Arachnofobia, Czyli dla kochanej K...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Arachnofobia, Czyli dla kochanej K...
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Plotę trzy po trzy
A ty wpadasz w nić... Nicości (będzie zabawnie) Ty Bezruch Bezdech Bez szans Jesteś (jeszcze?) Zatopię Cię we mgle Prawie-jedwabiu Porach..e kości (będzie pięknie) Pokaże Ci sztuczkę Prawie-magiczną Znów mała Staniesz się Jak w dzieciństwie Pieluchą owinięta Aż po czubek głowy Może trochę wyżej Nie obiecuje że (będzie łatwo) to ci się spodoba to nie film to nie koszmar to tylko śmierć... gdy zabraknie tchu proszę powiedz mu że go pozdrawiam (będzie miło) |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Conieco irytujący. Chce się doczytać do końca, ale Twoje poprzednie podobały mi się bardziej. Jest w nim coś wk....cego i nie umiem tego ująć inaczej. Tak jak ktoś wk.....cy przykuwa jednak uwagę i zmusza do skupienia na nim, tak i z tym wierszem jest poniekąd. Ale czy to komplement?
|
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Conieco irytujący. Chce się doczytać do końca, ale Twoje poprzednie podobały mi się bardziej. Jest w nim coś wk....cego i nie umiem tego ująć inaczej. Tak jak ktoś wk.....cy przykuwa jednak uwagę i zmusza do skupienia na nim, tak i z tym wierszem jest poniekąd. Ale czy to komplement? - nie podoba Ci sie i tyle ![]() |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Może być.Wolę od poprzednich.
Fajna konstrukcja. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a mnie się podoba
jest troche taki absurdalny, jak pozostałe troche taki z kpiącym uśmieszkiem lubię Twoje wiersze -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Intrygująca ostatnia zwrotka.
Ogólnie średnio, choć coś w nim jest. Musiałam przeczytać dwa razy nim zrozumiałam o co właściwie chodzi. Czyżbym miała dziś trudności z precepcją? Ups. Ale jednak wiersz przykuwa uwagę. Pozostaje w pamięci. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:35 |