Pralka, Tytuł bardzo roboczy.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pralka, Tytuł bardzo roboczy.
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Coś powstałego na chemii i chwilę po.
Zawsze wiedziałem, Że to idiota. Odrzucił włócznię, Pozbył się młota. Ale bez walki Można by skonać. Może by stworzyć Więc kogoś ponad? O tak! Tak zrobię! Sam się zniewolę! Za ideały Rzucą mnie w dole! Chcę, by ostatnie Kwiaty rzucili! Żyję wszak tylko Dla śmierci chwili! Chwila nadeszła! Chwila minęła. Teraz godności Za moje dzieła! Gdy nie przychodzą, Pomnieć się trzeba. Kroczę więc twardo W progi przednieba. - Dalej ni muchy - Wyrzekł chichocząc. - Nie brak mi muchy, W Bogu chcę począć! - Muchy ni Boga - Znów zachichotał. Zawsze wiedziałem Że to idiota. Ten post był edytowany przez barfso: 13.01.2007 00:08 |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Skołował mnie ten wiersz. Ale fajnie zastosowałeś klamrę. Żadne wielkie odkrycie, ale fajnie. Tylko jednak mam wrażenie lekkiego bełkotu.
|
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie napiszę czy jest dobry, czy nie, bo sie na tym nie znam, ale podoba mi się. Zwłaszcza jego... prędkość. I spójność (co to za słowa)
A czytając: 'Odrzucił włócznię, Pozbył się młota.' Od razu aż mi się tam chce to przerobić na Pozbył się sierpu, Pozbył się młota. Ale to takie tam moje skojarzenia, jak zwykle polityczne. Pozdrawiam! -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:43 |