-men-in-git-is-
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
-men-in-git-is-
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hej
wypluj pianę cienką rurką woda jest wciąż mineralna świeci żółty szyld małe dzieci mają misie duże dzieci wolą ciszę duże dzieci mają czas a to raczej dzień był krótki a w lusterku błysk i mgła dzisiaj jest dopiero piątek jutro będzie bal no to tyle powiedz hej ja powiem pa wyjdę wrócę powiem hej a ty na znak -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie wiem co napisać. Ciężko mi pisać o wzruszających wierszach. Tracę dystans i nie umiem już być krytykiem. Piękne.
|
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Baaaaardzo mi się podoba. Uwielbiam taką właśnie lekkość i płynność wersów i rymów.
Świetne. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
podoba mi się ten fragment:
QUOTE małe dzieci mają misie duże dzieci wolą ciszę duże dzieci mają czas reszta nie bardzo do mnie przemawia. Urywane, niedokończone i rzeczywiście nie wiem o co chodzi ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:41 |