Cień
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Cień
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Powiedzieli mi, że świat
jest jak dwa a dwa na prawo, na lewo, na wprost. Na prawo było pruchno skamieniałe uśmiecham złotosine w niebiańskiej aureoli szarości i zła. Płakało. Na lewo była rzeka o moście połamanym, o wodach schorowanych półprzejrzystym widziadłem. Marzyła w półmroku o śnie. A na wprost był cień. -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Sihaja @ 16.11.2006 00:00) to ładne jest bardzo. ale generalnie bardziej odpowiada mi Twój styl na ownlog'u. masz tam ciekawe metafory, mimo, że to nie poezja. Ten post był edytowany przez Lilith: 16.11.2006 01:50 -------------------- ![]() ha! |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
A ten, WYJąTKOWO nie.
I przez to się biedna zszokowałam. Bo niestety nie rusza. Tzn, rzecz jasna poziom trzymasz jak zawsze, ale to jest wiersz, o ktorym zapomina sie jeszcze w momencie czytania. Dziwne. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:03 |