Just Nesta. ;p, kilka zdjęć^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Just Nesta. ;p, kilka zdjęć^^
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Zamieszczam tu kilka moich fotek. Troszeczkę przerobionych w photoshopie, aczkolwiek mi się podobają.
![]() http://img144.imageshack.us/img144/4693/lol010cj7.jpg http://img144.imageshack.us/img144/9727/lol0100ye1.jpg (to samo, co wyżej, tyle, że nieco inny 'wygląd'. ;p) http://img46.imageshack.us/img46/9562/lol0120ff0.jpg A teraz jedno zdjęcie Leatitii Casty (czyt. Letiszji Kasty ;p), które też troszeczkę przerobiłam w photoshopie. ![]() http://img123.imageshack.us/img123/9407/leatitiafo7.jpg To by było na tyle. ![]() -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ostatnie niestrawne wzrokowo. ciężkie.
ogólnie za dużo przesadyzmu w stosowaniu efektów. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
To po kolei ;]
1. - Nie lubię takich efeków. Nieostre. 2. - Jedna wielka plama. 3. - Inaczej zrobione może byłoby ok. Drzwi won. 4. - Nie widać twarzy, nie widać nic, kolorowe plamy. NIE ;] Nie rób za dużo efektów, bo potem się syf robi ;/ Pracuj dalej. Polacem Corela ![]() -------------------- she wolf.
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Jak zwykle polecasz corela (
![]() Co do zdjęć wszystkie są 100% ciężkostrawne choć jakiś pomysł tam widać pracuj nad tym by bawiąc się efektami nie przedobrzyć... -------------------- Luke I'm your father!!!
|
nightingale |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 20.08.2006 Skąd: gdynia Płeć: Kobieta ![]() |
dla mnie bomba ...ale ja sie zbytnio nie znam na zdjeciach.... ale mi sie podoba
![]() |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Karuś : *
No bo dla mnie Corel i dla wiekszosci moich znajomych fotografow to wlasnie on jest najlepszy jeżeli chodzi o zabawy ze zdjęciami, a osobiscie nienawidze PS ;/ -------------------- she wolf.
|
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Te najladnejsze osoby mowia zeby sie nie przestraszyc ich zdjec... Troszke to jest juz denerwujace
a co do zdjec to za dobrze chcialas i wyszlo zle, o i na tyle:) -------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
kObra. |
![]()
|
A ta brzydsze mówią zeby na nie patrzeć? ;]
-------------------- she wolf.
|
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Cóż... Ja tu wcale nie chcę udowodnić, jaka to ja piękna i w ogóle. :/ Mam o sobie wyrobioną opinię, nie wiem jak inni mnie postrzegają, ale mniejsza o to.
Ja nie znam się zbytnio na zdjęciach, ale tak jakoś bawiłam się fotoszopem i wyszło, jak wyszło, ale mi się nawet spodobało. ;pp A co do ostatniego zdjęcia z Leatitią Castą, to cel rozmazania był zamierzony. Bo oryginalna fotka wyszła brzydko, tak... szarawo było na zdjęciu. ![]() Oczywiście szanuję Wasze zdanie, bo nie każdemu musi się podobać, to co mi. Ale obiecuję, że gdy następnym razem będę przerabiała fotki, posłużę się Waszymi radami. ![]() Pozdrawiam. ;* -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
kObra. |
![]()
|
Nesta jedna prosta rada - na początek nie przesadzaj z narzędziami do retuszu ;]
Ja wiem jak to jest, że chce się na jedno zdjęcie dać 1500, 1900 narzędzi ;]...Ale ćwicz, ćwicz ;] Czekamy na następne prace. -------------------- she wolf.
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
kOberko a gdzie twoje prace?? Ja chce twoje prace też no! :*
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
kObra. |
![]()
|
Ach, Karuś, na swoje usprawiedliwienie mam tylko kilka słów ;]
1. Brak czasu. 2. Brak miejsca na dobrą sesję ;/ Postaram się wynagrodzić Ci jakoś ten ból nie oglądania mych prac ;] Buzi : * -------------------- she wolf.
|
Kara |
![]()
|
Obrażam sie kObruś :* czekam z niecierpliwościa i to juz się chyba nigdy nie zmieni :*
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
kObra. |
![]()
|
Aj beybe ;d loVe ;*
-------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:08 |