The Cocotampons, (nazwa do dupy...;> ) phi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Cocotampons, (nazwa do dupy...;> ) phi
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no to co
mała relacja z dzisiejszej próby przyszłej sławy polskiej sceny muzycznej podłączają kabelki i inne duperelki Łukasz na basie oraz celowo tak lampa świeci, to artystyczna głebia jest znowu Łukasz w romantycznej poświacie Tamer, egipski bóg muzyki taki oldschool i to Katon jest oto Tomasz, Tomasz jest, ale tak jakby go nie było, nie wiadomo co mu w duszy gra, ale chyba nie Cocotampons Marcin z gitarą, byłby dla mnie parą, no ale nie jest Tamer ze łzami wzruszenia w oczach - właśnie spłodzili mega dziecko prawie wszyscy plus Katon z rozdziawioną gębą (liże mikrofon-widziałam) ostatnie i fajne -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ale jezdeśmy fajni =D
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wolalbym jednak uslyszec
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
tampony w akcji. chcemy muzyke!
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
bedzie
jak mnie youtube zechce -------------------- ![]() ha! |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cocotampons. Nazwa jest kwintesencją tego, co dobre w muzyce ;] Czepiajcie się czego chcecie, ale dzięki tej kontrowersyjnej nazwie droga na szczyty stoi przed nimi otworem.
Czekamy na demo. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilith |
![]()
|
no to muzyka
brak synchronizacji dzwieku z wizją, ale to już nie moja wina http://www.youtube.com/watch?v=3lzARK32sKU -------------------- ![]() ha! |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
I like it.
Zapowiada się świetnie. Jestem pod wrażeniem. Nagrajcie coś nareszcie w studiu! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Spodziewałem się, że jakość będzie gorsza, więc jestem pozytywnie zaskoczony. I nawet mnie słychać. To się rzadko zdarza, więc jestem wręcz zachwycony - gdybym zwracał uwagę, że to nagrywane jest to bym się nieco bardziej przyłożył, no ale generalnie słychać o co chodzi w piosence (a chodzi o to, żeby była jazda i do przodu) i można się podjarać, że jest się na YouTubie. Dzięki Ewa =)
|
Lilith |
![]()
|
na żywo brzmicie znacznie lepiej i słychac rozne smaczki, ktorych tu nie ma na tym nagraniu
powrzucam pozniej reszte, teraz pomykam do szkoły (jestescie jeszcze na myspace) -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Fajne, tylko rzeczywiście trochę trzeba by podkręcic jakość nagrania
![]() Katonie, daj mi autograf zawczasu. I od kolegów też przyślij =) -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
Ja mogę być Waszym Tour Managerem, albo chociaż pozwólcie mi parzyć kawę w Waszym prywatnym studio. Tak właściwie, to gotów jestem przyjąć każdą posadę, bylebym tylko był blisko jak będziecie się podpisywać na falujących biustach szalejących fanek ;]
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilith |
![]()
|
no niestety Ahmed, ta posada jest juz zajeta
![]() ale mozesz parzyc kawe ![]() -------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ujdzie w tlumie. ale perka za bardzo bije po uszach i zabija gitare. moze kwestia jakosci nagrania. wokal chwilami mi sie podoba, chwilami nie. to 1,2,3,4 irytujące i krzyki do poprawy:P solówka w miare udana:P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no! całkiem fajne musze powiedziec. aczkolwiek faktycznie "uan tu fri for" jest zbedne. i tak jak normalnie uwielbiam Mateuszowy głos to tutaj sredniawo
![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cóż.
Nazwa nie jest do dupy.. Do czegoś innego bym raczej powiedział.. ![]() A dziś dostane na DVD zapis wyjazdu do Krakowa, wiec jak tylko dorwe jakis komputer z napedem DVD i programem do obrobki wideo - na youtube.com laduje Szerszeń Song ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
szerszeń song szerszeń songiem, dawaj całe wideło ju bastard!
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kutfa jego mac. Koles co mial mi zgrac material dupek, robi wkrety, ze ma wirusa i dlatego nie zgral calosci, dlatego mam tylko Szał Pał narazie. Wezme w piatek kasety do brata i u niego zgram. Ten za tydzien.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Flamme |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(MisieK @ 23.11.2006 16:49) ujdzie w tlumie. ale perka za bardzo bije po uszach i zabija gitare. moze kwestia jakosci nagrania. wokal chwilami mi sie podoba, chwilami nie. to 1,2,3,4 irytujące i krzyki do poprawy:P solówka w miare udana:P zgadzam się, aczkolwiek mi się podoba. ![]() -------------------- ![]() |
Lilith |
![]()
|
-------------------- ![]() ha! |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Twój brat xD
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Ewa, masz brata?
|
Lilith |
![]()
|
właśnie usiłuję sobie przypomnieć
zawsze chciałam mieć może chodzi o Ciebie? ![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Nie tak się umawialiśmy =P
|
Lilith |
![]()
|
fakt, zapomniałam, żeś umowe cywilno-prawną zawarł
no to nie wiem kto jest moim bratem -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:33 |