Tato, czy ja jestem jakis dziiiwny?, czyli nasze osobliwe.. umiejetnosci_xD
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tato, czy ja jestem jakis dziiiwny?, czyli nasze osobliwe.. umiejetnosci_xD
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ha!
A ja zrobiłem mały wywiad i też wiem ktoś Ty! I ja tez umiem zwinąć język w kwiatek. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE jezykiem dotkne lokcia Mutant. Doktor Xavier chce cię poznać. Fosforyzujesz nocą? Ups, sorry. Ka-fo-ka-sfo-ka-ry-ka-zu-ka-jesz-no-ka-cą-ka? Język ka-ka uzależnia. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 29.12.2006 21:42 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 31.10.2006 16:44) Miałaś punkcję w dzieciństwie :-)? Ja miałam i prawe mi trzeszczy jak diabli. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Skaranie Boskie |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 28.12.2006 Skąd: Z piekła rodem Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Powodem dla którego śmierć tak bardzo trzyma się życia, nie jest biologiczna konieczność, lecz zawiść. Życie jest tak piękne, że śmierć się w nim zakochała zazdrosną, zaborczą miłością, która zgarnia wszystko, co się da.
Yann Martel, Życie Pi |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 29.12.2006 22:07) QUOTE(Elvaralinde @ 31.10.2006 16:44) Miałaś punkcję w dzieciństwie :-)? Ja miałam i prawe mi trzeszczy jak diabli. No wlasnie nie, to tak samo z siebie ;> za duzo plynu pewno, taka odwrotnosc efektu suchego oka ;) -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Skaranie Boskie @ 29.12.2006 21:39) NIE POTRAFIĘ językiem dotknąć łokcia. Przynajmniej jak próbowałam to zabrakło mi jakiś pięciu centymetrów języka. Nie wiedziałam że to jest anatomicznie możliwe.) Nie jest. Ten post był edytowany przez owczarnia: 30.12.2006 10:23 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Skaranie Boskie |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 28.12.2006 Skąd: Z piekła rodem Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 30.12.2006 10:22) QUOTE(Skaranie Boskie @ 29.12.2006 21:39) NIE POTRAFIĘ językiem dotknąć łokcia. Przynajmniej jak próbowałam to zabrakło mi jakiś pięciu centymetrów języka. Nie wiedziałam że to jest anatomicznie możliwe.) Nie jest. Jak "nie jest" skoro Qbek_Wredniak to potrafi? -------------------- Powodem dla którego śmierć tak bardzo trzyma się życia, nie jest biologiczna konieczność, lecz zawiść. Życie jest tak piękne, że śmierć się w nim zakochała zazdrosną, zaborczą miłością, która zgarnia wszystko, co się da.
Yann Martel, Życie Pi |
owczarnia |
![]()
|
Mhm. Jasne.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tłuszcza domaga się zdjęcia!
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Nienienienienie, ja BARDZO dziękuję za zdjęcie...
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
A wiec tak... Anatomicznie jest to mozliwe, moj jezyk jest normalnych rozmiarow. Podobny temat byl zapodany na DISCOVERY w programie BRAINIAC. Koles powiedzial, ze nie jest to wykonalne ze wzgledu na roznice dlugosci kosci bodajze ramiennej z suma dlugosci jezyka i odcinka szyjnego kregoslupa. Kilka odcinkow pozniej zamiescili sprostowanie i zdjecia ludzikow ktorzy potrafia tego dokonac ( ja nie wysylalem
![]() ![]() -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
KA-SPIER-KA-DA-KA-LUN-KA-DA!
A o! -------------------- ![]() |
Skaranie Boskie |
![]()
|
-------------------- Powodem dla którego śmierć tak bardzo trzyma się życia, nie jest biologiczna konieczność, lecz zawiść. Życie jest tak piękne, że śmierć się w nim zakochała zazdrosną, zaborczą miłością, która zgarnia wszystko, co się da.
