Zła Nowina
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zła Nowina
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Zła nowina
Maleńka iskierka błędu tuż na marginesie i oczy rozszerzone strachem, pobladłe- zostają. Chciałoby się odetchnąć głębiej ale coś nie pozwala, strach pogniecionych piersi nie opuści za darmo. Mała iskierka błędu i łzy przysychają do twarzy na stałą ozdobę -------------------- |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Niepowtarzalne u Ciebie jest to, że nie można poddawać Cię zwykłym kryteriom oceniania.
Bo ten wiersz nie zaskakuje, a zwykle tego oczekuję po poezji białej. Nie ma żadnego genialnego, jak ja to nazywam wstrząsowego zwrotu. A mimo wszystko chce się go czytać jeszcze i jeszcze-tak jak wszystkie-w ciepłym domu , jakiejś wrażliwej jesieni czy zimy. To może głupio zabrzmieć, ale one wszystkie proszą się o czytanie szeptem. Może oprócz 'Dance macabre' Pięknie. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
o jakie patatyczne hihi
Podoba mi się i tak. Lubię Twoje zabawy słowami. Słowem. I to, co kocham u Ciebie najbardziej -- czyli zakończnia. Otapetuje sobie Tobą ścianę ; P Tak bardzo lubię tu wracać. I czytać. I zachwycać się. Jak nie masz dla kogo pisać -- pisz dla mnie, bo ja nie przestaję czytać. I zachwycać się (: -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Chyba nie znajdę autorki, której wiersze lubiłbym bardziej. W każdym razie nie na tym forum.
Ten ma wszystko, czego mu trzeba: pomysł, odpowiedni dobór słów, po prostu wszystko. Poruszył coś we mnie, a to nieczęsto się wierszom zdarza. Tobie się udało. Brawo. Choć, oczywiście, pisywałaś lepiej. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
życie zawsze jak pokarze sie jakiś genialny wiersz potem reszta poezjii jest oceniana przez jego pryzmat. A dla mnie (ostatio to zrozumiałam
![]() swietnie Sih. Bardzo w twoim stylu tzn. świetnym stylu. Poruszył mnie. -------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:14 |