Marzenie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Marzenie
Ines |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 06.06.2006 Skąd: z Asgardu Płeć: Kobieta ![]() |
„Marzenie”
Otwieram oczy i patrzę: na kolorowy świat i roześmiane twarze przyjaciół. Zamykam oczy i marzę: o różowych wrzosowiskach i o nim, choć jest taki niedostępny. Chciałabym kiedyś, na tym świecie osiągnąć niebywałe szczęście, do którego potrzebny mi on, lecz nie dane jest mi to błogosławieństwo. Siadam z zeszytem w ręce i piszę, patrząc na szary, deszczowy świat za oknem i nadal marzę, bo jedynie to mi pozostało... |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ma klimat takiej romantycznej piosenki. Ale jako wiersz, wydaje mi się trochę banalny. Gdyby chociaż miał rymy... A tak, cóż, pozostaje tylko treść, której za wiele nie ma. I tylko "różowe wrzosowiska" mają w sobie coś naprawdę poetyckiego.
Próbuj dalej. Ta próba niestety nie przypadła mi do gustu. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
hmm... jakoś tak nie podoba mi sie. takie nie melodyjne, trochę banalne, niewierszowate według mnie. ale to tylko moje subiektywne zdanie
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Słabe. Takie pozbawione czegokolwiek refleksje. Nie że nieszczere czy nieprawdziwe, ale no mocno wyświechtane i chociaż każdy je przeżywa, to jeśli chce się je opisać po raz milionowy dobrze jest mieć chociaż namiastkę pomysłu.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:24 |