Zima, i wszystko, co z nia związane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zima, i wszystko, co z nia związane
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Z tego co pamiętam ekonomia u nas była w miarę tolerowalna. Majca już mniej, ale dało się zdać. Największy kocioł jest zawsze z przedmiotami zawodowymi.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ja też mam ferie. ale co mi z ferii wiosennych? :/
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na szczęście był test wyboru =D
ja największy kociol bede mial z krechą ![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Mi został jeszcze tylko jeden egzamin. A potem w kierat i praca, praca, praca. :/
Ja chcę ferie! Ja chcę wolne! Żeby było weselej, na 90% też nie będę miała wakacji. A. Noi grudniowej przerwy być może też nie. To najbliższy free time... za rok? Chyba, że się uda... chyba że się uda.... ptosiem... -------------------- |
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mi zostaly dwa, jutro i poniedzialek. Po czym chwila oddechu i tez praca, praca, praca.
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
poszli z tą szkołą
a kysz! -------------------- ![]() ha! |
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeszcze za nia zatesknisz
![]() -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
poszedł poszedł!
ale juz! zima idzie radujmy sie -------------------- ![]() ha! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
płaczmy
=P -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
lame-question. mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? :P
![]() Ten post był edytowany przez Child: 17.01.2007 23:57 -------------------- |
Lilith |
![]()
|
'idzie zima'?
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
69
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
ferie feriami - ja nie chcę ferii, ja chcę mieć WOLNE XDDDD
-------------------- ![]() yeah. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Ja1 22:09:25
serio pada?? Kuba 3e 22:09:31 pada pada Kuba 3e 22:09:36 snieg snieg Ja1 22:09:53 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! =))) przy tej ogólnej radości aż i mnie się udzieliło -------------------- voir clair dans le ravissement
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
taa... szkoda ze zamiast sniegu sa ulewy jakies cholernie mocne wiatry i co chwile wylaczaja prad xP x Dferie bez sniegu to nie dla mnie ; /
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
śNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziś mi się juz wszystko uda ![]() kocham was!!!!!! -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zastanawiałem się czy się będę cieszył jak spadnie. Jednak się cieszę. Nawet bardzo. U mnie jest przepięknie kiedy spadnie śnieg. Ma to wszystko tylko jedną wadę. Zakopianka jest moją codziennością. I trochę się boję, że jutro do dupy pojadę a nie do Krakowa.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja się cieeeeeszę! Miałam już dość listopada. I tak trwał o dwa miesiące za dużo. Zi-ma, zi-ma, zi-ma, Śnieg! Juhuuuu!
-------------------- |
Potti |
![]()
|
wszystko fajnie, tylko u mnie w tą sobotę to popadało 10 min, a teraz coprawda jest zimno i lodowisko dobrze zamarzło, ale śniegu coś nie ma. nie żebym jakoś specjalnie tęskniła, ale jak już mam marznąć...
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sihaja |
![]()
|
Zima, piękna, zima przyszła.
A odszedł dziś Ryszard Kapuścińki. Kurcze, aż nie mogę, no. -------------------- |
Lilith |
![]()
|
och och och
cały czas pada ![]() i błyszczy ![]() i jest biało ![]() a moja siostra jedzie w piatek na narty a ja nie ![]() kto wymyślił sesje w czasie śniegu? -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
U mnie jeszcze nie pada, ale spoko, na tefauenie mowili ze za jakas godzinke powinien byc :D jejujeju dlaczego mi sie ferie koncza? <szussss szussss>
-------------------- |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
jeza . jeza . snieg snieg ^^ chyba zemdleje ^^
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
20 centymetrów na parapecie, oł je.
-------------------- |
Potti |
![]()
|
Sihaja-> właśnie.
ale co do śniegu to i u mnie spadł =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.07.2025 05:05 |