Zima, i wszystko, co z nia związane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zima, i wszystko, co z nia związane
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
twarda jesteś. ja swoje kupiłam z jakieś dwa miesiące temu i nie wyszłabym na taką chlapawice. jeszcze by im się coś stało xD
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
U mnie była lodowica, a nie chlapawica ,a szczęście. Ale trzymałam się dzielnie.
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Już to pewnie ze trzy razy pisałem, ale nienawidzę tego okresu roku najbardziej. Wszystko tylko nie ta pieprzona chlapa, dzięki której masz przemoczone wszystko. Bo wystarczy że samochód przejedzie na ulicy i tak przez przypadek Cię ochlapie.
Ale wczoraj jeszcze było całkiem przyjemnie, bez mrozu tak że można było na piwko isc i porzucać się w snieg - prawie frontflipa na zaspę umiem, hihi. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mój zimowy entuzjazm właśnie zacząl opadać. Gdy pojawił sie śnieg, z mojej twarzy nei znikał uśmeich przez cały dzień. Radośnei kroczyłem do szkoły czująć pod butami mięciutki, skrzypiący biały puch. Ach, cóż to za uczucie
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie, nie. We Wrocławiu nie dostrzegam ani jednego centymetra sześciennego śniegu i wcale nie narzekam. Prosiłbym jeszcze siły natury o cieplejsze powietrze i słabszy wiatr.
-------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jupi. śnieg stopniał ;d
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eee... STARUCHY!
![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Śnieg jest zimny i lepiej go nie dotykać. Kostnieją od niego ręce i przemakają rękawiczki. Bachory rzucają śnieżkami i można oberwać. (Debile!) Spadające z wysokości sople mogą przebić nas na wylot, a na zlodzonych chodnikach można nieźle obić sobie tyłek. Jest zimno, wietrznie, śnieg pada na twarz i razem z wiatrem wypala mi papierosy, a one przecież są dla mnie! Poza tym raz wszędzie biało, później gołoledź, odwilź i znowu mróz. Wszędzie ślisko i niebezpiecznie. Nawet przez jezdnię nie można normalnie przejść. I chodniki nie wszędzie odśnieżone, przez co nie można się spieszyć. A ja czasem lubię się spieszyć. I jeszcze te uciążliwe odbiarwienia od soli na butach. Bleh, zimo precz, akysz!
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3083 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Oj, śnieg stopniał, ale trochę tego ubitego cholerstwa zostało na chodnikach, dzięki czemu udało mi się dziś wywinąć widowiskowego orła na dziedzincu polibudy.
No i kolanko mnie teraz boli, no... -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
e . u mnie nic nie pozostało z tego cuda jakim jest śnieg ; / a szkoda . bo przynajmniej było się gdzie bawić ; p
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hazel, na tym wybiegu dla modelek?
![]() cudownie musiałby taki orzełek wyglądac w lecie, kiedy wszystkie ławeczki obstawione, zapewne gromkie brawa rozległy by się z każdej strony ;] ja zabijam sie tylko przed moim domem, gdzie jest nadal nieodsniezone i nie posypane piaskiem. -------------------- ![]() ha! |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3083 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ta, na wybiegu, zaraz na przeciwko budki z preclami
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ronald |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a dla mnie to tylko rozgrzewka przed Brazylią =)
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ej, co to za plagiat?? Alaska jest zarezerwowana dla mnie
![]() -------------------- ![]() ha! |
Ronald |
![]()
|
Alaska jast duża, zmieścimy sie oboje
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
tak myśle, że ja rownież zmieściłabym się na tej alasce x D nie zabiore duzo miejsca x P
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
no dobra, pod warunkiem, ze przyznacie mi racje, ze tam mieszkają renifery, a nie jakieś tam łosie.
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nigdy! =D
|
Lilith |
![]()
|
Ciebie nikt nie pytał o zdanie. Wszyscy wiedzą, że jesteś zimowym ignorantem i nie chcesz mi zrobić nawet takiej małej przyjemności w postaci renifera na Alasce.
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nawet Ci kupię i go tam postawię, jeśli wreszcie przyznasz, że wcale tam nie żyją =)
|
Lilith |
![]()
|
hipopotam na Alasce?
eeeeee. -------------------- ![]() ha! |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Albinka chyba chciałaby 'zabrać' hipopotama na Alaskę, żeby było co jeść. W plecaku się raczej nie zmieści, a z transportem może być ciężko
![]() ![]() -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
hazel |
![]()
|
QUOTE(Lilith @ 07.02.2007 00:01) Nigdy, ale to nigdy, nie próbuj podważyć toku rozumowania dziesięciolatki. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pobije doświadczeniem. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
no dobra, przepraszam.
Albinka, wybacz, oczywiście, ze możesz wziąć ze sobą hipopotama. będzie sobie z nami wędrować przez śniegi, a na koniec go zjemy, a zapasy zamrozimy w wiecznej zmarzlinie. -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.09.2025 06:44 |