Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
No on akurat nie wyjeżdża na narty i powiedzial ze bedzie na pewno =D
Ava - ja mam spotkanie w auli na Stawki ;p |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
katon, czasem trzeba ;] co za duzo zbójów to nie zdrowo
![]() agh. automaty przy audytoriach. wczoraj mi baton utnkąl i nie dal sie wyrzucic nawet po przechyleniu automatu XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a mnie nie bedzie jednak
raczej wypłate mam wtedy i musze byc obecna tu -------------------- ![]() ha! |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ee to szkoda Muchomor. włóczysz się niewiadomo gdzie!
na ja. Psajchologów odwiedzasz, sprawdziłam co na stawki jest bo nawet nie zajarzyłam. daleko. no ;d [jakbyś się dostała i miała zajęcia z babką która nas uczy psajchologii, to Ci serdecznie już teraz współczuje ;ddd] //koniec offtopa. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no wiec bede w Wawie w sobote rano (nawet chyba przed 10.00) i mam czas do ok. 15.30. mozeby tak juz dokladnie ustalic gdzie i kiedy? bo bym chciala wczesniej rodzicow uprzedzic.
Ten post był edytowany przez Neonai: 26.11.2006 20:29 |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam nieograniczoną ilość wolnego czasu w najblizszy weekend więc będę napewno, być moze będę miał miejscanoclegowe w akdemiku dla kogos na waleta ale to nic pewnego=) Ustalmy co się po kolei dzieje, będzie juz coś w piątek?
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak. W piatek bedzie wielkie kupowanie mi garnituru/smokingu
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Może i mi się uda wpaść
![]() -------------------- ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tymon a gdzie bedziesz występować?;d Trzeba Cię w akcji zobaczyć=)
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oh whiskey and wine You've messed up my mind Whiskey and wine You've got me this time! ;*** param pam pam 8D blonk blonk! ![]() mniej brutalnie XP zdjecie robione w Mławie ![]() to też xd. lowju! Ten post był edytowany przez Cat: 26.11.2006 21:38 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To będziesz w końcu
![]() |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie nie będzie,
pozdrawiam. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Neonai |
![]()
|
Katon jesli o mnie chodzi to na 90% tak;d
|
MisieK |
![]()
|
ja też będę na te dziewięćdziesiomt procent
![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 27.11.2006 05:19 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Katon, może wreszcie wypijemy
![]() Ale ja najpierw to bym poszedł zobaczyć Muzeum Powstania ![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
mam dylemat. kawówka, porterówka, cytrynówka czy przepalana?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale będzie klawo! Magiczni Reloaded.
To kto u mnie nocuje? Poza Katonem i Miśkiem w wannie. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
ej ej czekaj stoj, katona w wannie nie bylo w umowie XD
Ten post był edytowany przez MisieK: 27.11.2006 14:36 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon dostanie kulturalne legowisko. Ot co!
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
ah. Uff! XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ej. Bo ja ze starymi jade. Wiec nie wiem jak im wkrecic, ze nie spie w domu
![]() Cat: Bosko na tym zdjeciu wyszlas. Taka zmeczona swoim zyciem femme fatale po kilkudniowym romansie z kawą i złtymi marlboro. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
jabym raczej powiedziała że umęczona bitwą na wodę i ice tea (drogie) no ale XD
|
MisieK |
![]()
|
lepsze jest to z tobą umęczoną przez wodke XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
to obok pomnika świętego Wojciecha? (aha bo Ty wieszXD a było mnie słuchać! XD) wtedy jeszcze nie byłam umęczona. dopiero godzine później XP
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
strach się z wami spotkać po prostu ;d
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 15:36 |