Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
obra tak se myślimy z mateuszem2 żeby w sobote zrobić bibe w u mnie, mieszkam koło centralnego. zamiast alkocholu można przynieść środki czystości są bardziej potrzebne.
-------------------- dupa.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Przepalana Miśka zniszczy wszlekie życie!
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE obra tak se myślimy z mateuszem2 żeby w sobote zrobić bibe w u mnie, mieszkam koło centralnego. zamiast alkocholu można przynieść środki czystości są bardziej potrzebne. wspólna integracja przy domestosie zakrapianym WC pickerem? To gdzie ty teraz mieszkasz? na tej żelaznej? ja mam w sumie niedaleko do centralnego, ale na moich 17m kwadratowych nie zmieścimy się wszyscy. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
skrzyzowanie siennej i zelaznej, niedaleko tego tpsa gdzie byłeś. hyh, ja nie wiem ile mam, ale sa dwa pokoje, a moja wspollokatorka jedzie na weekend do domu.
-------------------- dupa.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
od której chcecie imprezowac?
![]() ![]() hm... katon, nie chce was zabic przypalaną przywioze porterówkę (spirytus+10% piwo:P) -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uff, to blisko. No i faktycznie, masz zapewne lepsze warunki mieszkaniowe niż ja. Pomysł dobry, popieram.
Mam kilka gąbeczek w domu, jakieś środki czystości też się znajdą. Może jakiś handel wymienny? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie trzeba zadnego autobusu. Wychodzisz z Dworca Glownego na Jana Pawła Drugiego, przechodzisz przejściem podziemnym na druga stronę (o, tam sie mozna zagubic, bo czasem nie wiadomo czy to już (a to sie okazuje przystanek miedzy pasami ruchu) czy może jeszcze nie) i w strone.. no. chyba na polnoc. idziesz, idziesz 3 minuty i jestes na skrzyzowaniu. skrecasz w lewo. i idziesz sienna, po drodze po prawej mijasz mojegobrat blok (polecam obrzucenie inwektywami tego nieuka), kosciol zielonoswiatkowcow (z ziemniakami na dachu) ijakies sienna center i gdzies tam wlasnie agata mieszka.
a mnie rodzice przepotezenie wkurzyli. bo im sie w piatek nie spieszy, i wyjedziemy pewnie kolo 17, 18. Czyli na 20 w Wawie. I wciaz nie wiem jak im powiedziec, ze nie mam zamiaru z nimi mieszkac, tylko na weekend wyprowadzam sie HEEEEEN daleko do Ahmeda (czyli 100 metrow obok do Agaty) -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam tak czas do 16 w sobote. bo potem jestem już umówiona gdzie indziej z meine freunden ;d
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
But they are not madżiszon, are they? We are your magic friends. We are so good. We like to visit your city and learn more Warsaw magic. Jaksjemaaaasz!
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ja pierdziele ;d stado z kazachstanu jedzie XD
edit;// ej no to weźmy się wszyscy w arkadii stłoczmy. arkadia śmierdzi. tró tró. imperatorze kiedy pijem? ![]() ale u mnie w domu też śmierdzi. Ten post był edytowany przez Sumiko: 29.11.2006 13:12 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ej, zakupy sobotnie odwołane, przynajmniej ich lwia część XD chyba
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
sterroryzowali mnie XP
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
jak juz cos to sterroryzowAŁ
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i znowu wszystko na mnie XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE ale u mnie w domu też śmierdzi. nie przesadzaj. ain't that bad. pozbyłyście się już karaluszków ;] Misiek, nie wiem co ty takiego zrobiłeś, żeby przekonać dwie kobiety, by zrezygnowały ze wspólnych zakupów w Arkadii. Powinni o tym napisać w gazetach. Może jakiś medal się znajdzie za dokonania czynu tak nieprawdopodobnego. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Neonai |
![]()
|
Moj drogi, zakupy byly pomyslem Cat a ja mialam jej towarzyszyc;p wiec wystarczylo, ze przekonal jedną kobietę XP
|
MisieK |
![]()
|
ciiii prawierze sie udalo. ciiii XD
Ten post był edytowany przez MisieK: 29.11.2006 16:45 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 29.11.2006 14:55) QUOTE ale u mnie w domu też śmierdzi. nie przesadzaj. ain't that bad. pozbyłyście się już karaluszków ;] [...] właśnie dziś jak wyszliście i zaczęłam zmywać naczynia były dwa w zlewie. ale za to martwe. to troche lepiej niż się z nimi gonić. -------------------- dupa.
|
MisieK |
![]()
|
a ja wyrzuciłem śmieci. pierwszy raz od miesiaca. w sumie bym tego nie robil. ale jak zaobserwowalem male czarne cuś co po tym wszystkim lazilo to wymieklem. teraz zyje sobie spokojnie na klatce XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
prosze sie ze mno kontaktować telefonicznie co gdzie jak kiedy, bo do jutra już mnie nie ma online.
jakby co jestem jutro w okolicach 18-19. w wawie XP Ten post był edytowany przez Cat: 30.11.2006 13:22 |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon, mogę sie pojawić o 17:30 na Dworcu Centralnym, potem na jakąś popijawę trzeba iść, a co do Arkadii...ludzie sklepu nie widzieliście?;p
Ten post był edytowany przez Hagrid: 30.11.2006 14:06 -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
z wrodzonej grzeczności nic nie powiem XP
|
Katon |
![]()
|
O, Hagrid, hurra! Ja jeśli postój we Włoszowej nie będzie zbyt długi będę na Dworcu o 16:45. No to możemy poczekać na Ciebie, w sam raz sobie zjem jakąś kiełbaskę dworcową czy coś =P
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
moze nawet uda sie pare minut wcześniej, będize ktos jeszcze? Szczerze przyznam że nie jestem ekspertem jeśli chodzi o lokale w Wawie, wiec przydałby sie jakis miejsocowy imprezowicz, a co do miejsca spotkania to proponuje w holu głownym przy tablicy z rozkałem
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 11:32 |