Polska Na Moją Miarę
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Polska Na Moją Miarę
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Wiersz mający ambicje udawania piosenki.
[...] Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.07.2014 12:20 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
k..... Dobre.
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
W żadnym wypadku nie czuję, by rymy wymuszały treść albo - nie do wiary - wypaczały sens.
Przepraszam, ale nie będę umiała sensownie skomentować. Kurcze, dobre. Bardzo dobre. A ostatnia zwrotka naprawdę chwyta za gardło... I cóż... myśle, że z powodzieniem wiersz "udaje" piosenkę. Niechby tylko ktoś napisał do tego muzykę. Ten post był edytowany przez smagliczka: 28.12.2006 16:52 |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem krótko.
Szacunek! -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobre. Dobre. Zrobiło na mnie wrażenie, muszę przyznać. Nie podejmuję się tego typu tematów, bo boję się, że wypadnę poza wspomnianą przez Katona bandę. Ale Ty nie wypadłeś.
Fakt, chwilami słychać, że rym kształtuje treść, ale chwilami. Ogólnie na plus. Z plusem. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Rymy udane, ale wypaczają sens niestety. Wiem. Wiem, ale chciałem utrzymać "piosenkowatość", a to wymagało utrzymania formy. Mówi się trudno. I tak zawarłem w tym wierszu niemal wszystko, co chciałem zawrzeć. Dzięki za wszystkie komentarze. A przy okazji, dzisiaj mam małe święto. Dokładnie rok temu zarejestrowałem się tu, na Magicznym Forum. To był niezły rok. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:31 |