Korale Królowej Karoliny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Korale Królowej Karoliny
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Króla Karola
nie trzeba prowadzić za rękę choć jest malutki jest sobie panem i sobie samym nie targa spódnic nie wdziera sie w łaski kocha swą małpkę i panią zza ściany Król Karol lubi się bawić całymi dniami wciąż śpiewa i tańczy wciąż bywa pijany raz kocha małpkę raz panią zza ściany w sobie jest dzieckiem na zewnątrz tyranem -------------------- ![]() ha! |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
dotknęłam
każdego koralika z osobna. ponawlekały mi się na niteczki nerwowych przekaźników. świetne. -------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No tak.
Cud-miód-orzeszki. Chyba zacznę częściej tu zaglądać, bo ostatnio jakoś... zapomniałam o tym nałogu;] Świetne. Ktoś w międzyczasie wyrósł pod bokiem boskiej Sih i całej reszty:) A ja chciałam dziś tu swoje sfrustrowane myśli wklepać... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nigdy nie byłem w stanie wymówić korali koloru koralowego. Bardzo dobry wiersz.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Cailith @ 26.11.2006 01:23) Przestań, bo się w sobie zamknę ;P I będę wielkim buffo-nem ;P Wiersz bardzo dobry. Cóż więcej mogę mówić, Lilith? Świetne! -------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Lilith wszyscy już powiedzieli wszystko co chciałam powiedzieć. Moge się tylko dołączyć i to właśnie robie. tak trzymaj!
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Zyskał w moich oczach dopiero przy drugim czytaniu. Zapewne to mój opóźniony zapłon.
Interesujący, ładny, co więcej można powiedzieć? Wszystko już powiedziano. Może to, że ma atmosferę. Ma ten przyjemny, może nawet nieco magiczny klimacik. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:29 |