Lsm ;p
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Lsm ;p
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ej też dostaliście (do tych co się ze mną bawili w czarodziei w Gniewie) takie fajne listy z niejakiego Centrum Promocji Edukacji i kalendarzyki na których jest napisane ''Zostań czarodziejem...''?
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
gniew? to ta wioska z zamkiem po drugiej stronie wisly? XD
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no w tym zamku mieszkaliśmy XD
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nic nie dostalam =(
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeszcze na emeryturze będziecie takie ulotki dostawać;d
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Potti |
![]()
|
może pan Ireneusz Wojaczek tak mnie wyjątkowo polubił, bo po tym co kiedyś napisałam zapamiętał mnie na całe życie XD btw, mieli coprawda przechowywać dane przez 2 lata, ale dziwne, że to pierwszy raz właśnie od 2óch lat kiedy cokolwiek mi przysłali...
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hihi, tez dostalem !
![]() Uf, dobrze ze znajomi nie widzieli. Ten post był edytowany przez vold: 04.12.2006 22:41 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Łehehehehehe. Będzie was to prześladować na wieki wieków =D
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ehe, ja też dostałam.
kartki dla rodziców i w ogóle. brzmi to nieźle wszystko, ale chyba nie dla kogoś kto był opiekunem xd |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
'Czy chce Pani/Pan, by wasze dziecko zostało najprawdziwszym czarodziejem? Nic prostszego!'
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 671 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nie dostalem
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Quizer: 05.12.2006 15:18 -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Potti |
![]()
|
Voldius-> właśnie mnie to prawie spotkało- było robienie głupiej miny i wpychanie nogą koperty pod łóżko. na szczęście kolega nie był zbyt dociekliwy, bo byłoby po koledze XD
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ze mnie smialiby sie do konca zycia [jakby juz tego nie robili, phi
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
LSM to Lubelska Spółdzielnia Mieszkaniowa. Co ten powalony kolo z administracji od was chciał
![]() -------------------- ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
dajcie skan
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 671 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
No wiki jednoznacznie LSM interpretuje http://pl.wikipedia.org/wiki/LSM
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
vold |
![]()
|
No bylismy na koloniach Spoldzieni Mieszkaniowej, moj tato pokazywal m.in. jak sie zamiata i takie tam.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
vold |
![]()
|
Dzisiaj mnie przeszla przerazajaca mysl. Ze jak bedziemy juz dorosli-i-powazni, bedziemy pelnic funkcje publiczne itd., to ze ktos powylapuje jakies zdjecia jak poprzebierani za harrych potterow latalismy po jakims zamku albo po centrum Poznania. Boże ratuj.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to jeszcze nic
zobaczycie co dementi zrobi z calym archiwum tego forum, z kompromitujacymi wypowiedziami o bananach i pindolach ![]() |
Katon |
![]()
|
Mi to od kilku lat spędza sen z powiek.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spisze, wyda i caly dochod przekaże dla fundacji na rzecz dzieci pokrzywdzonych przez internet
![]() o kurew. z kim ja mieszkam. leci yesterday a moj wspollokator 'ty, a kto to tak jęczy?' ;| -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(vold @ 10.12.2006 13:32) Dzisiaj mnie przeszla przerazajaca mysl. Ze jak bedziemy juz dorosli-i-powazni, bedziemy pelnic funkcje publiczne itd., to ze ktos powylapuje jakies zdjecia jak poprzebierani za harrych potterow latalismy po jakims zamku albo po centrum Poznania. Boże ratuj. nonono niektorzy juz terroryzuja innych [jak bedziesz spal dosypie ci cynamonu do kawy] -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
vold |
![]()
|
QUOTE(Myśka @ 10.12.2006 15:41) QUOTE(vold @ 10.12.2006 13:32) Dzisiaj mnie przeszla przerazajaca mysl. Ze jak bedziemy juz dorosli-i-powazni, bedziemy pelnic funkcje publiczne itd., to ze ktos powylapuje jakies zdjecia jak poprzebierani za harrych potterow latalismy po jakims zamku albo po centrum Poznania. Boże ratuj. nonono niektorzy juz terroryzuja innych [jak bedziesz spal dosypie ci cynamonu do kawy] Huhu, zapros Anię na forum, AnMagiczna niech nick ma, fajosko będzie ![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:32 |