Święta, bo znowu Cholera pojechala do stolicy:/
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Święta, bo znowu Cholera pojechala do stolicy:/
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Nos na kwintet
Oko na duet I kapela ciotek na solo ręki. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
O. A gdzie reszta?
![]() Niezłe, nie powiem. Tylko nie lubię skrótasków. Fajne wykorzystanie terminów muzycznych. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Zdecydowanie nie!
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(estiej @ 04.12.2006 06:24) Mamy chyba podobne skojrzenia, zbyt krótkie formy jednak sie nie sprawdzają u początkujących, finezji w tym nie ma a na treść za mało miejsca. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
MaryStebbins |
![]()
|
Dlaczego za mało miejsca na treść?
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie no
treść jest ale mnie osobiście średnio się podoba taka malizna minimalizm jest ok ale ja lubie czytać a tu pyk i koniec -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie podoba mi się, bo się kończy zanim się zacznie i nic nie wiem. A porównania ciekawe, ale nie porywające.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciotki mi nie grają
w tej kapeli, ale świątecznie się kojarzą poprzez przekaz kultury masowej. mimo wszystko podoba mi się. gdyby rozbudować Twój pomysl na ten wiersz, z pewnością bym się zachwyciła. -------------------- |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
HA! A ja rozumiem!
Po czasie, ale zawsze. I jak się zna sens, to się widzi, że on jest. A fajnie widzieć sens. Co tam, że ktoś Ci pomógł go dojrzeć. Ważne, że dojrzałeś. NIE? ![]() |
MaryStebbins |
![]()
|
NIE POPISUJ SIE!
Porozmawiamy w domu! |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No, no.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:21 |