* *** * **
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
* *** * **
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Gorąca woda rozpuszcza postronki,
którymi byłem powiązany w środku i czuję jak zła myśl utkwiona w łydce rozpływa się powoli i całkiem znika w końcu. Supły zaciśnięte na nerwach, które mi wiążą łopatki będę czuł jeszcze długo; jak wiertła wbite w głowę i kark, ale łatwiej już myśleć odtąd, tędy i tam. Zaczynam myśleć stawiam tezę myślę o niej i wniosek mam nieskażony tak bardzo czerwoną farbą, która wyciekła ze światła co wyje na alarm. Bezradność z dłoni wypływa i znów je otwieram, zamykam i mogę zacisnąć gdy trzeba. Nie ma po co, bo to nic nie da. Ale lepiej mi z myślą, że umiem. I więzy w gardle puściły - mogę śpiewać. To da więcej (więc trzeba) chociaż nie wiem jak. Znów mam głowę, mam nogi, mam ręce i czekam. I myślę. I wierzę w świat, w którym Bóg słucha modlitw a myśl ma moc. I na noc czekam kiedy szepnę: już po wszystkim Będzie taka noc. Ten post był edytowany przez Katon: 06.01.2007 16:02 |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
będzie, a Marta będzie się z nas śmiać
![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Oj. I to bardzo =)
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się. Ładne i ciekawe połączenie myśli z fizycznością, czyta się dobrze. I kojarzy mi się troszkę z "Apollo i Marsjaszem".
Ech, Katonie, Ty umiesz trzymać poziom. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:28 |