Z Odbiornika Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Z Odbiornika Muzyka
pomylony |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 30.12.2006 ![]() |
Melodia,
Dla radio, dla... Słuchacza głuchego. Nutka do nutki By brzmiało jakoś. Dlatego, Nie z serca, Bez duszy, a mimo to Duża kasa. Dźwięki sprzedajne, Lecz kultury w tym brak... I osobnik zachwycony, Słychać nucenie pod nosem Nawalony? Nie, głuchy... |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawa kancepcyja, ja bym to ujął inaczej, ale wydaje mi się, że nie jest źle
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Do mnie to jakoś nie przemawia.
QUOTE Melodia, Dla radio, dla... nie powino być "Dla radia"? albo "do radia" bo "dla radio" chyba nie jest poprawne chyba że to jakaś niezrozumiała dla mnie stylizacja... |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A jednak.
Radio z zasady nie powinno się odmieniać. Tak jak kakao Bo radio-radia, jeszcze brzmi, ale kakao-kakaa? A może kakała? ![]() Tak czy siak, nie brzmi to dobrze, ale błędu nie ma. Pozdrawiam! -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Radio należy do rzeczownikow zakończonych na o z grupy, ktore się nie odmieniają, tak jak studio.Radzę sprawdzać, a dopiero potem poprawiać.
Wiersz w stylu mi nie odpowiadającym, acz nienajgorszy.Puenta nie powala na kolana. Pozdro 1200. He he. |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Wiersz jakiś taki bezpłciowy, nijaki. Nie podoba mi się.
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A mi tak. Z bliżej nieokreślonego powodu.
|
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nietypowy debiut, przyznam. A może tylko mnie się tak wydaje.
Za mało, jak dla mnie, liryczności. Takiego poetyckiego polotu. Witamy na forum, drogi nieznajomy! ![]() Ten post był edytowany przez barfso: 30.12.2006 20:02 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:34 |