Chciałabym
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Chciałabym
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Tak bardzo chciałabym
chciałabym zapomnieć zapomnieć o życiu życiu we mgle mgły serca serca żywo bijącego bijącego na przekór na przekór wszystkim wszystkim tym co wiedza wiedzą że nie powinnam nie powinna a żyję żyję żeby żyć żyć dla świata świat mnie nie potrzebuje nie potrzebuje ciebie ciebie inaczej mnie roślinki -------------------- Luke I'm your father!!!
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Oj, nie.
Kara, musisz się oduczyć patetyzmu.Zbyt wielu metafor. QUOTE życiu we mgle mgły serca Poza tym, ta forma nie ma w sobie niczego mocnego-miałaby, gdyby powtórzone wyrazy były homonimami. Dobrze powiedziałam?Zawsze mi sie mylą te 'nimy':/. Pozdro for @ll:D ziomy narx. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Tylko forma mi się podobała. Niestety, też nie jest doskonała, co już wytknęła ci MaryStebbins.
Takie troszeczkę chaotyczne w treści. Mogło być lepiej, zdecydowanie mogło. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
To samo zdanie, co MaryStebbins. Nie podoba mi się.
-------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 06:59 |