Magiczni Razem Oglądają, Piątą Część, hehe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Magiczni Razem Oglądają, Piątą Część, hehe
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co wy na to, żuczki, żeby zrobić wielki spęd z okazji premiery piątej części i iść na nią zbiorowo do kina, a potem gdzieś na wielką harry-bibkę =D?
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kiedy to? i bardzo fajnie ze w warszawie.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja bym proponowal trojmiasto albo jakieś nowe miejsce. byle nie za daleko XD
A do premiery jeszcze dluugo 2007-07-20 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
o jak dobrze, ze w wakacje.
no byla o tym mowa w łorsoł ostatnio, jestem jak najbardziej za:) i nie bedziemy sie smiac w kinie! pelna powaga. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
No i dobrze, że długo - jest szansa się zorganizować.
Jestem w 100% na tak. Przyjadę gdziekolwiek. Tak myślę. Było nie było, będę już miał prawie 18 lat ![]() Oczywiście na harry - bibce będą obowiązywać stroje hogwartowe? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Oczywiście na harry - bibce będą obowiązywać stroje hogwartowe? jasne! magiczne czapki, pałki i dużo szkła. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 23.12.2006 14:27) pałki tzw. Szał pał |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
jakie pałki, rozdzki! XD
chyba ze masz zamiar grac w kłidicza. |
MisieK |
![]()
|
no przeciez! sport to zdrowie. bo pingpong portkowy odpada XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a ja nie mam pałki =(
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ach, byle w Kraku albo gdzieś tu na południu, to będę :>
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
cóż.
sie skacze sie plywa pałke też się ma. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
phi, taka pałka to tam.
ale żeby bylo na temat. to ja się stawiam rzecz jasna. wherever, whenever itp. misiek cho na zombi XD |
MisieK |
![]()
|
dobra. idę XD
żeby bylo na temat: zobacze jak mi kasa po open'erze się ostanie ;} -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ej, Kraków jest magiczny. Prawie jak normalnie w Hogwarcie jest miejscami. Ale się nie upieram. Myślę, że mogę być wszędzie. I koszulki Magiczne trza se zrobić i wogóle zero przyczajki. Magiczni wychodzą z ukrycia oglądać Harry'ego. Hyhyhy.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Kraków albo Trzymiasto! Jak z koszulkami to Kraków ;P
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra. Ja mogę się zajać robieniem koszulek. Mogę nawet Wam polary uszyć z wielką błyskawicą na plecach! xP
![]() a później wspólne czytanie Harry'ego Pottera VII tom po angielsku. Z podziałem na role. Kto chce być narratorem? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
rola zgredka jest już obsadzona XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No to mnie nie bedzie. Nie będę wam robić obciachu, bo mam w zwyczaju robić ostatnią wiochę na wszystkich potterach (polega to na krzyczeniu "Biegnij Harry, biegnij" albo "O mój boże, on umrze!", albo robieniu równie ciekawych rzeczy. Najlepiej wypada w kinie pełnym dzieciaków
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katon |
![]()
|
Ej, to musisz być! Afektywny stosunek do filmu i bohatera jest dobrze widziany =D
Jak Trójmiasto to koszulki. No. Zgadzam się. Aha. Koszulkę chce mieć z napisem 'Mateusz to Katon' na plecach. Aha 2. Ja chcę być Snape'em. Snape będzie miał naprawdę ciekawą rolę w siódmej części, oj tak tak. Ten post był edytowany przez Katon: 23.12.2006 19:10 |
MisieK |
![]()
|
W trójmieście koszulki magicznego? XD no chyba was, za przeproszeniem, posrało. jak koszulki to się ustawmy na jakiś neutralny teren.
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
z góry uprzedzam, że lublin nie jest neutralny XD
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
hehehe bede pelnoletnia to mi mama nie powie ze nie moge jechac
![]() ![]() Moge sobie na piersiach napisac 'elita mlodziezowa z magiczne.pl' i jakas ladna wydekoltowana bluzunie zalozyc. Moze lublin co? Bedziemy szli dzielnie ulicami spiewajac 'ajajaaaaaj po co tyle jaaaaj' xD -------------------- |
Katon |
![]()
|
O rany no, niech nas zobaczą!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
marsz rownosci magiczne.pl xD
Hasla: 'wcale nie jestesmy opoznieni!' 'mamy wiecej niz 12 lat!' 'jestesmy mili!' 'wiekszym obciachem jest nosic majtki na spodnie niz lubic harego potera!' -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:57 |