Pamiętnik
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pamiętnik
aina |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 75 Dołączył: 31.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Napisałam ten wiersz w lutym tego roku. Jeden z moich pierwszych. Publikuję go tu, żeby się sprawdzić i dowiedzieć, co inni myślą o mojej "twórczości" (prawdę mówiąc, cała się telepię
![]() Liczę na szczere komentarze. "Pamiętnik" Tobie mogę się zwierzyć napisać co myślę zapisać puste, białe kartki moimi smutkami mogę Cię schować i nikt nie odkryje moich tajemnic w Tobie opisanych nikt nie wytknie błędów ortogrfaicznych źle zapisanych zdań bez przecinków najważniejsze, że się nie wygadasz nie zranisz pustymi słowami a jednak chłoniesz każdą literkę, łącząc w głupie zdanie nic nie zrobisz, nie uśmiechniesz się kpiąco bo jesteś moim Pamiętnikiem niby zwykłym zeszytem ale dla mnie najważniejszym -------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Hm.
Znaczy... Nie jest dobry. Jest bezpłciowy. Jest najwyżej zapowiedzią rozwoju.Zeby biały wiersz był dobry, musi mieć jakiś genialny zwrot. Tu opowiadasz o rzeczach zwykłych niestety w dość banalny sposob. Także ćwicz. No. Jeej.Jakie fajne emotionki!! Patrzcie: ![]() JA cieęęę ![]() ![]() ![]() ![]() Ekhm. Tak.Własnie. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bez wybujałych uniesień,
bez przycieżkiej filozofii, bez bezsensownych mądrości. młody, niedoskonały i dosłowny, ale przyjemnie się czyta. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:12 |