Kwiat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kwiat
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Powoli znad ziemi wyrasta coś
coś zielonego, małego A również bezbronnego Musisz to obronic bo jak ma sobie poradzić?' jest bezradny nie ukrywaj go przed światłem pomóż mu i wychowaj Widzę w toich oczach zachwyt Gdy trochę czasu mineło A on jest dorosły Dojrzał Dumny z niego jesteś Jak z syna czy córki Które kiedyś zaniedbałeś Zostawiłes, opusciłeś Byłeś okrutnikiem Bezlitosnym wilkiem A starość? Zmieniła Cię w potulną owce Nie martw się to zmiana na lepsze Przyszłam wreszcie do ciebie Jestem tato Ten post był edytowany przez Kara: 31.10.2006 17:35 -------------------- Luke I'm your father!!!
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Zabrać z ostatniej linijki trzykropek!!! NATYCHMIAST!
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Zabrałam... lepiej?
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
znacznie
-------------------- ![]() ha! |
Kara |
![]()
|
A co ogólnie o wierszu sądzicie??
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Dużo, dużo lepszy niż poprzednie.
I w sumie, pomysł mi sie podoba. Ładny. Ale musisz jeszcze troszkę poćwiczyć nad formą. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:22 |