Za Czym Tęsknicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Za Czym Tęsknicie?
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Narkotyzowałeś się już w tak młodym wieku? Eh...
A kuku-ruku miało takie zielone opakowanie ![]() Pamiętam jak przez mgłę takiego kangura na pomarańczowym tle ![]() I tęsknię za siatką (2 kg) smerfów - miałem całą kolekcję zabawek ![]() -------------------- ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
z tymi gumami do żucia mam podobnie, ale bardziej niż turbo brakuje mi donaldów.
a skoro już przy jedzeniu to jeszcze coca-cola w szklanych butelkach smakowała kiedyś naprawdę dobrze. a i wczoraj jak wrociłem na stare śmieci to odkryłem, że moje klocki lego mama mi brutalnie sprzedala bez mojej wiedzy. mother - raping your childhood since 2006:/ -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja kiedyś nałogowo zbierałam zabawki z kinder niespodzianki. były całe serie: krokodyle, misie, lwy, hipopotamy...wystawione wszystkie na mojej polce jak na wystwie:D
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
O taak, ja też pamiętam. Najwięcej mialam krokodylów. Fajne czasy były..
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
za dziecinnym spojrzeniem na dorosłe sprawy.
za grą w kapsle (czytaj: kapsle to piłkarze + malutka metalowa kuleczka) - ileż to emocji było, ileż godzin spędzonych na czworaka. Moja pierwsza wielka obsesja. za Niewinnymi Czarodziejami. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
za wychodzeniem " na podworko" w getrach, tenisowkach i koszulkach z krolami lwami i dalmatynczyki - kiedy to człowiek najmocniej olewal to jak wyglada
siedzial na trzepaku, zakladal tajne organizacje podworkowe, gral w dwa ognie i wybieral sie w wyprawy na inne osiedla - graniczace z nieziemska odwagi... albo chodzil po kryjomu na poligon i nad rzeczke - tak zeby rodzice nie wiedzieli i chodzil po piwnicach i strychach bo tam byly spotkania klubów i band ![]() osz jak bylo fajnie... za tymi donaldami, kuku - ruku, i jeszcze za chrupkami Snack - co sie zbieralo tako zetony ze zwierzakami i inne pierdoły ![]() za wychodzenie, z domu w wakacje rano, wracaniu na obiad, i wracaniu o zmroku kiedy ":sie niebezpiecznie robi" za bajkami w stylu Króla Lwa... bo teraz to tylko komputerowe szity silace sie na humor za czasaem kiedy byłam 200% tru metalem ![]() za Jelenia Górą :/ za czasem kiedy zaczynałam trenowac aikido i wszytsko było takie fajne, nowe i mialam taki ogromny respekt do wszytskich :] za ciulami które wyjechały Za S... oj jest za czym tesknic, albo ja taka jestem sentymentalna -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
... <westchnienie> ...
-------------------- ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
o tak, robienie fikołków na trzepaku w ortalionowym dresie to było coś.
w ogóle zwisanie głową w dół przez kilka godzin dziennie to było jedno z moich głównych zajęć w wieku lat kilku. drugim zajęciem było siedzenie na drzewie. szkoda, że moje dzieci nie będą mogły tak sobie po prostu wyjść na pole i szaleć przez cały dzień bez nadzoru, wszedzie teraz czają się wujkowie z cukierkami... mama mnie straszyła takimi panami właśnie. słyszałam tez wersje o cyganach porywających dzieci do wora. kiedys moją kolezanke babcia tak straszyła przy mnie. potem, jak babcia sobie poszła powiedziałam kolezance, ze to nieprawda i zeby sie nie przejmowała babcią, bo cyganie to mili ludzie i mieszkają w taborach. od zawsze wychowywano mnie w tolerancji dla różnych nacji. -------------------- ![]() ha! |
Syriusz_Black |
![]()
|
U nas w Lublinie to Cyganie porywają do torby nie do wora
![]() Ja będę tęsknił za bazami, klubami, power rangersami etc... ![]() -------------------- ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja tęsknie jeszcze za bajkami w stylu Generała Daimosa, Captain Hawk (bieg przez boisko trwał czasem cały odcinek!), Gigi la Trotola (pierwsze oznaki erotyzmu w bajkach - białe majteczki Anny!)
w ogole, ktos jeszcze pamieta kanał Polonia 1 ? ![]() -------------------- ![]() ha! |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
no jasne.
po powrocie ze szkoły zawsze sie zaczynał maraton z Polonią 1. to były czasy ^^ -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a teraz po powrocie ze szkoły zaczyna się maraton z książkami.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
O matko, jak tu nie pamiętać. I Yattaman. A Gigi to klasyka przez duże eS.
![]() -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Neonai @ 02.11.2006 00:24) to ty się uczysz?!;) -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
nai. po co biegasz z książkami. łatwiej jest bez! i szybciej!
