Dziwadło.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dziwadło.
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:28 |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Nie znalazłam, ale taki niewyjasniony bardzo podoba mnie się.Ho Ho!, Już sobie anwet dośpiewałam bohaterów i w ogóle...
![]() |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja znalazłem. Ciężki temat.
Podoba mi się. Przypadł mi do gustu przewijający się motyw torebki. Widzę w nim krzyk przez zęby. I to powoduje dłuższe zatrzymanie się nie tylko przy wierszu, ale też przy temacie. |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Ech.Znaleziony dużo cieższy.Już...juz wręcz trudny do zniesienia.
Ale umiejetnie dawkowany i taki...Hm, jak to określić...Bardzo ładnie wyczerpujesz dane zagadnienie tematu, tzn, tu jest wszystko, co chciałoby się powiedzieć i oczekuje usłyszeć, to sięga jakos zadziwiająco w myśli, przynajmniej moje.I wcale nie wiąże się to z doborem tematu, tylko bardziej ze sztuką skojarzeń.Gratulacje. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:20 |