Zamarzyciel
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zamarzyciel
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekaw jestem, jak to odbierzecie. Jaki tu widzicie sens, czy w ogóle widzicie i w jaki sposób to traktujecie.
Jak zwykle dużo gadam. Oto byłbym ja! – Najbardziej znana osoba Anonimowa. Ja!, Bez którego Każdy żurek i ogórkowa Byłyby do niczego. Cóż mi po pieśniach za zabicie czterookiego Cyklopa? Na nic mi panny Śpiewające, żem wybawiciel Ich od władzy białej sutanny. Po co mi kadzić, Że jakoby ja najwięcej Wroga krwi wypiłem i przelałem Przez ręce? Po co mają mówić, Że ciałem i dumą wciąż mały, a duchem tak wielki, pokonawszy upiory? Cóż lepszego od pochwały Na klatce za świeże pomidory? Ten post był edytowany przez barfso: 28.12.2006 00:34 |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Myślę, że jednak nie calkiem humorystyczny.Za to na pewno bardzo bardzo optymistyczny i ciepły.
I wg mnie, Twój najlepszy.Wreszcie żadnego problemu z rymami, jedyne, co lekko utyka to fragment: QUOTE Najbardziej znana osoba Anonimowa Gdzie troszkę zalatuje oksymoronem, czego nie znoszę, chyba że jest idealnie dobrany. Ale poza tym....no brawo; );* I jeśli i tym razem nie udało mi się poprawnie go zinterpretować, to przysięgam, przestaję myśleć, że Cię znam. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:09 |