Borostwory
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Borostwory
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Pomieszanie
oślepłam na światła na przejściu dla pieszych więc wpadam pod każdy z tramwajów mylę klatkę piętro i drzwi niespodzianie odnajdując starych przyjaciół w nieznanych mi dotąd sąsiadach widziany z przystanku księżyc kryjący się w kwiatach wiśni urósł do cudu świata w swojej zwyczajności za nic mam jednak życie przeżywając śmierć w każdej myśli o jej dłoniach No tak. Zniżka formy, sama to widzę, tylko nie wiem, co jest nie-ok. Help;) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
zaczyna sie super
aż do: QUOTE urósł do cudu świata w swojej zwyczajności potem jest już bardzo przeciętnie. -------------------- ![]() ha! |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nowe, dziadowe, bo brak wena czy innego natchnienia;)
Koncept Lato było smutne - bo deszczowe - tego roku wilgotne czoło rozpalona głowa bezczynne dłonie woda w butach nic dziwnego że mi się śniłeś nieuchwytnie nawet dziewczyńskie lektury i nocne spacery nic nie pomogły z nudów puściłam się z kucharzem -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Poetka - końcówka poprawia ogólną ocenę. Dobry. Bardzo plastyczny obraz.
Tylko "dołek w pośladku" jakoś nie pasuje. Ale rozumiem, że musiał tam być. Pomieszanie - całkowicie zgadzam się z Lilith. Zazdroszczę tematyki. Koncept - ładne, ale końcówka mnie rozwaliła i zepsuła nastrój wiersza. Jakoś tak w pierwszej zwrotce budowałaś coś ciekawego, żeby w drugiej to nagle zburzyć. Chociaż może to dobrze, bo ciekawy efekt. "Wilgotne czoło" dziwnie zagnieździło mi się w głowie. A "Bez" naprawdę wydrukowałem. Do dziś wisi u mnie w pokoju. Wspaniały. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 21:49 |