Lsm ;p
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Lsm ;p
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Dzisiaj mnie przeszla przerazajaca mysl. Ze jak bedziemy juz dorosli-i-powazni, bedziemy pelnic funkcje publiczne itd., to ze ktos powylapuje jakies zdjecia jak poprzebierani za harrych potterow latalismy po jakims zamku albo po centrum Poznania. Boże ratuj. ![]() Ten post był edytowany przez Child: 10.12.2006 17:04 -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
mam nadzieję, że nikt nigdy nie rozpozna mnie jako tej, która nie dość, że z harry potterami, to kąpała się w fontannie na poznańskim rynku =P
(usunę to potem) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(Child @ 10.12.2006 16:04) QUOTE Dzisiaj mnie przeszla przerazajaca mysl. Ze jak bedziemy juz dorosli-i-powazni, bedziemy pelnic funkcje publiczne itd., to ze ktos powylapuje jakies zdjecia jak poprzebierani za harrych potterow latalismy po jakims zamku albo po centrum Poznania. Boże ratuj. ![]() QUOTE(Katon @ 10.12.2006 13:54) ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
STAŁA CZUJNOŚĆ
ot// child ja ci zazdrosze zielnej 15 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a czymze ta zielna jest? ;p
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
zaproszo nas do tefauenu na wywiad jako "Sam Wiesz Jakich Magicznych". aaaa albo bedziemy w Gradobiciu! XD
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
misiek sądzę może super zrobić numer z mikrofonem
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A na pierwszych stronach gazet będzie:
Ujawniamy nieformalną grupę Magicznych!!! Wiadomo już, że udzielał się w nich premier, minister spraw wewnętrznych, dwóch sędziów TK, marszłek Senatu, wokalista The Cocotampons, znany aktor, szefowa Małopolskiej Izby Architektów i żul mieszkający na dworcu w Gdańsku. Jak działają? Jakie mają cele? Czy prezydent też jest magiczny? Prokurator Generalny wszczął śledztwo... |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE żul mieszkający na dworcu w Gdańsku czemu jednoznacznie kojarzy mi się to z pewną forumową postacią? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a wokalista cocotampons już nie
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
phi, wokalista Cocotampons?
To płotka. Gorzej jak napiszą Mateusz To Katon! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mnie bardziej ciekawi kto to premier, minister spraw wewnetrzych(czy to nie jest jakas analogia z cieciem spoldzielnianym.. ?) i marszalek stanu.. bo sedziow trybunalu to chyba utrafilem
![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
mnie oczywiscie nie wymienil
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
dobrze, że póki co przynajmniej dla niektórych jestem anonimowa. a pozatym pewnie już dawno będę w Brazylii ;p
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja też się do żadnej postaci nie poczuwam xd
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
sendzia!
No normalnie, trzeba będzie kiedys no napasc dementiego i mu wszystkie backupy pozabijac, hadzia. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE a czymze ta zielna jest? ;p Mix ignorancie! -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
aaa... sorry WinoTu. ale ja ulic w swoim miescie nie znam =p
-------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(vold @ 10.12.2006 22:49) calkiem doslownie po moim trupie ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie ma rzeczy niezałatwialnych
|
dementorek |
![]()
|
aha, ludzie zawsze maja ladne przywitania w kaedwen. czerwony dywan.. wlasnej krwi..
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
cóż, ile razy się nie zapuszczałam w to zadupie jakoś żaden długouchy nie podskakiwał. pewnie zbierali szyszki, albo robili inną bardzo ważną rzecz.
|
dementorek |
![]()
|
nie kazdy zasluguje na ladne powitanie.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
o ja niegodna. chyba się sama zabiję z żalu wielkiego.
|
dementorek |
![]()
|
a jednak dh'oine maja przeblyski madrosci
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |