w nieskończoność rodzić małe króliczki" Ann Hazel: "no, skąd to WCALE nie jest zatrute" Usagi 4/6: "Bziuuuuuuuuuuuuuuuum!" "Nie ma białego, Jerzyyyyyyyyyyyyyyyyy!" Cynthia: "Trzasnąłeś jak ślepy w pusty basen" Brenda: "Jeśli myślisz, że w dobie BinLadena sztuka zabijania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to znak, że nie spotkałeś SWJB!" Atlashia: "uczmy sie nabijać posty- tak szybko je kasuja" "jak forumowicz adminowi tak admin forumowiczowi" "uczmy sie nabijac posty- tak szybko odchodzą" Anonim: "Obecnie nagle ukradkiem czasami skrada sie niedzwiedz za kotarami" " 600% normy a reszta do roboty" "Uwolnić mrożone truskawki" "Nobody`s perfect. I`m nobody." "Albo ty nie jestes do konca normalny, albo jestes do konca nienormalny!" "Takiej dwójki jak nas sześcioro to nie ma ani jednego" - Brenda albo Villemo "Brenda i SWJB mają zawsze racje" - ktoś z SWJB -------------------- Nie... Ja tylko...
Levini |
29.08.2003 20:47
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta |
Sent, świetne =DDDD (niektóre znam z innych
źródeł ale mało jest takich^^) kce CDN^^ =P
-------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
Mellisa |
29.08.2003 20:56
|
Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna |
swietne cytaty... ^^
Najbardziej mi siem podoba "Wszyscy myślą tylko o sobie, tylko ja myślę o mnie" Draco... fantastycznie smieszny... -------------------- |
Egwadien |
29.08.2003 20:56
|
Ama, zapomialas powiedziec, ze mialas nick
Minea ^^
Swietne sa te cytaty ^^ "Nobody`s perfect. I`m nobody." to moj ulubiony ^^ -------------------- z podpisów pod postami:
Klaud ze Slytha |
29.08.2003 20:59
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta |
Chlip, az sie lezka w oku kreci
Hagrid: 1. Zostaniesz uduszony za wstawienie mojego wierszyka 2. Opublikuj moje posty, niech ludzie wiedza jak Klaudiahp kiedys nabijala |
Levini |
29.08.2003 21:00
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 04.08.2003 Skąd: Bialystok Płeć: Kobieta |
"Starzy są jak nietoperze: głuche,
ślepe i się czepiają" Draco
mój ulubiony =P a z tego siem zalewałam "Pisał Emp bzdur kilka, zbanowali Empirka" Empire ^^ -------------------- /Tak moze sie czuc ktos chory, ktos, kto wypil trucizne. Bo tak, jak ktos, kto wypil trucizne, jest sie gotowym na wszystko w zamian za odtrutke. Na wszystko. Nawet ponizenie/
A.Sapkowski, "Miecz Przeznaczenia" ------------------------------------------- (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
Sentretka |
29.08.2003 21:14
|
||
taka drobnostka - do ciągu dalszego potrzebne są nowe cytaty XD -------------------- Nie... Ja tylko...
||
Syriiuszka |
29.08.2003 21:16
|
Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta |
Dorba, ja też chcę moje... jeny., Hagrid,
to jest boskie, hahahaa... nie rpzypominam sobie, żebyś był takim młotem
=DDD
-------------------- yeah. |
Cornelia |
29.08.2003 21:54
|
||
hesss...wiecie, ze ja to PAMIĘTAM ^______^ buhehehe XD chcem więcej [ale pewnie nie ma, a szkoda xP] -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
||
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:35 |