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE a tak żeby mniej smętnie było- tęsknię za sambą, do najbliższego czwartku a ja do soboty =pp i doczekać się nie mogę ![]() Tęsknię za czasem, kiedy mogłam być dzieckiem i nikt nie patrzał się krzywo. I za ludźmi, którzy zarzekali się, że Będą a ich nie ma. Za miejscami, w których dawno nie byłam. Za idealnym, który zmienił się nie do poznania. iii za tym 'kiedyś', kiedy było łatwiej. -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Yataman
![]() Generał Daimos (i Kazuia) Gigi la Trottola (uwaga uwaga!) CUBASA ![]() A kto mi powie jak nazywała się ta kreskówka, gdzie koleś jeździł po takich różnych świetach i był jakiś diabeł z odłamanym rogiem i miał takiego stworka co był zabawką i mógł się zamieniać w żywego.. to też na Polonii 1 było... -------------------- ![]() |
Lilith |
![]()
|
za śniegiem juz tak strasznie
i za nartami znowu mam manię oglądania wszystkich freeride'owych filmików, które ustawicznie ściągam zapychając miejsce na dysku ![]() ale pociesza mnie fakt, że jestem na zakupie kasku i ochraniaczy na golenie i kijki ![]() łaaaa, juz nie moge sie doczekać!!!!! -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Fanatyzm zawsze szkodzi na mózg
![]() Ja tęsknie za graniem koncertów. Okropnie. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
tęsknię za wakacjami, a raczej wyjazdami. zagranicznymi. wiem, że to snobistyczne, ale nic nie mogę poradzić, że już jestem do tego tak przyzwyczajona i czekam co roku. jak byłam młodsza podobały mi się baseny w ośrodkach, morze i słońce- teraz kocham wszystko co można zobaczyć i poznać. tęsknię za tym spacerowaniem po kompletnie innym świecie niż na codzień. za ślicznym Londynem i robieniem tam zakupów, siedzeniem na Trafalgar Square i zachwycaniem się tamtejszą atmosferą, za tym, że nigdy nie mogłam trafić do domu swojej rodziny. bo wszystkie były takie same. za Paryżem, w którym trudno się po angielsku dogadać, ale równie nastrojowy jest. nawet za tymi beznadziejnymi kurortami, które zawsze przeklinałam, łącznie z grzaniem dupy przez zbyt długą część wakacji, kręcącymi się wszędzie wokół Niemcami. za spotykaniem innych ludzi. o tak- za miejscami bardzo, ale za obcokrajowcami jeszcze bardziej- za spotykanymi gdzieś przypadkowo, ale szczęśliwie zawsze Brazylijczykami, którzy trzymają tak wysoko głowy i wiecznie się śmieją, chodząc w rytm samby; za flegmatycznymi Anglikami, którzy podobno się nie śpieszą- ale sytuacja się zmienia, kiedy ktoś poprosi ich o pomoc
![]() po prostu nie mogę już wysiedzieć w tym Pruszkowie i Warszawie nawet, może mi nie do końca w sumie chodzi o to co napisałam... a raczej nie całkiem, w końcu Brazylijczyka mam raz w tygodniu i mnie to napędza wystarczająco, Angielkę również- a jej to akurat wolałabym nie widzieć... w każdym razie pcha mnie za granicę i nie z powodu braku przywiązania do Polski- z chęci poznania czegoś innego. czekam tylko aż urosnę ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilith |
![]()
|
ja tam najpierw wolałabym pojechać autostopem w Polskę
albo takim starym, rozlatujacym się pksem to jest coś potem moge się burżuazyjnie bujac po świecie ![]() -------------------- ![]() ha! |
avalanche |
![]()
|
jak spoglądam na ten temat to już mi się w kolejce ustawiają moje wszystkie 'tęsknotki' i każda chce być tą pierwszą, najbardziej pożądaną, niezapomnianą, najmocniej zatęsknioną. i czasem nie da się ukoić tego kwilenia wspomnień.
ale by się chciało znowu wpaść w jakiś wir wydarzeń i dołączyć do kolekcji tęsknotek. o tak, to lubię. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
A ja bym sobie Włochy odwiedził... chociaż raz...
A już zwłaszcza jak się zimniej zrobi. Tęsknię ostatnio za przyjemnością, jaką mi dawało czytanie. Teraz wiele nawet ciekawych rzeczy wydaje mi się ciągnąć i męczy, sam nie wiem dlaczego. Przydałoby się więcej snu? ![]() I jeszcze za wizytami w kinie. I w teatrze. I w ogóle za wizytami gdziekolwiek. Za długo siedzę w domu. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Neonai |
![]()
|
tęsknię za latem, za morzem, za wakacjami, za słodkim lenistwem, o tak, lenistwo mam we krwi jak nic...za tym klimatem który był na openerze, pełnym muzyki, radości, wolności, przyjaźni... o tak.
it's always better on holiday, so much better on holiday. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE it's always better on holiday, so much better on holiday. that's why we only work when, we need the muuuuney ;] tęsknię jednak za dzieciństwem, za byciem beztroskim brzdącem, który nawet się nie zastawia nad tym, jaki ten świat jest skomplikowany i pogmatwany. Kiedy w głowie nie ma myśli, by to wszystko ogarnąć, zrozumieć, bo tak jest łatwiej, bo nie czuło się takiej potrzeby. Była tylko niewinna ciekawość, pierwsze poznanie, odkrywanie świata powolutku bez nachalności. Błogo. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 14:00 |