Rymowanka-upijanka, rymy winno-niewinne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rymowanka-upijanka, rymy winno-niewinne
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Wypaliłam chyba ćwierci
sześć i więcej, Ty się śmiejesz, a mnie strasznie drgają ręce. Nawaliłam się solennie, niesłychanie, a Ty milczysz, czy to ładnie tak, mój Panie? Przekrzywiłam sobie beret, po francusku, tylko Ty się znów uparcie rwiesz do Rusków.... -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie rozumiem. Ale pierwsza zwrotka mi się podoba.
No, w sumie reszta tez jest ok, ale nierozumiem i to mnie wszechogolnie frasuje. Pomysle jeszcze. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no nie wiem
zakrawa mi o przedszkolną rymowankę i to 'nawaliłam się' kolokwializmy i wulgaryzmy to trzeba umieć stosować ale coś tam siedzi w tekście nie wiem -------------------- ![]() ha! |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
RYMOWANKA-upijanka. Wszystko było zamierzone.... Dzięki za opinię
![]() Miłego zrozumiewania! -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Witaj Lidio.; )
Nie wiem, o co cho, ale sie dowiem.Z pomocą, albo bez. Druga się mnie nie podoba nic a nic.Pierwsza zgrabna, druga doo kitu.Znaczy, zupełnie nie Osieckowa, ani żadna w ogóle.No. A czecią zrozumiem. |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lidia! No proszę...
Co do wiersza, to nie za bardzo. Nie powalił mnie. Za bardzo... mało porywający. W sumie to w ogóle mnie nie porwał. Niestety. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:38 |