Yann Martel, Życie Pi |
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=kkL9W7VK8WE&search=elbow
http://www.youtube.com/watch?v=fHW77ZbKBb4&search=elbow http://video.google.com/videoplay?docid=20...2686831&q=elbow Tutaj sa przyklady zagranicznikow. Ja za jakas godzinke bede miec aparat to zamieszcze swoje ![]() ![]() -------------------- |
Skaranie Boskie |
![]()
|
![]() -------------------- Powodem dla którego śmierć tak bardzo trzyma się życia, nie jest biologiczna konieczność, lecz zawiść. Życie jest tak piękne, że śmierć się w nim zakochała zazdrosną, zaborczą miłością, która zgarnia wszystko, co się da.
Yann Martel, Życie Pi |
Qbek_Wredniak |
![]()
|
http://img143.imageshack.us/img143/5922/img3772je0.jpg Dla tych którzy zbłądzili wątpiąc
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Qbek_Wredniak: 30.12.2006 17:40 -------------------- |
Skaranie Boskie |
![]()
|
<once again>
![]() -------------------- Powodem dla którego śmierć tak bardzo trzyma się życia, nie jest biologiczna konieczność, lecz zawiść. Życie jest tak piękne, że śmierć się w nim zakochała zazdrosną, zaborczą miłością, która zgarnia wszystko, co się da.
Yann Martel, Życie Pi |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
phi, mi tez sie udalo dotknąć!
|
Skaranie Boskie |
![]()
|
A masz zdjęcie?
Yann Martel, Życie Pi |
Aredhel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 29.12.2006 Skąd: z daleka Płeć: Kobieta ![]() |
Ja co prawda nie umiem dotknąć językiem do łokcia, ale zostając przy temacie języka potrafię za to powiedzieć "Dzień dobry" w 60 różnych językach
![]() ![]() -------------------- "Tread softly because you tread on my dreams" - W.B. Y.
|
Skaranie Boskie |
![]()
|
QUOTE(Aredhel @ 31.12.2006 18:48) Ja co prawda nie umiem dotknąć językiem do łokcia, ale zostając przy temacie języka potrafię za to powiedzieć "Dzień dobry" w 60 różnych językach ![]() ![]() A czy potrafisz napisać? -------------------- Powodem dla którego śmierć tak bardzo trzyma się życia, nie jest biologiczna konieczność, lecz zawiść. Życie jest tak piękne, że śmierć się w nim zakochała zazdrosną, zaborczą miłością, która zgarnia wszystko, co się da.
Yann Martel, Życie Pi |
Aredhel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 29.12.2006 Skąd: z daleka Płeć: Kobieta ![]() |
Tak potrafię
![]() -------------------- "Tread softly because you tread on my dreams" - W.B. Y.
|
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
A ja umiem strzelać z: kręgosłupa, biodra, kolana, kości ogonowej (to tylko czasami i chyba na skutek wypadku ;P), wszystkich palców u nóg i rąk, we wszystkich kostkach, w przypadku pierwszej kostki w cztery strony (przód, tył, lewo, prawo), w przypadku drugich i trzecich kostek w trzy strony (przód, lewo, prawo) ;d czyli 36 miejsc do strzelania w jednej ręce ;P. No i nadgarstek, kostka u nogi, kolana, łokieć, kark, szczęka ;P... Językiem umiem dotknąć czubka nosa, złamać sobie język, w sensie że końcówkę kładę na tyle języka, kwiatka nie umiem zrobić, ani łokcia polizać, bekac na zawołanie i trzeszczeć okiem (szkoda
![]() A, i jeszcze umiem kciukiem dotknąć ręki, wyginając go do przodu i do tyłu ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
z plasteliny się uformowałaś?
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio w szkole przyszedl do mnie Andrzej.
Na dzień dobry polizał swój łokieć. Naprawdę. Potem zlapal sie za dlonie za plecami. NIE PUSZCZAJAC uscisku tych dloni przelozyl swoje rece ponad glowa zza plecow do przodu ciala. Chyba nie ma barkow. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
przełożyć potrafie ale potem są jakoś tak dziwnie wygięte, że nie da się ich dalej w uścisku wyprostować .
-------------------- Fairytale gone bad .
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:42 |